@gmoncsy1991:
Gratulálok a babaváráshoz.
Mi férjemmel 8. hónapja próbálkozunk. A ciklusom mindig rendben volt, időre megjött, rendesen lezajlott. Viszont pár hónapja idő előtt vérezgettem, meg barnázással jött meg... az is lehet, hogy volt "korai vetélés", nem tudott beágyazódni stb... Voltam hormonvérvételen, nagyjából rendben voltak az értékek, a 21. napi progi viszont lehetett volna több.
Uh. kaptam Duphastont, amit a 14.naptól kellett szednem, egy kúra után megjött rendesen (ez most volt, ma vagyok az 5.napon) és kaptam Closti-t, amit a 3. naptól kell szednem. Tehát most mindegyikből szedtem már egy kúrát, plusz. ebbe a ciklusba megy még egy Duphaston, aztán kíváncsian várom a végét. Gondolom most még nem biztos semmi, de reménykedem, hátha már ennyi is elég volt.
Férjem is kapott vitamint, ami erősíti a spermákat, viszont ő is még csak most kezdte el pár napja.
Lehet, hogy még pár hónapot várnunk kell hogy "hasson", de bízom benne, hogy nem hiába szedjük ezeket.
Egyébként előző ciklusban Uh.val nézte doki a 10.napon volt egy 16 mm-es tüszőm, de hogy megérett-e azt nem tudom, nem néztük, de én gyanítom, hogy nem, mert a hőm azt mutatta... pedig akkor már beszedtem egy adag Duphastont... De előző hónapokban biztos volt peteérésem.
Most is megyek majd a 12. napon tüszőket nézetni, aztán majd látom mi lesz.