Györesz,
megkuksiztam Norbit az albumotokban, hát egy tünemény ez a gyerek!
Olyan kis cukorfalat!
Még abba sem hagytad a gyógyszert, és úgy kibújt Norbi?! Ezt nevezem erős akaratnak!
Ügyesen szopik, bár be kell vallanom, hogy a számok nekem nem mondanak sokat, lévén soha nem mértem Gabit.
Elhiszem, hogy imádod a lurkót, és ez még csak fokozódni fog.
Ráadásul egyre jobban belejösz az anyaságba is, és egyre kevésbé leszel fáradt (vagy legalábbis hozzászoksz, hogy állandóan az vagy
). Minden jót nektek, és nagyon örülök, hogy ilyen boldogok vagytok!
Sueda,
bocsi, rájöttem, hogy félreírtam (nem mintha sokat számítana, de azért helyesbítek), szóval nekem nem nyílt a méhszájam, hanem rövidült a méhnyak. De az üzi többi része áll.
Csilla,
sajnos nem tudom, hogy pontosan mennyire veszélyes, a dokid nem mondott semmit, hogy kíméld magad? A szám végül is azt jelenti, hogy a külső méhszájad és a méhnyak közepe is nyitott egy centire, de a belső méhszáj még zárt. Ilyen idős terhesen ez még korai, de sajnos előfordulhat. Én a helyedben pihenősebbre venném a dolgokat, nekem mondjuk méhnyakrövidülésem volt (C2000 majd C1000), és a doki már a 2000-nél azt mondta, hogy ugyan majdnem mindent csinálhatok, de úgy, mint egy 100 éves nénike. Ne mindent egyszerre akarjak elvégezni, hanem közben többször pihenjek. Ne rohanjak sehová, ráérek. Ne mossak ablakot, mint ahogy 100 évesen sem tenném. Stb. Szerintem pihenj többet, a vízszintes póz a legjobb (persze oldalt fekve), mert ekkor nem terhelődik a méhszáj. Mikor mész vissza a dokidhoz legközelebb? Keményedéseid vannak?
Zsizsa