Sziasztok!
Hát nem hogy javult volna, de rosszabbodott mára a torokgyuszi. Eléggé szellemképes lett a hangom, hol van hol nincs
Ma reggel vettem Dr. Theiss lándzsás utifű szirupot, állítólag jó, hát remélem nekem is használ. Mézet sajnos nem tudom magában megenni, csak teába tudom elviselni
De a mézes tea megy, a mebucain tabletta is, C vitamin hegyek meg ez a szirup. Lehet hoyg a párom lefújja ezért az akciózást, elég könnyen elkapja tőlem
Majd igyekszem meggyőzni
Nem tudok otthon maradni pár napot, mert a kolleganőm is beteg, ráadásul akkor itt maradna a több napi munkám, és jövő héten havi leltár és zárás, szóval nem megy. De ha a torokfájásnál nem lesz nagyobb baj, akkor ezt kihordom, csak kicsit tovább tart, mert sosem lázasodok be
Nem igaz hogy minden hónapban valaminek be kell kavarnia
A hőm is érdekes, 10. napon volt legalacsonyabb, 36,4, azóta meg szépen fokozatosan kúszik felfelé, ma reggel 36,7 volt. Ebből mi lesz.....?!?!?!??!?
Stella, Judit
Ha nem gyógyulok meg addig teljesen, akkor sajnos én nem fogok elmenni a talira, nem akarlak megfertőzni benneteket!!!
Persze igyekszem összeszedni magam, végülis addig van még 1,5 hét
Stella
Lehetek majd megint a Stella Híradó tudósítója?
Szerintem se aggódj most a peteérésed miatt, biztosan helyreáll idővel.
Majcsi
Használj orrcseppet, szükség van az éjszakai pihenésre, hoyg ne gyengülj le.
Évi
Szerintem egyre inkább kéne egy tesztet csinálnod, ez a 42 nap nincs rendbe ha nem vagy babás. Mielőbb kéne beszélned a dokiddal!
Annácska
Tüszőrepi akkor van amikor lemegy a hő. Tüszőrepi után termelődik a progeszteron, amitől felmegy a hő, tehát addigra már lezajlott a folyamat
Judit
A Jónás naptár szerint is ha ebben a hónapban fogan akkor fiú lesz
De jó lenne, én kisfiút szeretnék, de egyre inkább rájövök hogy tényleg nem fontos a neme, csak egészséges legyen
De szeretném ha bejönne a billings úgy mint nektek!
Jófi
Szerintem nagyon jó úton haladsz a siker felé, türelem, pár napot kell már csak várni, tudom hogy nehéz!
Szorítok nagyon!
Wish
Szerintem is jobb ha most megnézik újra a kiskatonákat, csak nehogy egy harmadik lehetőség jöjjön a képbe
Túl sokat várattak már eddig is benneteket
Tündi