@meuska31: Oh, akkor remeljuk csak nem emelkedik olyan hamar a hcg szinted! Sok ilyet olvastam. Elso babaval probalkoztok egyebkent? Drukkolok
Nekem ugy derult ki, hogy tavaly marcius vegen abbahagytam a fogamzasgatlot, akkor meg nem gondoltam, hogy gond van, mert igazabol az eloszor a gyogyszer utan 45 napra jott meg, de szepen minden honapban 3-4 nappal csokkent a ciklusom. Voltam nogyogyasznal, es o mondta, hogy gyanus a pcos, de nem tudta megerositeni, mert o is ugy gondolta, hogy a gyogyszer hatasa lehet. Szeptember-oktober kornyeken jottek elo a tunetek, iszonyatos hajhullas, szorosodes, hizas, es akkor egy 29 napos ciklus utan 70 valahany napig semmi... Szornyu volt
En kulfoldon elek, es itt a korzetihez kell menni eloszor mindig, aki konkretan egy ugyanolyan terhessegi tesztet csinalt, mint en otthon, vizeletbol, es hazakuldott. Hiaba konyorogtem, hogy utaljon be nogyogyaszhoz, itt egy evig kell sikertelenul probalkozni babaval, mielott kivizsgalnak. en hulye meg elmondtam, hogy mi csak marcius ota vagyunk rajta az ugyon... Ugyhogy most voltam otthon magandokinal, aki megerositette, hogy fennall a pcos es felirta a norcolutot meg a clostit. Viszont csak egy havi adagot, es mar most azon szomorkodok, hogy mi lesz ha nem hasznal