<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!
Ezer éve nem jelentkeztem én sem
Valahogy annyira nem volt kedvem írni, kicsit depis is voltam sajnos az elmúlt napokban
De tegnap már jó volt, hogy kisütött a nap, jó nagyot sétáltunk, és mindjárt más lett a világnézetem
Csak megint jön a hideg állítólag... Én is nagyon várom már, hogy egy kicsit jobb idő legyen végre, ne ez a lucskos, influenzás hideg!
Zsoltika egy picit beteg, köhög, de láza szerencsére nincs, a kedve is nagyon jó, normálisan eszik-iszik és alszik. Néha alvás közben köhög csúnyán, amúgy napközben 2-3 alkalommal köhécsel, szóval nem tűnik vészesnek. Azért elvittem a doktornénihez, csodák csodájára meg tudta hallgatni Zsoltikát
Most kivételesen nem sírt szegénykém. Semmit nem talált, de egy kanalas orvosságot javasolt (nem receptes), azt adogatom, egyenlőre semmi hatása nincs. Viszont újabb 2 fogacska bújik ki nálunk: két alsó rágó, szóval az is lehet, hogy a fogzás miatt van ez a kis betegség.
Ezen kívül minden rendben velünk, Zsoltika már fantasztikusan sokat beszél
Annyira ügyes, napról napra több szót tud. Már azt is mondja, hogy Zsolti
Szereti a virágokat öntözni, de mivel a virágok a szekrény tetején vannak, föl kell ültetni Zsoltikát a nyakunkba, onnan hadonászik a locsolókannával. Jól lefáradt már a vállam tőle, ezért aztán inkább kimentünk a lépcsőházba, ott telel egy csomó növény, és azokat is öntözgetjük
Egyéb háztartási munkákba is besegítene a kicsi fiam, ezért aztán vettünk neki kis felmosót vödörrel
Azóta minden nap föltörli a lakást (persze száraz a felmosó), naggggyon élvezi
A legjobb az, amikor a kis barátjával találkoznak (szinte minden nap), és küldik egymásnak a csattanós kis puszikat, naggggyon édesek
bn
A Babanet határozottan gyorsabb, mint az elmúlt napokban, úgyhogy én is csak bíztatni tudok mindenkit, hogy gyertek! Élesszük fel megint a topicot
</font>
Ann, itt vagyunk!!!
Anita, jobbulást a férjednek! Robóka csuda ügyes, hogy már így ragozza a szavakat!
És nagyon köszönöm, hogy hiányoltál, nagyon jólesett! Az állandó cicizés ismerős, néha mi is félóránként szopizunk, de ahogy fentebb is írtam, fogzik is Zsoltika.
Barbi, nagyon jó, hogy Te is írtál, és Ádám tényleg nagyon magas
Amúgy is nagyfiús az arca, nem csodálom, hogy idősebbnek nézik
Látom nálatok is dúl a bürokrácia... Szülinapodhoz így utólag is gratula, varrógép jó lehet
Brigi, jó látni a fiúkat, nagyon szépek! Máté gyönyörű kisbaba, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra Bömbivel
Bömbi nyúlt most, ugye? Helyes kis mamuszkája van
Manócs, nagyon jó lehetett a tali
Jók a képek, végre Téged is láthattunk
Nagyon klassz kis háza van Lilinek! Ezt Ti készíttettétek, vagy vásároltátok?
Gabi75, sajnálom, hogy még nincs jól Dávid
Biztos visszatér hamarosan a jó étvágya, ne aggódj!
Zsoltika még szopizik, és mellette elég kevés plusz folyadékot iszik: kb. 4 deci vizet, teát. Ezt is csak nemrégóta, néhány hete még alig pár kortyot ivott, hiába töltöttem tele mindig a varázsitatóját... Mostanában főleg pohárból iszik ő is, és emellett eszik levest, gyümölcsöt. Én úgy vagyok vele, hogy annyit eszik-iszik Zsoltika, amennyit kíván, nálunk már mindig szól, ha szomjas, és szerintem nemigen tudnék többet belediktálni, mint amit önszántából meginna
Persze más a helyzet betegség esetén, amikor nagyon oda kell figyelni, hogy meglegyen a kellő folyadékbevitel.
Pelus: nálunk már nagyon régen folyt ki a pelusból a pisi
De egyetértek Anitával, próbáljatok meg esetleg eggyel nagyobb méretet, vagy másik típust. Egy próbát megér, hátha megoldja a problémátokat!
Dávid nagyon nagy fiú már! Tényleg jó kis husi
Anyuci
Klarissza, hú, ez rémesen hangzik, remélem hamarosan jobban leszel!
Évi, még nem üdvözöltelek: üdv itt
Mucus, az új autótokhoz gratulálok! Milyen is lett végül? Bocsi, biztos írtál róla már...
Zit, Beni szája tényleg nagyon szépen gyógyul, én észre sem venném a sebek helyét, csak tudom mit kell néznem
Vera, remélem, nem lett lázas Bence, és a pöttyei is elmúltak
Ugye Te sem vagy már náthás?
Még a múltkor írtad a féltékenységet: nálunk Zsoltika abszolút nem problémázik, ha mi egy kicsit egymással foglalkozunk Apával
Sőt, ő is odabújik hozzánk
Nagyon aranyos ilyenkor. Amúgy ő néha nagyon apás, ha hazajön Zsolti, akkor le sem lehet róla vakarni
Persze, mivel egész nap engem lát, az apukáját mindig nagyon várja, ha csöngetnek, már kiabál is, hogy Apa, Apa
<font color="0000ff">Lányok, most eddig jutottam, bocsi de nem sikerült mindenkinek írnom. Ezt a hozzászólást is már napok óta írom
Közben mindig kicsit aktualizáltam
Sajnos Zsoltika egyre csúnyábban köhög, holnap megint megnézetem a doktornővel, mert már hallhatóan váladék van a torkán, és az orra is elkezdett folyni
Sziasztok,
Gabi</font>