Sziasztok!
Jól elfelejtettem, mit is akartam még tegnap... Mindenesetre Lili is milyen tündér ezen a képen! Meg egyébként is, de az óóóóriás babaszemek olyan meghatóak
Bagzer, én ahogy megnéztem, nem rossz ez a bababónusz dolog. Legalábbis biztos nem árt. Meg én úgy néztem, hogy elég használhatók a cuccaik. A popsitörlőjük nekem nagyon bejött, meg a pelus se rossz, mást mi még nem használunk, a többi gyógyszertári
Arra is gondoltam, ha láncban ajánljuk egymást, akkor még lehet kapni még valami kedvezményeket, nem?
jaj, úgy mennék én is találkozni!!! Gondolkodtam rajta, hogy a jövőhetit esetleg ide hozzánk, de asszem elég kicsik még a gyerekeitek a Brútuszhoz. Akit ki lehet ugyan csukni a nappaliból, de azért a szőrei meg a bacijai itt vannak, szóval nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet...
Na, mi is van. Egy csomóminden.
Pl. tegnap este itt volt a lány, akinek hallgattuk a zenét, és meghallgattuk megint. Először RÉka nem hallott a saját üvöltésétől, mert szörnyen éhes volt, tekintve, hogy háromóránkétn szokott enni, és a délutáni nagyalvása (hiszti plusz két és fél óra alvás
) miatt már 4 eltelt. De aztán kapott egy kicsit enni, és akkor mintaszerűen produkálta a megnyugszom az anyaméhben hallgatott zenétől szindrómát
Édesen tördelte a kezeit meg integetett. És dagadt a mellünk, mert a lány csupa ilyen két-három hetes babákat látogat, és mondta, hogy sokkal szebben tartja magát a korabelieknél, és a mozgása sem olyan, mint azoknak a babáknak, akiknél volt. Persze lehet, hogy ezt mindenhol elmondja, de azért olyan jól esett a lelkemnek, hogy nem csak úgy különleges, hogy nem kell neki semmi, ami más babának.
Mondjuk már nekem is feltűnt tegnap délután, mikor jól összebukta a ruháját, és öltöztettem, hogy már lehet bújtatni a kezét a kisrucikba, csak a mandzsettán kell áthúzni kívülről a kis öklét, de inkább azt is azért, mert féltem az ujjait. (amik már nem kis ropik, hanem kezdenek dunduskák lenni
) Ja, és olyan ügyesen vágom a körmeit, biztos másnak is eszébe jutott, de azért hátha valakinek segítek vele. Bal kezem egy ujját odaadom neki, azt ugye muszáj neki megszorítani, bal hüvelykujjammal felelmelem egyesével az ujjait, és levágom a körmét
Nagyon büszke voltam magamra, hogy ezt így elsőre önállóan kitaláltam
Aztán még az is volt, hogy tegnap kétszer is aludt négy órát, vagyis egyszer négy és felet. Kár, hogy negyed 9-től háromnegyed 1-ig este, mert elég későn fekszünk
Hátha egyszer eltolja majd későbbre... De azért mondom, hogy 7-kor fenn volt ám
ÉÉÉs, meg volt az első kirándulásom szülés óta! A félhetes evésnek hála ugyanis most el tudtam menni a Heim Pálba, és levették a vért, meg minden. MOst már csak a szomszéd utcában levő vizsgálat van hátra, azt meg hipphopp majd, csak össze kell megint egyeztetni. Szóval lehet, hogy mégis tudok anyatejet leadni majd. Jimb, egyébként nem kell semmit vármi, és 10 perc volt az összes mindennel együtt. MOndjuk menekültem is, mert influenzás volt a vérlevevő néni. Persze volt rajta maszk, de akkoris. ú
Jó furcsa volt, először szédültem is, meg majdnem visszafordultam, meg húzott a sebem, ami itthon már nem. Meg fura volt, hogy nem kapok helyet a metrón, meg lenézek, és nem dudorodik a kabátom
És Réka is jókislány volt itthon apukájával, mert aludt. Sőt, még hagyta, hogy egyek reggelit, (ami szintén újdonság, mert szülés óta most lettem először éhes reggel) és csak utána kezdett el követelőzni, szépen megvárva a 3 órát.
Ja, és nekünk is megvolt az első átázásunk, kinőttük éjszakára az újszülött pelust
Még három van, szerintem azokat ma gyorsan így napközbenre elhasználom, aztán már jön a kettes méret. Ja, 4 kiló 7 deka volt tegnap este. Hízik nagyon. Két hete 3370-el jöttünk el...
Na, megint megvolt a bőlé, be is fejezem.
Mindenkinek szép napot!
Pusz,
Kikocs és Réka, aki eléggé pofásodik...