Új privát üzeneted érkezett!

Varok mindenkit, akinek mostanaban lett pozitiv a tesztje, igy augusztusra varja a babajat.

En hetvegen teszteltem pozitivat, nagyon boldog vagyok. Persze meg nem szabad ennyire elore orulni, de remelem minden rendben lesz.
 
 


Szia Olanita,

én múlt héten produkáltam pozitív tesztet (annyira meglepődtem, hogy másnap reggel egyből csináltam még kettőt, biztos, ami biztos alapon).
Mi is örülünk, meg aggódunk- vegyesen, de gondolom ilyenkor ez így normális.:)
Nálatok első baba lesz? 
Mikor mész dokihoz?
pumukli18
Budapest
 
 


Szia! Gratulalok!! ;)
December 18-an megyek dokihoz es igen elso baba. Nalatok is? Te mikor mesz majd dokihoz?

En is meglepodtam, mert meg csak most csutortokon kene megjonnie, de gondoltam csinalok tesztet. Szombaton egy nagyon halvany pozitiv lett, vasarnap csinaltam egy digitalisat, az is pozi, aztan ma reggel mar eros pozitiv.

Van barmi tuneted?
 
 

 
 

Sziasztok :) gratulálok nektek :) szeretnék csatlakozni hozzátok, első babás vagyok én is, nekem december elsején lett pozitív a tesztem, nagyon örülünk, de félünk is, mivel volt egy méhen kívüli terhességem és egy elég nagy cisztám augusztusban. Most, hogy zöld utat kaptunk a nőgyógyásztól nagyon reménykedünk, hogy minden rendben lesz :) jó előérzeteim vannak :) ti hány hetesen mentek először dokihoz? A saját nőgyógyász az első, akit ilyenkor fel kell keresni?
Zsófi
vzsofi
Debrecen
 
 


Szia Zsófi,

Gratulálok! Mikor menstruáltál utoljára?

Én is tiszta paragép vagyok, elvileg holnap kéne amúgy megjönnie és félek, hogy meg fog, pedig hétvégén már volt több pozitív tesztem.
December 18-ra jelentkeztem be a saját nődokimhoz, addig nem megyek senkihez, akkor leszek elvileg 6 hetes.

Üdv,
Anita
 
 


@olanita:


Igen, nálunk is első baba lesz.:)
Nagyon hamar összejött (szinte első komoly próbálkozás), azért is vagyunk ennyire meglepődve. Gondoltuk időben nekiállnuk, met egy fél év úgyis kell majd, erre tessék...:D
Én tegnap voltam dokniál: egy magánorvost kerestem fel, mert nagyon szurkált a pocim és nagyon beparáztam, h esetleg nincs jó helyen, vagy bármi egyéb.
Csinált hüvelyi uh-t, láttuk a petezsákot, ha jól emlékszem 12 mm. Ma reggel voltma vévételen, holnap megint uh, és két hét múlva kell visszamennem.
Mivel először nekem az volt a lényeg, hogy megmondják, hogy jó helyen van, még előttem áll az orvoskeresés feladata.
Szóval ha vannak köztetek Bp-iek, és van vmi infótok, lszi ne kíméljetek.
Én még csak nemrég költöztem ide és semmi ilyen kontatom nincs...:(
pumukli18
Budapest
 
 


@vzsofi:


Szia Zsófi,

gratulálok!:)
Sajnos orvosis témákban még én is a netet bújom, hogy honnan hova érdemes menni.:)
pumukli18
Budapest
 
 


@olanita:


Jah, és igen, a tünetek: iszonyatos mellfeszülés, de ez már a mensi előtti jó másfél hétben is megvolt. Mensi körül az a tipikus mindjárt megjön érzés. Plusz egyfolytában alszok, vagy aludnék. Komoly kihívás ébren maradni és bármire figyelni...:)
pumukli18
Budapest
 
 


És még egy kérdés: ti szedtek valamilyen vitamint? Komplex terhesvitamint, vagy "csak" folsavat, bármit?
pumukli18
Budapest
 
 


@pumukli18:


Tök jó, hogy voltál dokinál, akkor te már megnyugodhatsz :) Hányadik hétben vagy? Én még csak most töltöttemn a 4-et, holnap kéne megjönnie, tiszta paragép vagyok. Te menzesz előtt teszteltél?

Üdv
Anita
 
 


Ja, és igen, én szedek Femibiopn 0-át egy két hónapja kb és most áttértem a femibion 1-re, mellette meg D vitamint.

Én Joó doktorhoz járok, de ddig még csak rákszűréseken voltam nála, nem tudom, mint szülész milyen lesz...
 
 


@olanita:


Elméletileg 5 hetes és 3 napos volt tegnap.:)
Én Garvidát szedek + a doki tegnap felsorolt még egy csomó mindent, amit mellé szednem kéne... Folsav, MagneB6, Vas. Kérdeztem is tőle, h nem sok ez így? Merthogy a terhesvitamin eméletileg mindet tartalmazza, de azt mondta, ez így a tuti. Én emg nem szálltím vele szembe, meg ugye kockáztatni sem merek...:/ Ártani csak nem árt, nem?
Plusz kaptam felvilágosítást, hogy mit nem szabad enni: sósat és szénhirátot semmiképp. Sok fehérjét, gyümit, zöldésget. Inni naponta 2 litert (mondta, h nem kell túlzásba esni, annyi mindenképp legyen meg, azon túl pedig ahogy érzem).
Ő is elmondta, h ez nem betegség, nem szabad úgy kezelni.:)
Sportolni: úszás mehet, meg vmi nyugis sport, aerobic, tánc, futás, ugrálás az első időszakban inkább ne.
Joó doktor Ő melyik kórházban van?
Nem ,menzesz előtt nem teszteltem. 26-án kellett volna megjönnie, utána 1 nappal, 27-én teszteltem, akkor negatív lett. Gondoltam a sok stressz (baromi húzós időszakom volt a melóban). De mivel két nap múlva még mindig semmi (pedig nekem nem szokott késni meg valahogy olyan fura érzésem is volt), ezért 29-én este nem bírtam tovább, újra teszteltem. Az eredmény: halvány második vonal. Másnap reggel csináltam még kettőt: az egyiken szépen látszódott a két csík, a másik digitális volt, azon megjelent a plusz jel és az, hogy kb. 2-3 hetes a terhesség.:D
pumukli18
Budapest
 
 


@pumukli18:


És hogy lehet, hogy nem mutatta ki a teszt? Nem értem, ez mitől függ, komolyan....

Joó doktor Antemed poliklinikán és Corvin egészségházban rendel és Sote II-n szül.


 
 


Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek! :)

Nekem tegnap kellett volna megjönnie, félek tesztet csinálni. Férjemmel együtt voltam középidőben (november 20., és nekem átlagban 30 napos a ciklusom), de kivette mikor úgy érezte, hogy jönne. Utána óvszerrel folytattuk. Most bizonytalan vagyok, hogy így is teherbe eshettem. Középidőben még éreztem is, hogy fájdogál meg szúrkál a petefészkemnél, szóval valószínűleg volt peteérésem.
Még nem tervezzük a babát, de örülnénk neki természetesen.


Sziasztok, Én is gratulálok minden kismamának :-) November 29.-én teszteltem pozitívat a mentruációm 2. napján. Vagyis az elmaradt menstruációm :-) Előtte csináltam early tesztet de mind negatív lett pedig éreztem a tüneteket. Október 31.-e volt az utolsó menstruációm első napja, tehát onnan számoljuk. Ma voltam a nőgyógyászomnál az első ultrahangon :-) Pénteken lett volna időpontom de 3 napja fáj a bal petefészkem, szúrkált utána görcsölgetett, és mivel csak az egyik oldalon elkezdtem nagyon parázni mi van ha méhen kívüli. Ezért ma voltam a dokinál de minden rendben. Jó helyen van. 6,5mm-es a petezsák. A fájdalom pedig csak a szokásos méhtágulás és a szalagok feszülése. 5 hetes terhes vagyok. Számomra azért nagyon parás mert augusztusban volt egy spontán vetélésem. Ő is 5 hetes volt, nem tudják az okát. Szerencsére nem kellett műteni minden kitisztult. 2 hónapot pihenni kellett mert félő volt hogy újra megtörténik. Október végefelé engedélyezte a doki a próbálkozást, és elsőre 13-a után meg is fogant. Femibion 1-es szedek, Magne B6-ot és D vitamint. December 22-én kell visszamennem, akkor már kiderül, hogy van-e benne magzat és szívhangot is lehet akkor már hallani. Nagyon izgatott vagyok. Mi 3 éve várunk már rá.
katjus
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok ! gratulálok a kismamiknak, boldog baba várást! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! Igaz nekem a harmadik babám lesz de nagyon megküzdöttünk érte! 21 éve vagyunk együtt a párommal és van két spontán gyerkőcünk! 15.5 és 13.5 évesek! 3 éve vágtunk bele a harmadik gyerkőcbe! Ez idő alatt volt két spontán vetélésem és kiderült hogy a páromnak alacsonyabb a spermaszáma! Így jelentkeztünk a Budai Meddőségi centrumba ahol volt két inszemináció ami nem sikerült! 8gy november 1.-én kezdődött a menszesz és 2.- án néztem a szurikat a lombikhoz! 2 baba lett vissza ültetve 16.-án! 27.- én kellett menni vérvételre és sikerült!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Folyt. Köv.
Ma voltam uhn, 90% hogy egy baba van, 11 mm-es petezsák látszódik és jó helyen van megtapadva! Dec. 19 újra UH és akkor már szívhangnak is kell lennie! Nagyon bizakodunk hogy vele már minden rendben lesz!

Móni
moncsika79
Szentendre
 
 
 
 


Gratulálok minden újdonsült babavárónak :)

@olanita nekem november 8-án jött meg utoljára, elvileg most vagyok 5 hetes terhes. Még a tünetek annyira nem erősek, kivéve a vizelési ingert...:D

Még orvosnál nem voltam, jövő héten tervezem, hogy megyek. Szerencsére ismerősünk egy jó nőgyógyász, igaz nem a sajátom, de mikor méhen kívülim volt, nagyon a szívén viselte a sorsomat :) Kicsit irigy is vagyok mindenkire, aki már volt orvosnál, megnyugtató érzés lehet :)

Én terhesvitaminból a Jutavit magzatvédőt szedem már lassan 2 hónapja mindennap. Remélem ez önmagában is elegednn. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszek mellé.

Lenne egy kérdésem: ti a családnak mikor mondjátok el? Közeli családtagoknak? Tudom, hogy 3 hónapos korig nem szerencsés beszélni róla másoknak, pl munkahelyen. A családomnak annyira elmondanám, de a párom titokban akarja tartani :D már arról meggyőztem, hogy karácsonykor mondjuk el.

Zsófi
vzsofi
Debrecen
 
 


@vzsofi:
Akkor egy nap kulonbseggel ugyanabban az idoben vagyunk :) majd meseld el, hogy mi volt a dokinal, mert en csak december 18-ra jelentkeztem be.
Nekem a melleim fajdogalnak, ma elegge ilyen “mindjart megjon erzesem” van, de ez akar normalis is lehet. (Remelem:))

Mi anyukaknak elmondtuk, meg a legjobb baratnomnek (feltuno kett volna, ha a heti walking dead kozben nem kerek bort :D)

Bent a munkahelyemen 12. hetig nem fogom elmondani.
 
 


@moncsika79:
Nagyon drukkolok!!
 
 


@olanita
és hogy fogadták a hírt? Gondolom nagy öröm volt mindenkinek :)
nekem annyira új minden, olyan tanácstalan vagyok sok dologban, ezért jó lenne néhány anyai tanács :) de mostmár csak karácsonykor lepjük meg a szülőket. Nálunk anyukámnak első unokája lesz, tuti majd ki fog ugrani bőréből. Már mindig jöttek a kellemetlen "mikor leszek már nagymama?!" kérdések :D

vzsofi
Debrecen
 
 


@vzsofi:
Jaaaj akkor tuti nagyon fog orulni!! Nalunk 4. unoka, mert noveremnek mar van 3! :D De mar vartak, hogy nekem is legyen, mert en elegge elhuztam (31 eves vagyok)
En is anyukamat hivom, ha parazok valamin, meg tud nyugtatni, meg azert is csatlakoztam a forumhoz, hogy itt is meg tudjam beszelni az aggalyaimat, mert en is abszolut kezdo vagyok es hajlamos vagyok mindog a rosszra gonolni, igy nekem kell a megnyugtatas.

A karacsony mindjart itt van es szerintem nagyon jo idozites lesz ;)
 
 


Ma reggel teszteltem, és negatív lett. :(


@marcipancica:
Sajnálom, de nagyon remélem, hogy legközelebb összejön és egy egészséges, gyönyörű kisbabád lesz.
vzsofi
Debrecen
 
 


@vzsofi:
Köszönöm. :) Neked viszont gratulálok. :)
Mi még nem tervezzük a kisbabát, de én már nagyon vágyok rá. Nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rá. Néha megemlítem férjemnek, de ő csak elrendezi annyival, hogy "majd később", vagy nem is foglalkozik az egésszel. Olyan rosszul esik. :( 2 éve vagyunk házasok, szerintetek is korai lenne még?


@marcipancica:
Szia, sajnos nálunk isez van én nagyon szeretnék már egy kisbabát de a párom mindig azt mondja h majd lesz nem soká várjak még jah csak ezzel az egésszel annyi a probléma h már 3 éve hallom ugyan ezt, tavaly ilyenkor végre rá tudtam venni h legyen egy kis csöpség azzal nem is volt baj nagyon hamar össze is talán még azt is mondhatnám h egyből de sajnos amilyen hamar jött a baba olyan gyorsan is el ment januárban el vesztettem és azóta a párom nem nagyon akar hallani a babárol mivel engem félt h megint az lenne mint tavaly, mert h tudjátok eléggé nehéz fizikai munkát végzünk és hát megemeltem magam.
De amúgy szerimtem a 2 év az elég hosszú idő ne add fel nyúzzad a fülét hát ha,egyszer csak rá bólint!
biroheni23
Konyár
 
 


Sziasztok!
Hat most en is elegge meg vagyok ilyedve! Penteken elmentem dokihoz (nem magan), mert elegge gorcsolt a hasam. Megneztek uh-n es nem talaltak semmit, egy cisztarol szajkoztak a jobb oldalon, de terhessegrol semmi. Mehnyalkahartya 15mm. Elkuldtek hcg-re, 592. Elvileg az ovum nov 23-an volt igy aznap voltam 4het+1nap. Azt mondtak mehen kivuli gyanus, mar majdnem bent is tartottak, meg nagymutetre is levettek a vert. Vegul hazaengedtek, mert a gorcseim azota elmultak es jol is voltam. Vasarnapra visszahivtak, ujabb hcg teszt, 1400 lett, de meg mindig bem latnak semmit mehen belul.
Borzasztoan felek. A mensim szerint 4+4 voltam tegnap, az ovum szerint 4+3. Remelem csak az van, hogy ilyen koran meg nem latszik semmi.
Ja a cisztarol kiderult, hogy sargatest ciszta, szoval az okes.
Zsofi te emlitetted, hogy volt mar mehen kivulid, az hogy zajlott? Ha nem tepek fel nagy sebeket, elmeselned kerlek?
Pumukli neked hany hetes volt mikor mar lattak a petezsakot?
 
 


Bocs, ilyedve=ijedve :D :D kicsit koran volt reggel
 
 


Nekem igen volt nem olyan rég, szívesen elméselem, hátha segít. Mikor nekem volt, sajnos nem sok mindent találtam róla.

Július 31-én volt az utolsó menzeszem, nekem 25 napos kb a ciklusom, 14-én már volt egy nagyon halvány pozitív tesztem. Persze hatalmas öröm és várakozás egyből. Ott még néhányszor csináltam tesztet, egyre egyre erősebb volt.
21-én, egy héttel az első teszt után először barnás vérzésem volt, majd egyre egyre erősebb vérzés. Felhívtunk egy ismerős dokit, ő gyorsan behívott, hogy csináljunk egy UH-ot+HCG vizsgálatot. Megvolt, de csak egy kb 12 mm-es valami látszott a jobb petevezetéken. Akkor mondták, hogy valószínűleg méhen kívüli terhesség a jobb oldalni peteveztőben. A HCG-m magas volt, 400 fölötti, de ez sajnos nem volt elég magas egy normál terhességhez képest. Jöjjek vissza 1 hét múlva. Nagyon megijedtem, én is a netet bújtam ezerrel. 
28-án, amikor 4. hetes lettem és letelt az egy hét is, a munkahelyemen voltam pont, annyira begörcsölt a hasam, nagyon erősen véreztem és majdnem elájultam. A barátom jött gyorsan értem, hívtuk a nőgyógyász ismerőst, behívtak azonnal. Csináltak egy új UH-ot+vérvételt. Akkor azt mondták, hogy nagyon ritka, de olyan méhen kívülim van, ami magától felszívódik. Egy hét múlva mentünk volna nyaralni külföldre, így nem akartak elengedni, naponta nézték a HCG-m, ahogy látszott a csökkenés, így elengedtek nyaralni.

Aztán rá egy hónappal megint nagyon begörcsöltem, vérzés nem volt. Elmentem megint a nőgyógyászhoz, kiderült, hogy ciszta. De nem is akármekkora. 5x5 cm-es volt. A doki mondta, hogy az olyan méhen kívüli terhességnél, ahol magától szívódik fel, de nem tud maradéktalanul, lehet belőle ciszta. Így is lett. De az is szépen felszívódott és most nincs gond.

Igazából amit nekem javasoltak az az, hogy fájdalomcsillapítókat ne szedjek a görcsre, mert elnyomja a fájdalmat, ami jelzi, hogy gond van. Kisebb vérzés akár 1 hétig nem gond, ha viszont görcsölsz is, mindképp menni kell orvoshoz azonnal.

Remélem minden rendben lesz és helyrejön. Nagyon szurkolok, írj majd a fejleményekről. Ha kérdésed van, írj nyugodtan.

Zsófi
vzsofi
Debrecen
 
 


@vzsofi:


Szia! Nagyon köszi, hogy leírtad! Nekem azóta nem volt görcsöm, max minimális, de az szerintem még normális, mert még fájdalomcsillapítót sem vennék be rá. A HCG nőtt is péntekről vasárnapra így nagyon remélem, hogy csak még annyira pirinyó, hogy nem látták. Csütörtökön kell mennem, de addig megőrülök a várakozástól... :(
 
 


Hátha tényleg csak még pici, ha méhen kívüli lenne, szerintem nem nőne a HCG szinted. Szerintem annyi az egész, hogy korán tudtad meg, hogy babád lesz és még tényleg picike.
Én majd pénteken megyek első vizsgálatokra. Nagyon izgatott vagyok, bár kicsit félek is így a múltbéli dolgok miatt. Csütörtökön számolj be, hogy mi történt :)
vzsofi
Debrecen
 
 


Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni :)
Én tegnap teszteltem pozitívat, bár nem is kellett volna, mert valahogy tudtam :) 14 hónapja szültem, így minden friss, most olvasgatok vissza. Annyira most nem izgulok, inkább a párom ijjedt meg, nem gondoltuk volna, hogy tényleg egyből összejön ahogy az előző is :) De megoldjuk, hiszen terveztük, csak lár hónap múlva. Én orvoshoz csak januárban tervezek menni és nem az előző dokimhoz, akkor leszek 7-8 hetes. Most még korai, 2 ünnep között pedig nem dolgoznak :)
 
 


Ja és az előző terhesség alatt is olyan jó közösség lett itt, hogy most sem hagyhatom ki :)
 
 


@olanita:


Olanita, sztem ne ijdedj meg! Biztosan csak korán mentél, és még nem látszik semmi...
Mikor én mentem, nekem is azt mondta a doki, h lehet, h még korai és semmi nem fog látszódni. Ha van ciszta, az jót jelent (igen, tudom, ez most tök hükyén hangzott...de azt mondják, hogy ilyenkor ugye ez normális...) Nekem is találtak egyet, nem is kicsit, jól meg is ijedtem: 35mm-es. De azt mondták felszívódik magától.
Azóta van vmi tüneted? Kitartás, és no para!:) Drukkolok!:)
pumukli18
Budapest
 
 


Koszi szepen!! :) Holnap megyek dokihoz, majd irok mi volt.

Tunetem csak puffadas (mondjuk neha az eleg durva tud lenni) es a melleim erzekenyek, fajnak. Ugyhogy abban bizom ezek is jo jelek :)
 
 


Sziasztok, ma reggel teszteltem határozott pozitívat, négy nappal menzesz előtt. Utolsó vérzés november 14.
Van egy 12 hónapos kislányom akit még szoptatok, tesó tervezett volt, és második hónapban összejött.
Én mégis csak a barátnőimnek mondtam és a férjemnek, család karácsonykor tudja meg.

@olanita: Nincs gond, csak korán mentél. Általában 6-7 hetes korban ideális az első uh, addig nem látnak semmit. Lányomnál 9 hetesen volt szívhang. Nyugi, nem lesz baj!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


@olanita:
Na mit mondtak ma? Egyébként nekem is pont ilyen tüneteim vannak, szerint eleggé egy időben lehetünk.

Én holnap reggel megyek dokihoz, remélem látszani fog valami. Vagy legalabb azt megtudom, hogy nem méhen kívüli.
vzsofi
Debrecen
 
 


@molyocska:
Gratulálok a második babádhoz :-) akkor neked még friss az élmény :) én is karácsonykor tervezem elmondani. Van jó ötleted?
vzsofi
Debrecen
 
 


@vzsofi: Köszönöm!
Én lefotóztam Róza egy bodyját és egy újszülött bodyt. Alájuk írtam, hogy 2016 december, 2018 augusztus. Keret rá, és megkapják. Valamiért nem tudok képet feltölteni ide. :roll:

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Sziasztok!


Nekem még sajna nincs pozitív tesztem. Nov.11.én volt az utolsó menzeszem , már 3napja késik,sose szokott...4-2napja csináltam verovel majd x epil tesztet amelyek negatívak lettek, a nem várt előtt 6nappal egy predictort az is negatív.


Iszonyat mellfeszülésem volt, szurkált a hasam napokig, émelyegtem, fura érzésem van amit nem csak beképzelek..  tiszta pattanás vagyok(sosem szoktam és mindenkinek feltűnik) persze az is benne van a pakliban hogy a fogamzásgátló elhagyása után 3hónappal kezd meghülyülni a ciklusom és amiatt történnek ezek a dolgok..


Szerintetek van esélyem? lehetséges hogy csak később jelez? nemtudom hova tenni a dolgot, reménykedem nagyon, de beleélni sem akarom magam.


Holnap tesztelek predictorral és xepillel aztán meglátjuk


 

 
 


@jen1234:
Szia, én a korai időszakban egy nagyon érzékeny tesztet vettem, ami már 10mlU/ml-es. Az ovulációm utáni 8.napon már pozitív volt. Próbálj meg esetleg egy érzékenyebbet, hátha az már ki fogja mutatni. Vagy ha nem jön meg, szerintem jövő héten menj el dokihoz, hátha csinálnak egy HCG tesztet, az a tuti. :) szerintem nincs semmi gond, mindenkinek más a teste, más az érzékenysége. Sok sikert :)
vzsofi
Debrecen
 
 


Képzeljétek, ma voltam reggel nőgyógyásznál és csináltak egy UH-ot, már latszott szépen, minden teljesen rendben van :) nagyon örülök neki :) majd legközelebb január 15-én, 1hónap múlva kell mennem. Most 6hetes vagyok hivatalosan is :-D
vzsofi
Debrecen
 
 


Sziasztok! Latom szepen gyarapszik a csapat :)

Zsofi gratulalok!!! Szivhang is volt?? Mikorra vagy kiirva?

En is ma voltam reggel, szabalyos 6mm petezsak van, szikholyag sejtheto :) megnyugodtam!! December 25-en megnezi, lesz-e szivhang. Szep karacsony lesz :)
 
 


@olanita:
Jaj de jó, gratulálok :) akkor tényleg minden rendben van. Szívhang még nem volt, érdekes, mert az ultrahangon azt mondták, hogy 4hetes terhes vagyok, a nőgyógyászom pedig azt, hogy 6hetes. Ugye az ovulacio elotti 2hetet is számolják. Kicsit zavaró egyébként ez a számolás. A lényeg, hogy méhen belül van.
Nagyon jó, hogy fogad téged karácsonykor. Az én dokim 2hétig Egyiptomban lesz, úgyhogy esélyem sincs hamarabb menni. Pedig olyan kíváncsi vagyok
vzsofi
Debrecen
 
 


Azt írja az UHos lapon, hogy uterus üregében 8mm petezsák látható, benne szikhólyag ábrázolódik. Embryocsomó még nem detektálható. Vél: grav.s. 4-5
Ezek nem tudom mit jelentenek, de a nőgyógyász szerint “tökéletes”. :)
vzsofi
Debrecen
 
 


Sziasztok! Én is csatlakoznék. Nekem október 23-án volt meg utoljára, és elég későn, december 5-én teszteltem erős pozitívat, hétfőn pedig voltam dokinál, mindent rendben talált, 5 hetes vagyok. 27-én megyek vissza, úgy izgulok, első baba.
 


Szuper! Tenyleg egyre tobben vagyunk! :) Gratulalok mindenkinek!
Ti nem toltottetek le ilyen varandos applikaciot? En minden reggel kavezas kozben azt bujom :) az app szerint augusztus 16-ra leszek kiirva. Lehet a tuzijatekot a szuloszobarol nezem :D
Zsofi szerintem is minden tokeletes, kovetkezo alkalommal lesz szivhang is!
 
 


@olanita:
Én is használok több appot is, olyan jók :) én augusztus 13-ra várom elvileg :)
vzsofi
Debrecen
 
 


Hát lányok, holnap én is doki, mert vérzek kicsit. Beszéltem vele telefonon, magnézium-nospa-pihenés. Szorítsatok!

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa
 
 


Nagyon drukkolok!! Majd ird meg, hogy mi volt. Persze en is megijednek, de a pici verzes meg normalis.
Tegnap este nekem is ugy gorcsolt a hasam, mint meg soha. Nem tudom mitol es azt sem, hogy ez normalis-e. A dokimtol nem nagyon lehet kerdezni semmit, ugy nez ki valtani is fogok januartol.
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron