Új privát üzeneted érkezett!

@kbrigitta:
Tényleg nagyon igyekszik,nagyon rendes,egy szavam sem lehet!
Szurkolok nagyon!!!
csilla0124

Babszi mi van veled? Hányra mész ma uh? Nagyon eltűntél,minden rendben???

Na én kaptam a szokásos closyt,meg kaptam mellé ezt a Bemfolát,eddig nekem nem volt,3 szuri,pénteken elvileg bemegyek a klinikára,megtanitják,h kell beadni. Ugyanugy,mint egy véralvadáagátlot? Férjem mentös,lehet megkérem,h adja be,em vacakolok 3x klinikára menni ezzel,már a munkahelyemen furcsán néznek igy is.
csilla0124

Brigi? Hogy vagy? Érzel valamit?
csilla0124

@csilla0124:
Szia Csilla! Sajnos igen, meg fog jönni, még lehet hamarabb, mint ahogy elfogy a gyógyszer. Le akar szakadni a méhem és a köldököm is fáj, ami mostanában mindig mióta szülten, van egy pici sérvem. Tuti megyek 4re. Értem, hogy Emma is 4re sikerült, de totál ki vagyok most.
kbrigitta

@kbrigitta:
Ne add fel Brigi! Még bármi lehet!!! Ne csüggedj!
És írj feltétlen,mi van veled!
Gondolunk Rád!
Én még nem láttam ilyet,és életemben nen adtam be magamnak,de képes vagyok én rá,nem ijedek meg tőle,de ezért nem akarok a Klinikára rohangálni.
csilla0124

@kbrigitta:
Sajnálom, ha megjön. De még reménykedjünk amíg nem jelenik meg tényleg. De lehet neked a 4-es a babaszámod ;) És akkor Csillával lesztek egy időben bébisek.

Én most voltam Emőkénél. Repesek a boldogságtól. 6 hetes, most látszott a szívecskéje is, hematóma pedig sehol. Eljezdődött a boldog babavárás...Jelentkeznem kell védőnőnél, meg genetikai uh is. Azt hiszem kinőttem az inszemes fórumot...de azért majd olvaslak benneteket, hogyan alakultok. És gyertek gyors utánam egy babavárós topicba. Szurkolok nektek csajok!!!!
babszi24

@csilla0124:

Először  a kórházba mentem, ott dolgozik anyukám és a korábbiakhoz hasonlóan úgy gondoltam bejárok beadatni. De akkor láttam, mikor beadták, hogy ezt simán magamnak is betudom. Igen ám, csak egy baj van, egyszerűen nem vagyok képes megszúrni magam. Az első inszemnél a bemfolát bent adták be, az ovitrelle-t meg a klinikán Szegeden így jött ki. A másodiknál azt mondta anyukám majd beadja ő. Oh, simán ment, következőre mondtam a férjemnek szerintem neked is megy, nah ha nem septibe remegő kézzel adta volna... eltalált egy eret, brazil lett a hasam, talán most múlik el lassan két hónapja. Utána inkább anyukámhoz mentem. Most harmadjára mikor szombaton mentem uh-ra reggel korán aznapra reggel 7-re volt szurim is. De nem akartam Emőkét fárasztani, a férjemre nem akartam rábízni, így magamnak beadtam. Hát nem véletlen így van ez kitalálva. Semmit nem fájt, nem vérzett, a helye sem látszik meg. Szóval hajrá. Nagyon egyszerű.
Leveszed a kupakot, felcsavarod a tűt, megpöckölöd, hogy a tű felfele áljon, óvatosan benyomod, picit ki fog folyni nem baj, kell is, elforgatod a kívánt mennyiségre, beszúród és jó erősen tartva, jó erősen benyomod. Kicsit nehezen indul el. Az ovitrelle az más, ott izgultam el ne rontsam, de azt is sikerült. Elsőre persze jobb, ha megmutatják, de van a dobozban leírás.

Tudom, hogy az a biztos, amikor már megjött, de ismerem a testem, ismerem magamat és sajnos nagyon rossz érzésem van. A múlt hónapban, amikor kicsi időre is, de sikerült, más érzéseim voltak. Nem fájt a köldököm és a petefészkem fájdogált, nem a méhem. Majd alakul, az biztos végig viszem a hatot.

kbrigitta

@babszi24:

Szia Babszi! Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Pont tegnap gondoltam rád és arra, hogy mondják neked azt, hogy felszívódott. :) Akkor most már nem kell idegeskedni, a legjobbakat kívánom neked. 
Legyen öröm végig a kismama időszak és könnyű szülést. 
Azért néha nézz ránk, mi van velünk. :)
kbrigitta

@kbrigitta:
Köszi brigi a biztatást, mentös a férjem,elvileg neki menni fog,de én is meg akarom tanulni mindenképpen!
Ugy szurkolok pedig,h sikerüljön! Ne add még fel!
csilla0124

@babszi24:
Köszönjük,hogy itt voltál velünk! Boldog babavárást! Nagyon örülök,hogy minden a legnagyobb rendben halad! Nézz néha ránk azért! Sok sikert! :-)
csilla0124

@kbrigitta:
Brigi,mi van veled? Hogy vagy?
csilla0124

@csilla0124:
Még nem jött meg, holnapra van még gyógyszer. Ma eddig nem éreztem de most este már igen, hogy meg fog jönni, a köldököm továbbra is fáj, ami szintén jele. :( szombat reggel kiderül, ha holnap nem jön meg. Az első inszemnél mikor fájt a köldököm az utolsó 2 szem gyógyszert nem kellett bevennem már. Mikor kell szúrnod magad?
kbrigitta

@csilla0124:
Képzeld el egy csajszi, akivel inszemen ismerkedtem meg most volt a negyediken. Belehúztak. 5,6,7 napokon 75 bemfola, 8,9,10 pedig 150 bemfola. 7 nagy 24x20as tüszői lettek. Szerintem túl lett nyomva, de megcsinálták az inszemet. Ezen mondjuk csodálkoztam a többes ikrek miatt nem szokták 5 felett. Szurkolok neki, kíváncsi vagyok. Ennyiből csak sikerülnie kell. Nekem az a baj mindig 1-2 van. Emmánál 4 volt.
kbrigitta

@kbrigitta:
Brigi,hogy vagy??? Mi van veled?
Uh,ez sokkolt 7 tüsző?! Az kicsit sok. De sikerüljön neki! Kiváncsi vagyok majd! Jelentem ma reggel tul vagyunk elsö szurin,férjem beadta,bevallom,megijedtem a tü hosszán,azt hittem,rövidebb,igy ö adta be,de mentös,nem is éreztem. 75-ös bemfola ma-vasárnap-kedden,közben closty. Mesélj,veled mizujs,nagyon várom!
csilla0124

@csilla0124:
Szia! Én is a tű hosszán lepődtem meg de olyan vékony, hogy nem is lehet érezni.
Nem jött meg, viszont határozott negativ a teszt. A köldököm sem fáj, meg folyásom is van, tuti meg fog jönni. Most már csak remélem ma vagy holnap, mert ha Mikulásra esik az inszem, akkor végig bőgöm a napot. Emmának lesz Mikulási ünnepsége a férjem munkahelye minden évbe csinál. Tavaly is voltunk de akkor pici volt. Most viszont még a Télapó itt vant is majdnem tudja. :( Bőghetnékem van. Miért sikerül ilyen nehezen??? Ez már a harmadik volt.
kbrigitta

@kbrigitta:
Brigi,ne add fel még! Nagyon szoritok neked! Én is hullámokban vagyok,valamikor olyan erősnek érzem magam,hogy bármire képes lennék,máskor összeomlanék. Én sem értem,miért nem akar összejönni,de tudom,h össze fog! Gondolj arra,hogy már van egy gyönyörü kislányod,nemsokára lesz kistesoja is,ha másnem 4.jére,mint Emma :-)
csilla0124

@csilla0124:
Persze nem adom fel, tudom sikerülni fog. Olyan jó lenne, ha Karácsonyra már a pocakomba lenne. Hátha a négyes a szerencse számom.
Hétfőn hívom Emőkét, hogy kedden mikor mehetek hozzá a rendelőbe receptért, meg találjon ki valami mást, több bemfola, mert 1 tüszőre ne apelláljunk már. A 4 után már csak 2 lehetőség van. Lombikra meg nem megyek.
kbrigitta

@kbrigitta:
Igen,egy tüszö nem sok. Mindenképpen beszélj vele! De végül megjött? Nekem ez a bemfola után ugy érzem,mind a két petefészkem dolgozik,de mint állat. Hát nem tudom,csütörtökön majd mit lát az uh-n.
csilla0124

@csilla0124:
Igen megjött.
Nagyon dolgozik vele, én is már az első után éreztem pár órával utána a hatást. Jó lesz az. Majd írd meg mi volt az uh-on.
kbrigitta

@kbrigitta:
Brigi,mi van veled? Beszéltél Emökével? Hogy vagy most?
csilla0124

@csilla0124:

Szia Csilla!
Most jöttem Emőkétől. Éppen megnéztem, hogy a jelenlegi munkáltatóm bejelentett-e, mert a gyedemet nem intézte még el. Szóval megnéztem a tb-met, ahol felbukkant, hogy milyen egységű merional-t kaptam. 75Ne. Most meg ugye Bemfola 150-est. Mondtam Emőkének, hogy ettől szerintem túl gyorsan megnő, bal oldalon egy, mindig ez van, jobb oldalon le vannak maradva rendesen. Régen mindig a 16. napon csináltuk, vagyi a körül, most meg már a 11-12. napon meg kell csinálni, mert akkora a bal oldali tüsző. Azt mondta merional már nincs, de van helyette Meriofert 75NE így most ezt kaptam 4 db. 5,6,7,9. napon kell beadni. Viszont megyek Anyuhoz a kórházba mert oldatos szuri, ezt már nem vállalom magamnak. Jövő héten csütörtökön fél 6-kor megyek ultrahangra. 

Képzeld előkerítettem a régi inszemes papírjaimat. Nah ez is érdekes. Mindig a jobb oldalon nőttek, előszőr csak 1, másodjára már kettő, harmadik inszemre már három volt, negyedikre pedig a bal oldalon egy és jobb oldalon volt három. Ezek mind-mind 20mm felettiek voltak. És tisztán emlékeztem, hogy azt mondtam, nah Emma biztos a bal oldalra várt és abból lett. Most a háromnál az első és a harmadik bal oldaliból lett volna, de semmi. A másodiknál a bal oldali kipukkant magától és vártunk 4 napot, megért jobb oldalon 2, és abból lettem terhes, de ugye sajnos csak két napig volt pozitív tesztem. Szóval ebből következtessek le valamit. Ah, nehéz. 

Most kipróbáljuk ezt a Meriofert. Olvasom most, hogy sok lombiknál használják. Jól stimulál a Bemfola, de szerintem nagyon gyorsan és nem egyenletesen. Hátha most lesz szerencsém. Kísérletezünk most. Ez maradt:

Mesélj majd te is, hogy mi volt az ultrahangon. Légy jó!

kbrigitta

@csilla0124:
Szis Csilla! Ma mész ultrahangra vagy éppen már voltál? Mit mondott Emőke? Bízom benne sok sok tüsződ van
kbrigitta

@kbrigitta:
Szia! Huhh,hát nagyon szurkolok neked!!! Érdekes dolgok ezek! Nekem ápstbisnkobb oldalt lett 4 tüsző,azt hittem.leesek az ágyrol,bal oldal üres,ott volt a ciszta,10.nap vagyok,kicsit jol sikerült. Holnap betegfelvétel,szombat,hétfö inszem,holnap este repesztö. Vasárnap lenne a napunk,de körbelőjük. Izgulok!!! Momdtam Emökének,h ugy érzem,elözö alkalommal a 2 tüszö volt jobb oldalt,Bemfola nélkül,és ugy érezteá,nem repedt meg. Azt mondta,akkor hétfön ránéz,h megrepedtek e. Rendes volt nagyon. Kiváncsi vagyok.Neked megy abhatalmas drukk!
csilla0124

@csilla0124:

Köszi Csilla! A tegnap első szuri után, egész éjjel éreztem, hogy jobb oldalon beindult, a mai után már még jobban, holnap is megyek meg még hétfőn, aztán csütörtökön remélem azt mondja, hogy nekem is legalább 4 van 
Képzeld a 7 tüszős csajszinak nem sikerült. :( Lombik lesz. Azt mondta a múltkor nekem, hogy találtak valamit a vérében, ami kimutatta, hogy valószínűleg idegentestként kezeli az embriót és kilöki magából. Arra kapott gyógyszert, lejjebb is vitték, de mégsem jött össze. Pedig hát 7, az csak 7. Nagyon el van keseredve. 

Szeretem a szombati inszemeket, mert hamar haza lehet menni, bár én soha nem értettem a szombat utáni hétfőnek mi értelme van. Ott már annyi idő eltelik... szerintem csak protokoll. Nekem most 2x is így jött ki.

Holnap megy a drukk!!!!
kbrigitta

@kbrigitta:
Na pont ezen gondolkoztam én is,h semmi értelme a hétfönek! És szerintem is csak protokoll.
Nagyon örülök a 4 tüszönek! Én a Bemfolátol is nagyon éreztem,h jobb oldalt nagyon elkezdett dolgozni. Hajrá,dolgozzanak csak!
A 7tüszös lányt nagyon sajnálom. Szinte hihetetlen,hogy ennyiböl nem sikerült egy sem! El sem hiszem,de ne adja fel! Káliba bejelentkezett már? 1év a várakozás...
csilla0124

@csilla0124:

Szia! Rendben ment minden? 
Nem tudom, igazából most nagyon ki van, úgyhogy azt sem tudja mit csináljon. Ahhoz, hogy hamarabb sorra kerüljön sok pénz kell hozzá, és igen sajnos 1 év a várakozási idő sajnos.

kbrigitta

@kbrigitta:
Igen,minden rendben ment,de megint nagyon izgultam,föleg,h tudtam,h nem Emöke lesz. De nagyon nagyon rendes doki volt az ügyeletes,annyira ovatos volt,hogy alig vettem észre. Hétfön a következö,de annak semmi értelmét nem látom. Viszint akkor Emöke rámnéz,hogy megrepedtek-e a tüszök. Veled mizujs? Hanyadik napon vagy?
csilla0124

@csilla0124:

Nálam is volt egyszer régen, hogy nem Emőke csinálta, de akkor egy nagyon béna dokit fogtam ki. Mondjuk érdekes, mióta szültem egyszer sem fájt, korábban volt, hogy csípni kellett a méhszájat. Most meg már észre sem veszem, csak szól, hogy kész.  De jó, hogy megnézi! Nálam soha nem nézte meg. Mondjuk mindig megkérdezi, hogy érzem e, hogy ott vannak és persze az a nagy nyomás, ha megszűnik nagy eséllyel ki repedt a tüsző és azért van. A lényeg, hogy túl leszel a hétfőn és aztán hajrá van!
Én ma vagyok a 7. napon. Még hétfőn lesz egy szuri. Érzem a meriofert hatását és a lényeg, hogy a jobb oldalamon jobban, mint a balba. A bemfolától ilyenkor már a balba sokkal, de sokkal jobban éreztem. Csak ugye a sok jobb oldali meg lemaradva maradt, a bal oldalon meg mindig csak egy volt, ami gyorsan megnőtt. Most úgy érzem, hogy jó lesz, nagyon reménykedek benne legalábbis. Majd csütörtökön megyek ultrahangra.
kbrigitta

@kbrigitta:
Akkor csütörtökön nagyon gondolok Rád!!
És akkor most igy kitolodik megint az inszem idöpontja,az a lényeg,h mostmár szépen egyenletesen érnek meg.
A holnapnak semmi értelmét nem látom,de akkor ma marad a természet Rajtunk semmi ne muljon,a többi már ugysem rajtunk mulik.Igen,mult honapban a nyomás érzés nem mult,végig éreztem,mig meg nem jött,momdtam is neki,azért mondta,h most megnézi. Most talán enyhült,bár 4 tüszö h beért 20 mm fölött,ega oldalon,azt most durván éreztem. Viszont most a derekam kezdett fájni,pedig sosem szokot,igy ezt a fájdalmat érzem most jobban.
csilla0124

@kbrigitta:
Akkor csütörtökön nagyon gondolok Rád!!
És akkor most igy kitolodik megint az inszem idöpontja,az a lényeg,h mostmár szépen egyenletesen érnek meg.
A holnapnak semmi értelmét nem látom,de akkor ma marad a természet Rajtunk semmi ne muljon,a többi már ugysem rajtunk mulik.Igen,mult honapban a nyomás érzés nem mult,végig éreztem,mig meg nem jött,momdtam is neki,azért mondta,h most megnézi. Most talán enyhült,bár 4 tüszö h beért 20 mm fölött,ega oldalon,azt most durván éreztem. Viszont most a derekam kezdett fájni,pedig sosem szokot,igy ezt a fájdalmat érzem most jobban.
csilla0124

@csilla0124:

Szia Csilla!

Hogy telt a mai nap? Megrepedtek, megnézte? Gondoltam rád.
Most erősen érzem a jobb oldalamat is, mintha a bal volna lemaradva. Ma kaptam az utolsó szurit, csütörtökön kiderül. 

kbrigitta

@kbrigitta:
Na tul vagyok a mai napon. Ugyanaz volt,mint szombaton,csak többen voltunk. Viszont megvan az uh-t,csak jol érzem én,h nyom a jobb oldalam. Ott volt 4 tüsző,de 2 repedt meg és már sárgatestté alakult. Vagyis minden esély megvan! A másik kettö meg pont akkora,h még megrepedhet. Huhh,ez izgalmas lesz!
csilla0124

@csilla0124:

Szupi, szupi! Szurkolok nagyon! Szép karácsonyi ajándék lenne!!! Holnap megyek uh-ra, majd megírom mi volt. Remélem sok tüszőm van nekem is. Nagyon bízom most. Ennek a negyediknek sikerülnie kell.
kbrigitta

@kbrigitta:
Igen,sikerülnie kell!!! Nagyon szurkolok! Irj légyszi,mi van veled,gondolok Rád nagyon! A másik két tüszöt egész késön,kedd éjszaka éreztem,h megrepedtek,borzasztoan szurkált meg görcsölt. Hát kiváncsi leszek nagyon!
csilla0124

@csilla0124:
Jobb oldalon 7 tüszőm van, ebből ahogy láttam 4 egész nagy, de kell még enki pici idő, így nekem is szombat hétfő lesz. Holnap megyünk reggel bejelentkezni.
kbrigitta

@kbrigitta:
Uhh,az nem semmi,az nagyon durva!!! 7 tüsző?! Te jó ég!!! Gondolom érzed is rendesen,nekem is jobb oldalt volt a 4,de nagyon éreztem. Méhnyálkahártyád? És mekkorák voltak ma a tüszők? Jujj,nagyon szurkolok!!!
csilla0124

@kbrigitta:
Brigi! Mi van veled? Nem válaszoltál! Ma mi volt veled? Minden oké volt?
csilla0124

@csilla0124:
Szia! Bocsi, de kicsit sűrűk voltak a napok! Emma megint beteg lett. A méhnyálkahártya nagyon szép, ennyit mondott, 14mm volt csütörtökön, ma reggelre repedtek meg. Nem mind, mert érzem még, gondolom a nagyobbak. Szombaton sajnos fél 2re tudott jönni, így jó későn értünk haza. Holnap megyek pihenni, mert másra nem jó :-) a hétfő.
És te! Mit érzel? Mikor fogy el a duphaston?
kbrigitta

@kbrigitta:
Na örülök,h ilyen jok az eredményeid,ház hajrá,nagyon drukkolok! Pár napja szurkálásokat éreztem,aprobb görcaöket,remélem jot jelent. Csütörtökön lesz a 10.nap,akkor fogy el a gyogyi,péntek reggel tesztelés. Izgulok! És nagyon reménykedem!
csilla0124

@csilla0124:

Szerintem jót jelent :) Izgulok érted, reméljük sikerülni fog. Már nincs sok hátra és hamarosan megtudjuk!!!!
kbrigitta

@kbrigitta:
Köszi,nagyon rendes vagy! És veles mi volt ma? Minden rendben volt?
csilla0124

@csilla0124:

Igen, nagyon jót beszélgettem a kórházban a társaimmal. Volt megint egy csomó inszem meg 5 hsg, szóval nem unatkoztak a dokik. Kicsit későn jött Emőke, de belefért.
kbrigitta

@kbrigitta:
Fú,de nem szeretem ezt a várakozást,engem teljesen felemészt,hiába beszélgetek közben,bár nyilván jobban telik. Örülök,hogy jol vagy,aztán várom a fejleményeket. Mikor kell tesztelned?
csilla0124

@csilla0124:
Péntekig van gyógyszerem. A köldöksérveim miatt szerintem a hét első felében tudni fogom. Ha nem fáj a köldököm akkor van remény!
És te? Érzel valamit?
kbrigitta

@kbrigitta:
Fuu,én most annyi minden ujat érzek,de kb 5 napja,h meg akar jönni olyan érzésem van. Nagyon reménykedem,egyben nagyon félek. Engem nagyon megvisel lelkileg ez az inszeminácio. Holnap kiderül minden...
csilla0124

@kbrigitta:
Azt hiszem,sikerült!!! Kisbabánk lesz! Pozitiv,halványan,de nagyon hazározottan! Zokogva keltettem fel a férjemet. Nem tudomn felfogni! Brigi,neked nagy hajrá, ennek sikerülnie kellett!!! Nem térek magamhoz! Boldog vagyok
csilla0124

@csilla0124:
De jó! Halványan, de szívből gratulálok! Kívánok minden szépet és jót, legyen végig minden rendben! A legszebb Mikulási ajándék!!!
kbrigitta

@kbrigitta:
Köszönöm! Nagyon boldog vagyok,el sem hiszem! Neked is hajrá,neked pedig karácsonyi ajándék lesz,mostmár sikerülnie kellett!
Én pl vasárnap ota érzem,h görcsölget a hasam,azt hiztem,meg akar jönni,bár nyoma sincs.hát ezért... szurkolok! Te érzel valamit?
csilla0124

@csilla0124:
Gratulálok!!!! Szorítottam végig!!!
Nagyon örülök!

Brigi: szorítok neked is! Minden esélyed megvan!
babszi24

@babszi24:
Te itt? De aranyos vagy!!! :-)
Te h vagy? Pocaklako növekszik? Mesélj kicsit! Nagyon kedves töled,h viszanéztél :-)
Brigi,nagyon szoritunk!!!
csilla0124

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?