Hali!
Csak gyorsan beugrottam, mostanában nem nagyon tudom követni az eseményeket, mert vacakol a babanet, és valahogy mindig akkor jönnék, amikor éppen nem működik jól.
Stelláéknak óriási drukkok mennek!!!!!!!!!!
Évi,
gratulálok, ez aztán a jó hír!
Reméljük elindítod a babaesőt!
Lányok,
tessék követni Évit!
Judyt,
gratula a két fiúcskához!
Szerintem jó, hogy egyneműek, mert így jól el tudnak majd játszani egymással.
Babus,
Kristóf továbbra is tündéri! Tejciproblémákra jó praktikák olvashatók a
www.lll.hu oldalon, vagy van a Szoptatás című könyv, amit a Kismama magazin útján is meg lehet rendelni, hátha találsz bennük valami okosat.
Köszönöm, hogy érdeklődtetek felőlem nemrég, észrevettem ám, csak betegek voltunk, aztán meg a babanet volt beteg.
Szóval jól vagyunk most már, én holnap megyek dokihoz, még mindig az sztk-shoz, mivel a doki, akit választottam, pont szabadságon van, viszont most kell menni majd a 12. heti uh-ra. Elképesztően gyorsan telik az idő! Remélem, hogy minden rendben lesz!!!, és végre bejelenthetjük a családnak is a nagy hírt (anyu és a húgom már tudja, mert ők vigyáznak a lányomra, mikor dokihoz kell mennem, de más még nem). Elég nehéz titkolni, mert borzasztóan fel vagyok puffadva, elképesztően nagy a hasam, persze ez még nem a baba, hanem a rossz emésztés miatt ilyen látványos.
A lányom nagyon jól fogadta a szopiról leszoktatást, komolyan szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen megértő volt. Egy elég nehéz éjszakánk volt, egy icipicit nehezebb három napunk, és azóta minden tökéletesen rendben van. Este még szopik azért egy picikét, de ez már nekem nehéz, mert borzasztó érzékennyé vált a cicim, folyton az órát nézem közben.
Bocsi, hogy szinte csak magamról írtam, majd próbálok kicsit többet olvasni, és jobban képbe jönni!
Drukkok mindenesetre mennek mindenkinek, és remélem, Évi példája ragadós lesz! (Egyébként észrevettétek, hogy általában csapatostul járnak a zebrák? Szóval hajrá!!!)
Kóbor