Sziasztok.
rebeka: nagyon sajnálom, és ez annyira felfoghatatlan, hogy ha minden rendben, és még inszem is van (jó időben jó helyen van minden), akkor miért nem jön össze??? Egyébként én nem szeretnék a lombikig eljutni, azért az már drasztikusabb, ahogy másoktól hallottam.
Néha annyira igazságtalannak érzem ezt
Ott van egy csomó roma meg olyan nők, akik leszarják az egészségüket, nem sportolnak, esznek amik eszükbe jüt, ne adj isten promiszkuisak és nem is akarnak gyereket, na nekik bezzeg már a véletlentől is összejön... Mi tervezzük, odafigyelünk, mindent megteszünk és nem... pedig igyekszem nem görcsölni, a "mintavételt" is elvicceskedjük. Értitek.. bocs, hogy kifakadtam... Csak nap mint nap látok ilyet, és nem értem...
Őszintén szólva, mikor elkezdtem barnázni (akkor már tudtam, hogy meg fog jönni), persze csalódott voltam és kikáromkodtam magam, de fél nap múlva már úgy voltam vele, hogy sebaj, majd a következő összejön, de mikor el kell mondani a páromnak, és kicsúszik a csalódott "ohhhh" a száján, akkor jobban megszakad a szívem...
Apropó én is 3-4 napig barnázok mielőtt megjön és 30-35 napos a ciklusom, de a hormonjaim teljesen jók, a progeszteron is, úgyhogy ez van. Mondjuk év elején volt egy P3-asom, az nyárra P2-es lett és azóta is tuningolom magam vitaminokkal.
Szerdán voltam a dokimnál, ma már beadtam az első szurit, jövő hét végén újra inszem.
Egy kérdés: évfordulónk lesz az urammal, és elmennénk kirándulni meg fürdőbe... Inszem után 2 héttel... Szerintetek ilyen szauna-fürdő engedett?
Bocsi ha kicsit hosszú lettem...
Szép napot!