Sziasztok. Tapasztalattal rendelkező , teljesen egészséges nő vagyok. Szívesen segítek. Mindenre van megoldás. Keressetek bizalommal. Szép napot sundayluna66@gmail.com
Sziasztok. Szívesen segítenék olyan párnak akinek más módon nem lehet babája. Keressetek nyugodtan és megbeszéljük a részleteket. Valósítsuk meg együtt álmaitokat. mylivia124@gmail.com
KEdves hannalauraa6! Aktuális lehet nálad a béranyaság kérdése, 1 évvel ezelőtti hozzászólásnál találtam az elérhetőséged. Amennyiben igen, kérlek jelezz vissza. Köszönöm A.
Sziasztok! Béranyát keresnék, akivel kölcsönös szimpátia esetén, személyesen beszélnénk meg minden részletet. Nagyon kérem csak olyan írjon, aki komolyan gondolja a szándékát. Köszönöm A.
Sziasztok! Párommal béranyát keresünk mivel tíz éve nem jön a gyermekáldás. Kérem aki jártas benne vagy vállalná írjon az alábbi email címe. Köszönöm nagynatalia2@freemail.hu
Kedves párok. Babát szeretnétek ? Tudok segíteni! Tapasztalt hölgy vagyok, akinek van saját gyermeke is. Keressetek bátran, szívesen segítek. vjudit012@gmail.com
Béranyaságot vállalok, nem szültem meg de tudom mivel jár. Eredeti szőke vagyok, zöld szemmel. Szívesen segítenek rendes, normális pároknak. 33 éves vagyok. Keressetek bizalommal
Üdv sziasztok. Mi egy meleg pár vagyunk. 29 és 39 évesek vagyunk. Nagyon szeretnénk kisbabát. Jelenleg ag állami rendszerrel próbálkozunk. De nagyon szeretnénk vérszerinti gyermeket.
Ha te ugy érzed hogy segítségért cserébe segítenél, akkor kérlek keress meg minket. titokmarad95@gmail.com
Ha valakinek van tapsztalata külföldi klinika béranya programjával kapcsolatban, írjatok kérlek a needsomehelp@freemail.hu e-mail címre. Utána néztünk a folyamatnak, nagyjából képbe is kerültünk azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk, azonban lenne még egy fontos kérdésünk. Ha valaki végigcsinált már egy ilyen programot, akkor biztosan tud nekünk segíteni. Köszönjük, ha jelentkezel!