Lenne egy olyan kérdésem hogy a barátomal a mesim elsö napján lefeküdtünk és védekeztünk de a gumi elszakadt.Mennyi aza esélye hogy teherbe esek ha a peteérésem 14 nap mulva van az elsö napi mensimtöl?Válaszokat elöre is köszönom.
Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni aki járt már ebben a cipőben. Férjemmel lombikozunk lassan 2 éve. És hát ma volt a tüszőleszívásom. Arra lennék kiváncsi. Elvileg a férjemmel van baj nem élnek a sejtjei. Felszedtem injekciókat. Ma hogy voltam a leszíváson az orvosom mondta hogy már kedden van a beültetésem. Ès hát a férjemnek semmit nem adott semmi injekciót. Arra lennék kiváncsi valaki volt már igy és sikerült e neki a lombikja? Azt mondta rá az orvosom hogy ebből is összetudja hozni. Persze mondtam hogy jólvan. Hát örültem. Elnézést ha hosszúra sikerült válaszotokat szívesen várom
Hello! Olyat szeretnék kérdezni 4 napja késik csináltam ma délután egy tesztet, de negatív lett sajnos. Pedig mindig pontosan jött meg nem volt még ilyen , hogy késett volna. Szerintetek lehet baba?