Sziasztok Csajok,
tegnap nem volt netünk egész nap.
Eszter,
Szabolcsod hogy van? Nem lehet, h a védőoltás? Sajnálom
.
Digigépünk nekünk sincs, úgy íratjuk cédére a képeket, ahol előhívják. Ezért van nekünk is, csak ide sajna nem tom feltenni, mivel túl nagy a mérete.
A képnézőnk meg túl régi a kicsinyítéshez. Szal képeiderakás kilőve
DD
Krisszie,
Dorka gyönyörűszép! Úgy látom, nem Apja lánya
.
Ági,
Bogid is édes nagyon! Mit kajcsizott az első képen?
Olyan érdekes, Eszter jobban jár kinn az utcán, mint benn.
Nekünk tök egyszerű nevenics ülésünk van. Ült Eszter hiperszuper Concordban is, szegénykémnek lógott ki a feje belőle elalvás után. A Micimackóban vettük, van fejtámasz is benne. Mivel saját autónk nincs, ezért nem nagyon használjuk a mindennapi életünkben. Gegrőnek a céges Corsája 2 személyes, ezért városon belül szoktunk csak menni úgy, h az ölembe ültetem a Lányt (havi 1 alkalommal, ha bevásárolni megyünk). Tudom, hogy gáz, de ha minden igaz ebben a hónapban kap személyautót. Mi eléggé benn lakunk Szeged központjában (10 perces kényelmes séta a központ), így szerencsére nem nagyon hiányzik az autó.
Ha Erdélybe megyünk, akkor meg bérlünk.
Panu,
üdv itt is
. Hogy sikerült a palacsintatorta
?
Dorki,
Tied Lány is tündéri
. Ilyen labdáink nekünk is vannak, Eszter imádja őket. Nyáron kivittük a felfújható medencét az erkélyre és beleöntöttük az 50 labdát (az albumunkban van is kép róla). Szupi volt.
Zsuzsi,
pénteken sz@rakodott a net. Annyira elveszi a kedvem mindentől, hogy csak potyáztam. Olvastam és mentem is tovább.
Csajok,
holnap reggel megyünk vérvételre (vasat nézik - 1évesen vashiánya volt. Szedtünk szirupot, most látjuk majd mi lesz).
Andi,
Bogád is aranyos nagyon. A fülbevaló mióta van Neki?
Én tavasszal akarom Eszternek berakatni ha lemegy a sapiszezon.
Andi68,
meggyógyultatok már?
Enci,
Flóra nagyon drága! Eszter is segít nekem főzni, leginkább a zöldséghámozást kedveli
.
TV:
keveset tévézek, leginkább reggel a Mokkát/NapTv-t/ Reggelit nézek felváltva. Legközelebb Hírek fél 7-kor, majd Barátok Közt. Mindenbe belealszok.
Háttétévé megy azért, a hétvégi és brazil (latin-amerikai) suttyó sorozatoktól meg hasmenésem van.
Leginkább DunaTv, Spektrum, Discovery, NAtGeo MTV, m2 megy. A kereskedelmin a reklámoktól is tele van, bár Eszter kezd rákattanni.
Győzike: nézem, jókat röhögök rajtuk, a kiscsajuk nem semmi.
Csodálom Bejaasszonyt, hogy bírja ezt az embert!!!
Szép hetet Nektek, jobbulást!
Kriszti