Sziasztok! Először is:
Zsizsa, nagyon-nagyon gratulálok, én is sokat gondoltam rád, és vártam is már, hogy mikor mondod el a jó hírt!!!
Nagyon drukkolunk, hogy továbbra is minden rendben legyen!
Hagnosz, jó pihengetést neked, tessék betartani, amit a doki mondott
Majd írd meg az eredményt! Mi már nagyon régóta a földön pelenkázunk
Annyira kukac Zsoltika, hogy nem maradt meg a pelenkázón, féltem hogy lepottyan. Már nagyon megszoktam
Anita, édes lehet Robó a párosításokkal
Zsoltikának mi is mutatjuk a színeket, és nagyon ügyesen felismeri őket, hasonlóan párosítunk (kék tányérra kék kés, zöldre zöld, persze műanyag játék tányérok és kések), ő is nagyon szereti, és mondja is: zö, ké, pi...
Csak a zöldet és a pirosat keveri néha, remélem nem lesz színtévesztő...
Vera, szégyellem, hogy nem írtam hamarabb, mert az első Kaláka koncert bizony tegnap volt
Bocsi, csak azzal bíztatom magam, hogy ebben az influenzás szezonban Ti sem mentek ilyen zsúfolt helyre. Szóval még lesz koncert: ápr. 15-én és májusban is, mindkettő itt a József Attila műv. házban. Ne haragudj, hogy hamarabb nem írtam ezt meg!
Vidám mesék nekünk is megvan
Én is nagyon szerettem kiskoromban, de a régi könyv már nincs meg, pár hónapja megvettem újonnan
Egy kérés: bemásolnád ide vagy elküldenéd nekem a csokitorta receptjét? Naggggyon szívesen elkészíteném én is
Előre is köszi!
Klarissza, nagggyon jó a kép Lacáról! Zsoltika orra is szokott sárgásodni
Én már a dokinénit is megkérdeztem, de azt mondta, hogy nincs semmi gond ezzel. Sok mandarint is eszünk, az is "megfesti" egy kicsit állítólag...
DBarbi, jó az autó
Mucus, remélem hamarosan kibújnak már azok a fránya szemfogak, és Ti is jobban tudtok pihenni!
Brigi, aranyosak a fiúk, Máté tényleg jó kis husi baba
Kitartást!
Barbi, házcsere
De ahogy írod, érdemes belevágni, több szempontból is. Az éjszakáitokért irigy vagyok
Bár most én sem panaszkodhatok, nálunk reggel 5-6-ig van alvás, utána cici, majd megint alvás, de összességében Zsoltika vagy 2 órával kevesebbet alszik, mint Ádám. Mostanában napközben általában kevesebb mint 1 óra alvás van
Dorki, sajna mi nem tudunk eljutni Manócsékhoz. Kár, mert jó lenne megint egy topictali
Bőrgyógyászt nem tudok ajánlani, esetleg a háziorvosotok vagy a védőnő nem tud valakit javasolni?
Panu, így utólag is jó utat nektek!
Ann, Hami új frizurájára én is kiváncsi vagyok
Mi épp ma készülünk hajat vágni Zsoltikának
<font color="0000ff">Végigértem mindenkin, még pár szót írok magunkról is
A héten a férjem rengeteget dolgozott, hétfőn leadási határidejük lesz, így mindig késő este esik haza
De holnap már letudják a munkát, és akkor 1 hónapra megint nyugi lesz
Szóval eléggé el voltam havazódva itthon, ma meg nagy takarítást rendeztünk, ami még nincs készen, de muszáj volt már ide is beugranom
Zsoltikával legutóbb olyat játszottunk, hogy etettük a maciját
Nagyon édesen adta neki a kaját, mondta is, hogy hamm, és nyomta bele a képzeletbeli ételt a maci szájába
Itatta is, kevert mindenféle kajákat, aztán bevásároltunk
Nagyon élvezi az ilyen játékokat. Ti miket játszotok mostanában? Bújócska, könyvolvasás, építőkocka nálunk is menő, de kicsit kevés már, kéne valami új ötlet
Képzeljétek, épp most szedtünk ki egy szálkát Zsoltika kezéből! A férjem vette észre, az egyik ujjában volt, valószínűleg az íróasztalból került oda
De nagyon ügyesen tűrte, érdeklődve nézte, ahogy az apukája egy sterilizált tűvel piszkálja
Én meg fogtam a kezét, és nagyon büszke vagyok, hogy ilyen bátran tűrte
Még idebiggyesztem az albumunk linkjét, feltettem egy csomó régi-új képet, akinek van kedve és ideje, nyugodtan böngészgessen
A képek nem sorrendben vannak
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4522 Sziasztok,
Gabi</font>