Hahó,
Betti (Szabobetti),
most biztos tök unalmas leszek már, de az én kölköm ennyi időse pont ezt csinálta, azzal a variációval, hogy negyven (!) grammokat volt képes egy-egy alkalommal szopizni (2-3 alkalommal megmértem, aztán inkább homokba dugtam a fejem
), emellett igen kevéskéket is hízogatott, dokibácsi néha csóválta is a fejét... Ami azt illeti, én meg közben nem tudtam hová tenni a tejecskét, fejésre nem jött, ha benne maradt, akkor gyulladt is be szépen
Aztán Cicó szépen lassan jobb belátásra tért. Olyan egy hónappal később volt három nap, amit a szopik meg az éjszaka kivételével teljesen Apával töltött (én konferenciáztam azalatt), aki hurcolta ide-oda egész nap a levegőn, szopi után megetette a kis almapüréjével, vitte neki mindenhová a vizecskéjét, mindenesetre érdekes módon mindig csak olyan három-négy óra múltán hozta oda nekem, hogy most már éhes
Nagy bömbik sosem voltak, úgyhogy gondolom, Apa nem fogott nagyon mellé
Olyankor Cicó már egyre inkább kiszippantotta a full cicit, aztán szépen ment tovább apjával a kenguruban (vagy elaludt)
Nekünk így ritkultak meg egy kicsit a szopik, aztán később itthon, kettesben sem kérte már olyan gyakran. De nem mondom egy szóval sem, hogy neked is ezt javaslom, csak éppen nálunk így történt. Hozzáteszem: Cicó ettől sem hízott többet, vsz. alkatilag ilyen.
Südve,
naná, hirtelen ennyi új dolog van, ezekhez hozzá kell szokni, fel kell dolgozni, és csak aztán jut eszébe, hogy ő tulajdonképpen cicit is szeretne
Ha lecsengenek az újdonságok, vsz. megint szelídebben fog szopizni, most nincs ideje
Aztán persze jönnek új dolgok
(Igen, most hogy mondod, Cicó hét hónaposan egyetlen nap leforgása alatt ült fel és kezdett mászni, és két hét múlva felállt... utána amikor kicsit visszavett ebből a tempóból - mert eztán fél évig csak ezeket csiszolta -, akkor megint visszajött a cicire
)
Üdv
Kriszi