Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha idén terveztek kisbabát, itt a helyetek! Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, gondolatokat, jó és rossz napokat stb....Nevetés
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Szia, nekünk van màr egy kisfiúnk (lombik), és most kezdtük a tesóprojektet.
Reméljük összejön....
Szép napot! :-)

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Szia!

Nálunk is van két lány, de még nagyon szeretnénk egy pici babát. Mindkét lányunk 7 hónapos próbálkozás után fogant. Nem tudom most hogy alakul, én sem lettem fiatalabb . Szorítok nektek hogy mihamarabb összejöjjön! Hogyan készültök? Természetes úton probalkoztok először?
andi12
Lajosmizse
 
 
 

 
 

Természetes próbàlkozàs az 10 éve van :)
Most is lombik lesz...csak sikerülne, mert bizony lassan én is kifutok az időből, és jó lenne egy kistesó....
Drukkolok nektek én is, nekünk januàr végén derül majd ki, hogy sikerült e.

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok!!! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok igaz még mi épp nem vagyunk rajta de már szeretnénk csak előbb még van egy két dolog amit el kell intézni de remélem mi hamarabb hozzá láthatunk minél előbb. Nekünk az első lenne remélem hamar össze is fog jönni :)
biroheni23
Konyár
 
 


Szia! Jó hogy jöttél! Tok jó lenne egy szuper kis csapat összejönne! Én most lábalok ki egy frankó náthából. Nagyon ritkán vagyok beteg, de ezt most nagyon bekaptam. Láz, hidegrazas, köhögés orrfolyás....pffff. De a hétvégén pihentem, úgyhogy remélem túl vagyok rajta. Nekem a héten kell megjönnie és utána, kb január 26-a a fogékony nap. Próbálok nem stresszelni, egészségesen enni, mozogni stb. Katapetra: nálatok mikor derül ki hogy sikerrel jártatok? Szedsz terhes vitamint?
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Remélem összejön minél hamarabb nektek a babóca :) mióta próbálkoztok??
biroheni23
Konyár
 
 


Augusztus óta nem védekezünk, de most vagyunk túl egy költözés, felújítás őrületen, ami nem a legstresszmentesebb időszak . Most kezdtem el vitamint szedni.
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Hát nálunk is valMi ilyen a szitu tavaly vettünk egy házat csak hátnem nagyon tudtunk rajat sajnos mit csinálni mert nagyon sok mindent kell és hát tavaly már. Nem keztünk bele szóval még ránk is vár egy felújítás és egy költözés és még erre várunk addig nem is kezdünk bele :)
biroheni23
Konyár
 
 


Sziasztok, ma voltam uh-on, még növögetnek a tüszők...januàr végén derül ki, hogy sikerrel jàrtunk e...
Mi építkezünk per pillanat...sokmindrnt magunk csinàlunk... nem egyszerű időszak.
Sok sikert csajok!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Remélem sikerrel jártok, hát nem kisfelad d most egy házat felépíteni mi nem mertünk bele végni pedig meg fordult az eszmnkben. Nem tudom h tudtok e nekem segíteni olyan kérdésem lenne ha mondjuk egyéni válallkozonál vagyok be jelentve és onann megyek egy gyedre h ez a munkaadómbak mit jelent míg én oda vagyok 3 évig mit kell utánam fizetnie??
biroheni23
Konyár
 
 


Heni: Nem tudom mit kell a munkaadónak fizetnie. De szerintem max a szülési szabadság alatt annyit amennyit a táppénz alatt is szoktak. A szülési szabi úgy tudom 28 nap. Kérdezze meg a könyvelőjét, ő biztos vágni fogja.

Kata: az építkezés melyik részénél jártok?

andi12
Lajosmizse
 
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok:) Nekem van egy nagy lányom az előző házasságomból, most 7 éves kis iskolás :) és a mostani kapcsolatomból született 16 hónapja egy kicsi fiam is.
Sajnos rengeteg nehézségen mentünk keresztül az elmúlt években. A terhességem alatt 3szor kellett költöznöm és előtte nem sokkal is még 2szer. Ehhez jött még a válás, házfelújítás, komoly betegség (emiatt hamarabb nyílt a méhszáj és veszélyeztetett lettem) plusz, mikor még nem tudtam a picúr érkezéséről, ki is rúgtak magyarázat nélkül a munkahelyemről(de ezt később sikerült megoldanom)... Szóval sok volt az esemény.
 
 


Bocsánat, valamiért elküldte...
Szóval, nehéz életünk volt, aztán jöttek az anyagi gondok is a ház miatt...
Most viszont kezdünk helyre jönni minden téren és úgy döntöttünk jó lenne még egyszer babázni, ezúttal stresszmentesen, vagy legalábbis minimális stresszel :-)
Most vágunk bele a dologba. Szeretnénk ha gyorsan összejönne és 2 év lenne kettejük között és nem kéne GYESre mennem.
:-)
Bocsánat a kisregényért, de eddig nem volt igazán kivel megosztanom ezeket a dolgokat...
 
 


Szia!

Üdv nálumk! És akkor terveztek még egy picit? :)
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Meg is érkezett a válasz :)  nagyon szorítok hogy mihamarabb összejöjjön és csodás nyugodt terhességed legyen!
andi12
Lajosmizse
 
 
 


@andi12:
Köszönöm :-) én is drukkolok neked.
Remélem minden simán fog menni. A kicsi fiam elég nyugis, mellette simán elfér mégegy babó, házunk is elkészült szépen. :-)
Betáraztam terhes vitaminból meg cickafark és palástfű teát iszogatok. Elvileg jövő héten lesz peteérés, aztán majd meglátjuk...
Apuka nagyon lelkes, szeretne egy vér szerinti kislányt is, mert nagyon fiús csakádjuk van. 2016-17-ben 3 fiú született a családban a miénkkel együtt
:-)
 
 


@andi12:
Köszönöm :-) én is drukkolok neked.
Remélem minden simán fog menni. A kicsi fiam elég nyugis, mellette simán elfér mégegy babó, házunk is elkészült szépen. :-)
Betáraztam terhes vitaminból meg cickafark és palástfű teát iszogatok. Elvileg jövő héten lesz peteérés, aztán majd meglátjuk...
Apuka nagyon lelkes, szeretne egy vér szerinti kislányt is, mert nagyon fiús csakádjuk van. 2016-17-ben 3 fiú született a családban a miénkkel együtt
:-)
 
 


@andi12:
Köszi a választ majd meg érdeklődjük a könyvelőt. :)
biroheni23
Konyár
 
 


Heni: mikor kezditek a felújítást? Teljesen be akarjátok fejezni mielőtt probalkoztok?
andi12
Lajosmizse
 
 
 


@andi12:
Hát már kezdenénk csak hát nem lakunk még ugyebár benne és ezért fűtve sincs most szóval még várunk míg egy kicsit jobb idő nem lesz addig is mindent meg veszünk amit csak lehet, hát igaazábol itt nem csak a házra várunk hanem h be legyek jelente mivel csak most leszek ezért nyártól hamarabb nem tudunk sajnos próbálkozi mert úgy akarjuk h mire meg lesz az egy évem h addig még ne szüljek majd utánna vagy egy két hónap mulva szóval még nekünk ez is akadály mert tudod párom a válallkozó és ő jelentene be.
biroheni23
Konyár
 
 


Sziasztok!

Mi jól haladunk a babaprojektel, jővőhéten remélem màr bent fognak csücsülni a kis fészkükben.

Hàzunk jelen àllàs szerint szerkezetkész àllapotban van(falak, tető )
Most hétvégén jö a folytatàs, födémszigetelés, villanyozàs....

Van melö, bőven!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Szia
Akkor nektek is egyszerre baba meg építkezés?? H birod? Mi nem mertrünk bele vágni a kettőbe
biroheni23
Konyár
 
 


Szia!


Dolgozom is mellette :), hát nem egyszerű...de nem lesz ez örökké így...nem így terveztük, csak sürget az idő, hosszú várólisták vannak a dokinál, mondta, hogy most, vagy másfél év várakozás...
Mivel most jön majd a belső rész (vagyis az építkezés java), így még csak előtte állunk a húzós időszaknak...

Na de kikell tartani, előre nézni és nem aggodalmaskodni...valahogy majdcsak lesz...közhelyes, de igaz: egészség legyen!

Sok sikert

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Hát igen.... van ilyen de legalább túl lesztek rajta :) sok sikert nektek is :)
biroheni23
Konyár
 
 


@katapetra:
Szia! Tavaly előtt mikor a kisfiamat vártam mi is ugyanebben a cipőben jártunk. Albérletben laktunk amikor megfogant a pici, de hirtelen eladtál a fejünk fölül, nem találtunk másik normálisat. Majdnem az utcára kerültünk. Végül egy családi ház pincéjében kialakított lakrészbe tudtunk költözni, ahol nem voltak ajtók, penészedtek a falak és februárban hetekig nem volt fűtés se... A terhességemből 6 hónapot ott kellett töltenem, de tudtuk, hogy a baba már nem érkezhet oda, úgyhogy házat kellett keresnünk. Már 5 hónapos terhes voltam mire sikerült vennünk egyet, viszont az is lakhatatlan állapotban volt. Mivel az összes pénzünk ráment a saját erőre a lakáshitelhez, a felújításra nem sok maradt. Szinte mindent saját kezűleg illetve baráti segítséggel oldottunk meg. Iszonyú nehéz időszak volt. Ráadásul veszélyeztetett is voltam, és én is dolgoztam mellette. De csak túléltük valahogy. Karácsony előtt két nappal, amikor már 3 hónapos volt a kicsi fiam végre beköltözhettünk az otthonunkba.
Azért írtam le ezeket, mert abszolút átérzem a helyzetedet, és mert talán segít az én történetem Neked is kitartani a nehéz időkben is!

Sok sikert ás kitartást kívánok! :-)
 
 


:( Huuu Szabina még olvasni is sok volt a sok nehézséget amin keresztül mentetek.... de szerencsére túl vagytok rajta!
Katapetra: most jön a legjobb rész! Burkolatok fal színek kiválasztása
Nekem pénteken megjött, remélem egy darabig utoljára. Viszont ami tok jó hogy szinte semmi de semmi menszesz előtti kellenetlenség nem volt. Sem hasfájást sem hangulat ingadozást nem tapasztaltam. Nekem nagyon erős hasfájásom szokott lenni és most egy pici sem volt. Még gondolkodtam is hogy biztos nem lehetek terhes? De persze tudtam hogy a termékeny napok eseménytelenül teltek karácsonykor mert mindig volt nálunk valaki vagy mi voltunk vendégségben szóval kizárt a baba. Ami más volt ebben a hónapban, hogy elkezdtem szedni a terhes vitamint. Lehet hogy az segített.
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Hú Szabina, akkor én csendben maradok, mert nekünk azért kicsit egyszerűbb. Szuper, hogy ilyen kitartóak voltatok, így kell ezt csinàlni! 8-)
Amdi: igen most jön majd a dizâjnkodàs :D, ez màr jobb lesz...

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok lányok!
Egy kis helyzetjelentés rólam: ha minden igaz már túl vagyok a peteérésen és próbálkoztunk aktívan, úgyhogy most jön az idegőrlő várakozás. Január 1-én volt meg utóljára és múlt vasárnap, 14én elkezdett iszonyúan görcsölni a hasam. Ez kb 2 órán keresztül tartott. Gondolom ekkor szabadulhatott ki a petécske. Érdekes, mert nem vártam ilyen koránra a dolgot, nekem általában késik 3-4-5 napokat és nem is szoktam a peteérést ilyen intenzíven érezni. Viszont most ittam cickafark teát, ami állítólag segíti a peteérést és talán ez okozta... korábban még nem ittam ezt a teát, úgyhogy nincsenek tapasztalataim, de ha emiatt volt időben peteérésem, akkor csodaszer :-) Szóval vasárnap kétszer és a biztonság kedvéért még tegnap is bevetettük magunkat :-) nagyon remélem, hogy sikeresen. Ja és már áttértem a palástfű teára, ami meg a nyálkahártyát vastagítja, hogy legyen mibe kapaszkodnia a babónak :-) jövőhét vége felé már szerintem megpróbálkozok egy korai teszttel :-)
Majd megírom az eredményt!

Addig is mindenkinek jó és sikeres babásodást kívánok!
 
 


Sziasztok, 

csatlakozom én is a topikhoz. Mi ugyan nem idén kezdtük a próbálkozást, de remélem idén végre összejön. 
Korábban sokáig szedtem fogamzásgátlót, aztán mikor abbahagytam, elkezdtünk próbálkozni. Majdnem egy év sikertelen próbálkozás után elmentem dokihoz, és a vérvételekből kiderült, hogy nincs peteérésem. 
Szedtem barátcserjét, és úgy néz ki ez meghozta az eredményt, mert a következő utáni ciklusban csinált vérvétel eredménye már jó lett, és a rákövetkező ciklus is. Szóval kicsit olyan, mintha most kezdenénk a projektet, mert eddig lehet, hogy nem is volt peteérésem.
Azért folytatom szépen a kivizsgálásokat, hétfőn megyek a dokihoz, hogy megbeszéljük a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot. 

Remélem a karácsonyt már hármasban tölthetjük, akkor is ha csak pocaklakó lesz még. 

Mindenkinek mielőbbi sikereket :)
 
 


Szia!!! Üdv a klubban!
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Hajrà Szabina! ;)

Szia fincsi, drukkolok, hogy az àtjàrhatósàgi is rendben legyen és karàcsonyra màr kismami- anyuka lehess!

Andi: mizujs?

Mi màr itthon :) 3 kis embrióval a pocakomban :) két hét vàrakozàs...
Kérhetek drukkokat?

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


@katapetra:
Nagy drukk neked!!! Majd írd meg a fejkeményeket, érzéseket stb... :-)
Én folyamatosan olvasgatom mások sikersztorijait és sokszor könnyes lesz a szemem... Mindig ez van ha babát szeretnék :-P
 
 


Nagy nagy drukk!!!!!! Ilyenkor kell dolgoznod, vagy a két hét nyugalomban kell hogy teljen? Jajjjjjj annyira szorítok hogy minden rendben legyen!!!!
Nekem most múlt el a mensim, jovohet péntek elvileg a peteérés. Olyan jó lenne ha összejönne!
andi12
Lajosmizse
 
 
 


Köszönöm lànyok, nincs full pihi, nem is tartom feltétlen jónak. Szurkàkat érzek, de nem durva, tegnap nyilalt 2x a hasamba élesen. Egxe

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Egyenlőre ennyi...ezt szerettem volna még leírni, de kidobta üzifalra :)

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Néha én is érzek szurkálásokat ma reggel óta és a hasam is megfeszült párszor, ami görcsöket is okozott. Nem tudom mi lehet, terhességi tünetnek még korainak tartom...Egy hét múlva esedékes a következő mensi.
Ti mit gondoltok, mi lehet ez? Esetleg csak bebeszélem??
 
 


Lehet hogy a beágyazódást érzed. Azt mondják, hogy van aki érzi!
andi12
Lajosmizse
 
 
 


-Sziasztok, :)
Ha nincs ellenetekre én is csatlakoznék a csoporthoz. Nekem -én volt az első inszemináció 29-én kell mennem vissza vérvételre és akkor derül ki, hogy sikerült e. :) A 3. napon görcsöltem és ma a 8. napon érzem kicsit, hogy görcsölget de nem vészes. Nem tudom, hogy edetleg valakinek volt e inszeminációja it közöttetek és hogy mik a tapasztalatok? Örülnék, ha válaszolnátok.  Reni


Sziasztok! Csatlakoznek en is, ha nem gond.  Szurkolok mindenkinek! Mi sem igazabol iden kezdtunk probalkozni, de pcos gyanu miatt eddig nem volt siker. Ma kezdek egy Norcolut es Clostilbegyt kurat es nagyon-nagyon remenykedem!  Van valakinek esetleg tapasztalata ezekkel a gyogyszerekkel?
 


Sziasztok, üdv az újjaknak!
Mi jól vagyunk, 2 napig eléggé fàjt a hasam, ma viszont jól vagyok, minden ok.
Még 9nap van a tesztig...
Mi sohasem inszemztünk, egyből lombik volt az ítélet.

Drukkolok nektek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Nevermind2 :) Nekem Clostilbegyt kellett szednem 5 napig 2*1. Nekem semmi mellékhatása nem volt hála égnek :)
Katapetra :) Ti hova jártok lombikra? Nekem a dokim mondta, hogy max 3 inszeminációt csinálunk, bár remélem elsőre sikerül. Ha még sem én nem biztos, hogy a hármat kivárom, hanem lombikra mennék korelőzményre való tekintettel talán engedélyezik. Már inszem alatt be kellett jelentkeznünk lombikra mert ha esetle inszem sikerül akkor max lemondjuk az időpontot. 2019. márciusára kaptunk időpontot amit én semmiképp nem szeretnék megvárni csak így azt mondják valószínű nem kevesett kellene fizetnünk. Mi Tapolcára járunk.


Mi a Pestre, Kàliba

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok!
:)
Van már egy kislányom, ő 27 hónapos, és már egy ideje szeretnénk tesót is neki. Most pénteken van a nemvárt időpontom (26napos a ciklus), de sajnos ma vérezgettem picit. Bízom persze abban, hogy ez a beágyazodás vége talán, de már nem is tudom...
Van esetleg tapasztalatotok a beágyazódási vérzéssel kapcsolatban?
 
 


@felho1:
Szia! Üdv köztünk! :-)
Nekem mindkét terhességemnél volt vérezgetés és nekem is akkortájt mikor meg kellett volna jönnie. Az elsőnél emiatt meg is mondtam apukának, hogy most sem lesz gyerek :-) aztán mivel csillapodott a dolog pár nap után és nem jött meg rendesen így vettem egy tesztet. Egyértelmű pozitív volt :-)
Úgyhogy, ha a vérzésed enyhe, és inkább barnás rózsaszínes valami, akkor abból még lehet valaki :-)
 
 


Köszönöm! :)
Húúú,de izgulok!!
Veled mi van, 1nap a ciklusunk között a különbség. :) Mit érzel? Melyik tesztet próbálod?
 
 


Én most elég bizonytalan vagyok. Görcsölget a hasam, ami ilyenkor nem szokott elődordulni, viszont nem fáj a mellem. Terhesságnél mindig nagyon fáj :-(
Ma reggel csináltam egy érzékeny vaterás one step tesztet, ami negatív lett
:-( de lehet, hogy még túl korai volt. Két nap múlva újra megnézzük.
Amúgy vettem ebből a vaterásból egy 10db-os csomagot illetve egy predictor earlyt és egy x-epilt. Ezutóbbi 25ös érzékenységű, a többi érzékenyebb.
 
 


Nem ismerem. X-epilt igen, az eddig megmondta tutira, hogy nem vagyok terhes. :) Ezek szerint ez lehet a "leggagyibb"?

Ma is verezgettem reggel, aztán el is mult... lehetne már szombat. Holnap van a nemvárt időpontom..

Nekem sem érzékeny sajnos a mellem, pedig nekem is úgy rémlik, hogy 5hetesen, amikor rákérdezett a doki, határozottan érzékeny volt.
 
 


Sziasztok, üdv felho1!
Sok sikert, drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!!!
Mi jól vagyunk... :D
Így írtam le, hogy MI!!! véletlenül, lehet, hogy emögött van vmi tudatalatti.
Egy hét múlva kiderül! :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


@kerteszreni:


Koszi, remelem nekem sem lesz mellekhatas. Egyelore a Norcolutot szedem most 10 napig, de mar most szamolom, hogy mikor tesztelhetek eloszor  Jo soka, en turelmetlen vagyok, nem birom ezt az uborkaszezont 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: