Sziasztok!
Hát, Eszter, nostanában nekem is ilyen napjaim vannak ám
Az a szerencse, hogy fejnem nem tart ennyi ideig. Egyébként ha kifejed ezeket a kis mennyiségeket (bár a 40 az már szerintem nem olyan kicsi) akkor biztos, hogy nem fog beállni a kereslet-kínálatra. Én minden szopi után megmasszírozom kicsit a mellemet, megnézem, marad-e benne "csomó" ami még nem fájdalmas, de olyan terület, amiről semmi nem ürült. És ha igen, akkor fejek. Nekem még ettől is nőtt a hozam... Így naponta kétszer, meg minden szopi előtt az elejéből fejek pár napja, mert úgy tűnik, használt a pocaknak. Olyannyira, hogy a szomszéd szobából pont idehallik, ahogy álmában trottyolt egy nagyot
Szóval nekem sincs időm semmire. MOndjuk én is inkább a rekreációt tartom fontosnak, szóval a minimális házimunka mellett inkább babanetezek meg alszom. Meg most azt találtam ki, hogy miközben fel alá mászkálok a bőgő gyerekkel, vagy félálombanlevővel, szóval nem nézeget, akkor filmet nézek a számítógépen. Feliratosat, és akkor nem zavar, hogy nem hallom az üvöltéstől, és még ugye reflexből mennek a nyugtató-csitító szövegek. Eleinte voltak kételyeim, hogy ez helyes-e, mert nem a gyerekkel foglalkozom, meg plusz zaj, meg minden, de tudjátok, mit? Hatékonyabb vagyok. Mert nem idegesítem magam azon, hogy még mindig bőg, az idő gyorsabban megy, a gyerek is érzi biztos, hogy nem vagyok feszült.
Egyébként eljutottunk addig, hogy már néha le lehet vele ülni egy időre. Pl. ma volt egy fél óra nézegetés-beszélgetés, és nem kellett vele menni, hanem eltárgyaltunk itt a kanapén
Ez olyan nagy dolog volt nekem. Igaz ő csak annyit mondott néha, hogy pfff, de azért jó volt ülni
Meg ezen kívül mentünk még sok-sok kilómétert.
Meg az is van, hogy 6 órát aludtam éjjel! két megszakítással, de ez asszem rekord. És még sikerült fél órát délelőtt is. Mondjuk tegnap úgy kikészültem, hogy délután már úgy éreztem, mintha éjjel lenne, ugyanúgy szédültem, és koncentrálni kellett, hogy ne menjek neki az ajtófélfénak
Mondtam a Gergőnek, hogy ne menjen boltba, sehova, csak jöjjön haza végre, és vigye ő a Rékát, mert hulla vagyok, és a kiscsaj pont 5 perccel azelőtt aludt el, hogy Gergő belépett az aajtón. És onnantól aludt két és fél órát, holott fél órával voltunk kajaidő előtt, de inkább kihagyott egy evést, és fürcsire kelt csak fel.
Kicsit elkalandoztam, arra akartam kilyukadni, hogy most ne is akarj csinálni semmit, majd olyan két-három hónapos korában már kicsit normalizálódik biztos, és sokkal többmindenre marad majd idő, meg ügyesebbek is leszünk az időbeosztással. Én egész professzionálisan csinálok mindent, ha belekötöm a kendőbe, de egyrészt nem bírja egy óránál tovább, másrészt úgy érzem, nem jól kötöm fel. Majd talin megmutatjátok, és bátor leszek onnantól.
Aztán már napok óta le akarom nektek írni, hogy mi volt egyik éjjel. Alszom, sír a gyerek, felveszem, hozom az ágyba, megszoptatom, felülök, vállamra rakom a pelust, hogy akkor büfi, és akarom felvenni a gyereket, nem találom. Tljesen kétségbeestem, lökdöstem arrébb a Gergőt, hogy ráfeküdt, felemeltem a takarókat, párnákat, hogy úristen, hol van, és hát a kiságyában volt, mert csak álmodtam az egészet, csak a felüléstől felébredtem
Szóval álmaim még mindig vannak
RÉkacs, látom megoldottad a problémát, bocs, de lassan jutottam el eddig. Biztos valami front van. Egyébként szuper ez a kép a babagyűlésről
Annyira jó látni, hogy már nem csak négyen
Hétvégén már megyünk sétálni mi is, és szerintem 5 hetesen már megyünk mi is talira, akárhol is lesz. Most már nekem is igényem van normális emberekre, és ez csak ti vagytok
Brigi, te is megoldottad a problémádat
Máté pedig jó kis duci
Bagzer, tök jó, hogy így megdicsérték Simit! Mi ilyen szempontból elmaradottak vagyunk, de nem baj, nem bánom egyátalán. Annál nagyobb élmény lesz, mikor egyszer már nem csak üvölt, buborékot fúj meg azt mondja hogy pffff.
Hanna scodaszép, sintén nagyszemű baba! ÚÚÚgy szeretem őket
Katy, neked is úúúgy írnék valamit, de nem tudok nagyon hozzászólni
Mindenesetre köszönöm a léleköntést
Esztyx, jövő héten már mehetünk majd együtt sétálni, ha gondolod. Ez jó kiaknázás szerintem
Remélem a gyerekeinknek nagyjából egyforma a napirendje
Edwig, tök jó, hogy Bálint normalizálódik
És mindenki másnak is köszönöm a léleköntést, ez a következménye, hogy ennyit írok, mert mértékletesebben fogom vissza magam.
Egyébként most szellőztetek, és minnyá megfagyok, de nem merem becsukni az ablakot, mert tegnap is ez volt, azt abban a pillanatban elkezdett üvölteni, ahogy elfordítottam a kilincset és megnéztem még egy fél filmet
Napi másfél film megvan
Na, végülis két óra alatt hagyta, hogy megírjam...
Puszi mindenkinek, nem ígérem, hogy jövök még ma, de olvasok rendületlenül
Jaj, majdnem elfelejtettem, megnéztem azt a honlapot, amit a katy írt fórumügyben, és csináltam egy témát, de nem tudom, hgoy lehet titkossá tenni. MÉg dolgozom a problémán, asszem leginkább hétvégén lesz időm, ha itthon a férjecske is.
Na, tényleg befejezem.
Kikocs meg Réka, akitől most eléggé félek