Kedves csoport!
Nagyon frissen regisztrált tag vagyok, szeretnék tanácsot kérni Tőletek, mint tapasztalt fórumozók!
Jelenleg 27 éves vagyok, eddig, azaz 2017 őszéig egyáltalán nem foglalkoztatott a babavárás gondolata,valahogy nem éreztem, hogy velem is megtörténhet, olyan távolinak tűnt az egész szituáció. Én, mint anya? Furcsa gondolatok.
Aztán egyszercsak, éppen miért, hogyan jött a gondolat, hogy bizony, igen, vágyom egy kisbabára, vágyom arra, hogy egy család legyünk. (Kedvesem /32/ már két éve kerülgeti a témát, nagyon szeretné már)
Hirtelen jött, mint a villámcsapás.
Ez egy komoly döntés, hagytam érni a gondolatot, nehogy csak egy hirtelen fellángolás legyen, így még fél évig nem hagytam abba a fogamzásgátlót. (2018. áprilisában dobtam el végleg, de milyen jól tettem, kivirultam, a bőröm sokkal szebb, a szexuális vágyam az egekben)
Rendre megjön a havi vérzésem, problémát nem tapasztalok.
Különböző fórumokon olvasgattam a témát illetően, de 27 évesen úgy érzem, nagyon tapasztalatlan vagyok és mélyvíz ez az egész.
A peteérésem napjain enyhe, pár óráig tartó vérezgetés (pár csepp) szokott jelentkezni.
A munkám mellett egyetemre is járok, másoddiplomámat csinálom, még két év.
Ennyit biztosan nem szeretnénk várni. Tervezgetünk, számolgatunk, mikor lenne a legjobb.
Szívem szerint már holnap teherbe esnék.
Mennyi az esélye szerintetek, hogy a megálmodott november vagy decemberi hónapban sikerül teherbe esnem?
Milyen praktikákat ajánlotok?
Jelenleg terhesvitamint szedek. (megszakítással védekezünk, de azért próbálunk figyelni, hogy kitoljuk novemberig legalább)
A peteérésemet feljegyzem, egy jó kiinduló pont lesz, úgy gondolom.
Ezek mellett hogyan készülnétek?
Köszönöm a segítségeteket!