Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Nos, én szeptember 19-21 közöttre nem vártam... Nem is jött meg, sőt.
Szept. 18 hajnalban begörcsöltem, gondoltam reggelre tuti megjön, viszont mivel tavaly is így indítottam amikor terhes lettem, reggel csak csak csináltam egy tesztet. ami halvány pozi lett. Napközben barnáztam, így bementünk ügyeletre.... hasi uh-t csinált csak a doki, csak megvastagodott nyálkahártyát látott, másra mondjuk nem is számítottam akkor még (hiszen szept 4 körül volt ovum), azt mondta lehet menzi miatt is, de ha nem jönne meg október elején találkozunk.

Hát mutatom nektek a képet miként alakult azóta a tesztelgetésem, ugyanis nem jött meg azóta sem. :) Produkálok több terhes tünetet is, úgy érzem most minden rendben kell legyen.... Október 1. vagy 2.hetében megyek a dokihoz.

Szorítsatok értünk kérlek


Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 



Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Nagyon gratulalok nektek :wink: <3 Nekunk meg sajnos semmi :( de ahogy lesz valami enis megirom :)
erzsebet5
Győr
 
 

 
 

Köszönöm :) bízunk benne h semmi gond nem lesz most.. nem is lehet :)

Drukkolok nektek ;)

Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Jajj lányok, mérhetetlen a boldogságunk Vigyor
Kedden voltam a 0.UH-n, szép 5-6hetes 6mm-es babócánk van, és már hallhattam a szivecskéjét is Vigyor Kaptam duphastont, napi 2-t kell szednem belőle, és két hét múlva megnéz újra a doki :)

Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Szivbol gratulalok nektek :D vigyazz nagyon magatokra :)
Nekunk sajnos meg semmi , viszont tegnap volt 2 hete hogy kesik de negatívak a tesztek :( meg várok par napot es elmegyek orvoshoz :) remeljuk hogy lesz nekunk is egy kis Babócank csak meg nem akar mutatkozni azert kesik :) puszi
erzsebet5
Győr
 
 


@erzsebet5:


Köszönöm, most már minden rendben kell legyen. A megérzéseim is mások, tünetek is, minden :)

Hmm lehet csak később fogant mint középidő... ne add fel ;) Szurkolok :)

Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Sziasztok!
Látom, már viszonylag rég - fél éve - volt aktív a klub, de hátha jár erre valaki. :)
Én vasárnap kezdtem el szedni a closty-t, nagyon bizakodom. :)


@mutymurutty:


Szia! :) Én felszoktam még nézni ide időnként.
Mi miatt kezdted el szedni a clostyt?
Remélem segíteni fog neked is, szerintem nekem ez a bogyó állította vissza a "rendszert" h legyen újra peteérésem... :) Aminek hamar meg is lett az eredménye. :)

Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


@gmoncsy1991:


Gratulálok a babaváráshoz. :)

Mi férjemmel 8. hónapja próbálkozunk. A ciklusom mindig rendben volt, időre megjött, rendesen lezajlott. Viszont pár hónapja idő előtt vérezgettem, meg barnázással jött meg... az is lehet, hogy volt "korai vetélés", nem tudott beágyazódni stb... Voltam hormonvérvételen, nagyjából rendben voltak az értékek, a 21. napi progi viszont lehetett volna több.
Uh. kaptam Duphastont, amit a 14.naptól kellett szednem, egy kúra után megjött rendesen (ez most volt, ma vagyok az 5.napon) és kaptam Closti-t, amit a 3. naptól kell szednem. Tehát most mindegyikből szedtem már egy kúrát, plusz. ebbe a ciklusba megy még egy Duphaston, aztán kíváncsian várom a végét. Gondolom most még nem biztos semmi, de reménykedem, hátha már ennyi is elég volt.
Férjem is kapott vitamint, ami erősíti a spermákat, viszont ő is még csak most kezdte el pár napja.
Lehet, hogy még pár hónapot várnunk kell hogy "hasson", de bízom benne, hogy nem hiába szedjük ezeket.
Egyébként előző ciklusban Uh.val nézte doki a 10.napon volt egy 16 mm-es tüszőm, de hogy megérett-e azt nem tudom, nem néztük, de én gyanítom, hogy nem, mert a hőm azt mutatta... pedig akkor már beszedtem egy adag Duphastont... De előző hónapokban biztos volt peteérésem.
Most is megyek majd a 12. napon tüszőket nézetni, aztán majd látom mi lesz.


@mutymurutty:


Köszönöm! :)

Remélem sikerrel jártok, az eredmények elég bíztatóan hangzanak. Én többektől hallottam h a clostynak nem csak adott hónapra, hanem későbbre is van hatása.
Én 1 adagot szedtem belőle, abban a hónapban nagyon fájdalmas peteérésem volt, így nem is voltunk akkor együtt illetve kövi hónapban is kimaradtak nálunk az esélyes napok, de utána lévő ciklusban is volt még peteérés és akkor jött össze nekünk a babó. :) Én is kaptam duphastont, bár én más miatt.
Volt 2015-ben egy korai vetélésem (pontosabban elhalt a magzat, műtétileg fejezték be a terhességem akkor...). Nekem a műtét után borultak fel a dolgok, össze-vissza véreztem, és egy rákszűrés alkalmával derült ki h nincs peteérés (hálisten elég korán, mert mi akkor szerettünk volna újra próbálkozni...).



Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Sziasztok!
A véleményetekre lenne szükségem. Ebbe a hónapba kezdtem szedni a clostit (ciklus 5-9 napig 3x1 ). A peteérési teszt hétfőn-kedden volt pozitív, szerda óta negatív, de a reggeli hőmérsékletem még mindig csak 36 fok körül,de inkàbb alatt van. Lètezik, hogy nem volt peteérésem, attól hogy a teszt azt mutatta, lesz?! Múlthónapba műtöttek, LSK-HSK, bal betevezetőm elvan záródva! Előre is köszönöm a válaszokat :)
 


@judit1000:


Szia! A Closti-val még nincs nagy tapasztalatom, én is ebben a hónapban kezdtem el szedni, de nem is fogom többet...majd később leírom.
Az ovu teszttel és a hővel kapcsolatban viszont talán tudok írni valamit. Jó pár hónapja használom és 2-3 hónapja a hőmet is mérem. Nekem a pozitív ovu teszt után néhány nap múlva szokott csak felmenni a hőm. Tehát még neked is megindulhat.
Most is csütörtökön volt pozi az ovu teszt és ma lett magasabb a hőm.
Egyébként meg a hőm alapján nem tudom, hogy mikor volt peteérésem, valahogy nekem nem jön ki az, hogy leesik, meg elkezd felmenni... az ovu teszttel egyáltalán nem egyezik. Viszont hormonkép azt igazolta, hogy volt ovum, uh. én a hőmérőzésben annyit hiszek, hogy a a ciklus második felében emelkedik, magasan van, ha elkezd csökkeni, akkor pár nap és meg fog jönni.


Én ebben a hónapban kezdtem el szedni a Clostit, a 3. naptól 5 napig napi 2 szemet. Hát nem a legjobb hatással volt rám, vagyis túl jól reagáltam. :( Kedden a 12.napomon voltam dokinál és azt mondta, hogy az egyik oldalon egy 30, a másik oldalon 32 mm-es ciszta lett, de azt mondta, hogy meg fognak repedni és majd felszívódnak, és a bal oldalon volt még egy 12 mm-es tüsző is. Azt mondta, mindenképp próbálkozzunk, még lehetek terhes ebben a ciklusban. A 14. naptól szedem a Duphastont is, mert szükség van rá. Amúgy a nyálkahártyám 12 mm-es volt. És ha megjönne, akkor semmiképp nem kapok több Closti-t, ennek örülök, mert nem szívesen szedtem, a mellékhatások miatt.

Egyébként egyrészről nagyon bizakodom, hogy a 12 mm-es tüszőből lehet valami és a ciszták tényleg eltűnnek, másrészről pedig aggódom, a ciszták miatt... mi van, ha csak tovább nőnek és nem tűnnek le. :( Két napja fájogat a petefészkem, alhasam. Nem tudom, hogy a ciszták működnek vajon, valami pozitív, vagy valami rossz történik? Annyi kétejem van. Mindenfélét olvastam a neten is, még olyat is, hogy lehet csak extra nagy tüszők és másnap megértek. Remélem így volt és akkor szerda óta tényleg valami csoda készülődik a pocakomban azt érezhetem 2 napja... Annyi biztos, hogy ha megjönne kb. másfél hét múlva, akkor a 12.napon megyek megint dokihoz. Ha, adná az ég, hogy nem jön meg, akkor pedig legyen minden rendben!!! Hőm ma 36,9 volt reggel.


@gmoncsy1991:
Szia. Én tőled kérdeznék. Írtad, hogy nagyon fájdalmas peteérésed volt a closti után első hónapban. Le tudod írni, hogy milyen is volt és meddig tartott?
Köszönöm.
Remélem, jól vagytok. ☺


Na, én ott tartok, hogy a Closti. ugye előző hónapban csinált két 3 cm-es cisztát. Mostani ciklusomba nem is kellett szednem, és most az van, hogy az egyik felszívódott, a másik meg már 6 cm-es. Ja, és egyetlen egy pete sincs mellette, vagy a másik petefészekben, amiből akár baba lehetne. Uh.ez a hónap kuka. Most kaptam gyógyszert a cisztára, ha megjön és elmúlt, rögtön ellenőrzés. Ha még ott lesz a ciszta, akkor lehet műteni kell! Soha, semmilyen bajom, problémám nem volt. A Closti meg kb. tönkretett... annak köszönhetően most legalább 2 hónap feleslegesen ment el, és ki tudja, mikor fogok helyre jönni. Soha többet nem fogok ilyen szart beszedni!!!!


sziasztok
mamikon
Zahony
 
 


@mutymurutty:


Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, rég jártam erre.
Hu nagyon durva amit okozott nálad, sajnálom és remélem elkerülhető a műtét! (Nekem is volt petefészek cisztám, szintén 6cm és műteni kellett sajnos mert nem változott a mérete... de ez még korábban, nem a closty műve volt nálam).

Hát nekem ilyen görcsös fájdalom volt 1-3napig (már nem emléxem pontosan), konkrétan dolgozni nem tudtam elmenni annyira rosszul voltam...ez akkor volt amikor szedtem a clostyt! (2.-3.nap kb) így abban a hónapban örültem h élek, nem is próbálkoztunk az esélyes napokon. Én is féltem h nehogy cisztát csináljon, mert nekem nem nézték uh-val hogy miújság...
Annyit tudtam csak h utólagosan is lehet hatása, nos nálam a következő hónapban peteérés teszt alapján volt újra pé, csak annyira rágörcsöltem h nem voltunk együtt konkrétan az esélyes napokon. Majd a closty utáni 2.ciklusban a tesztek alapján szintén volt pé és valahogy elengedtem a témát, nem görcsöltem rá, s tök lazán nem időzítve sikerült együttlennünk többször is az esélyes napokon.. nos nálunk akkor fogant a kisfiam :)

Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Sziasztok nekem az orvosom ezt a tablettat javasolta  closty hogy teherben tudak esni de a masik holnaptol fogom el kezdeni szedni nekem a kezelo orvosom azt monta hogy 2x1 szegyem mert nekem ki maradozik a peeteres es ki maradozik a  menstruáció  hogyan is kell ezt el kezdeni szedni menstruáció   elot vagy utana  szetem mar Duphaston tabletat hogy rendes legyen a menst  de akor van nekem rendes amikor szedem a tableta amikor nem szedem akor egy holnapot ki marad nem segitet mert nalam keves a nöi hormon ezert javasolta nekem ezt a tabletta closty  hogy ossze jöjon a kissbaba
mamikon
Zahony
 
 


Sziasztok

Én most regisztráltam

Nekem egy endometriozis volt a jobb oldali petevezetőmbe és műtét által ki is kellet venni és Debrecenben mondták a meddőségi osztályon hogy kezdjem el 3 hónapig szedni a Clostilbegyt 2×1 500 mg meg aprogesterone gyógyszert hogy ilyenkro mit lehetne tenni mert nagyon szeretnék babát meg a párom is 

A segítséget előre is köszönöm

petronella21
Dédestapolcsány
 
 


Sziasztok

Én most regisztráltam

Nekem egy endometriozis volt a jobb oldali petevezetőmbe és műtét által ki is kellet venni és Debrecenben mondták a meddőségi osztályon hogy kezdjem el 3 hónapig szedni a Clostilbegyt 2×1 500 mg meg aprogesterone gyógyszert hogy ilyenkro mit lehetne tenni mert nagyon szeretnék babát meg a párom is 

A segítséget előre is köszönöm

petronella21
Dédestapolcsány
 
 


@petronella21:


Szia! Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned, de csak előre és pozitívan! Szerintem ettől függetlenül lehet kisbabátok, legalábbis én úgy tudom, ha 1 petevezetőt ki kell venni az még nem jelenti egyértleműen azt, hogy nem lehet baba a későbbiekben. A dokidban megbízol, gondolom legalábbis, mindenképp tőle kérj teljeskörű tájékoztatást a hogyan tovább-ról illetve kérj uh-s követést a closty szedése alatt, mert sajnos nem biztos h a tüsző megreped magától - ekkor kell injekciót kapni ha nem reped meg magától - illetve a closty sajnos "csinálhat" cisztákat, de ne ijedj meg, csak legyen meg a kellő odafigyelés és nem lesz semmi gond! Nagyon drukkolok! :)

Kép
gmoncsy1991
Tatabánya
 
 


Sziasztok!
3 cmes cisztam van evek ota az egyik petrfeszkemben. Clostyt kellett elkezdenem, de olvastam a tajekoztatoban h nem szedheto ciszta mellett. Volt már igy valaki?

Köszi
edina7gyf
Zalaszegvár
 
 


@edina7gyf:
De az hogy lehet, hogy cisztád van és mégis clostit kellett szedned? Csak tudja az orvos?!
Nekem a closti csinált két 30 mm-es cisztát, következő hónapban nem is szedtem, akkor viszont kiderült, hogy az egyik eltűnk, de a másik 60 mm-es lett. Gyógyszert kaptam rá és eltűnt az is a következő ciklusra.
Azóta 2x szedtem kis adagban (2x1) és minden rendben volt.
Most egy ideig nem szedem, egyéb okok miatt.
Milyen eredetű a ciszta? Eddig is ott volt? Milyen adagban kellene szednd a clostit?


@mutymurutty:
Bocsi, látom, évek óta...
Csak tudja a doki, bízz benne.


@mutymurutty:
Jaj, ezt is elírtam. Kis adagban kellett szednem utána tehát nem 2x1, hanem 1x1.


a href='#p5055483'>@mutymurutty:
Köszi a valaszod, nagyon nagy dilemmát okozott nekem ez a gyógyszer.. A ciszta kb 3 eve van ott. Elég kicsi ezért nem mutottek miatta. Viszont van benne valami ami miatt a doki mondta is h ezt lehet műteni kell, de várjuk meg mit reagál a clostyra. Tegnap ugye bevettem az elsőt,a reggelre, ugy megjott h megijedtem!! Pedig mar csak a vége volt a mensinek ilyen barnazas csak. Délután hivom a dokit, mert már tanácstalan vagyok teljesen.
edina7gyf
Zalaszegvár
 
 


@edina7gyf:


Csak nem attól az egy szemtől jött meg annyira. Biztos minden rendben lesz. Szedd be, nem tudom mennyit kell, de szerintem napi 1 elég kezdésnek és folyamatosan figyeljen a doki, hogy a ciszta meg amúgy a szervezeted hogy reagál rá.


Sziasztok!

Új vagyok még itt és van egy nagy dilemmám, illetve kétsébe is estem. Kicsit hasonló a helyzetem @edina7gyf -hez és ezért is írok. Szóval az én esetem a következő: nekem rövid ciklusok (21-23 nap) és elhúzódó vérzés miatt írtak fel Clostilbegytet (miután 1 éve sikertelenül próbálkozunk a párommal, hormonvizsgálat mindent rendben talált). Minden mensim barnázással kezdődik, így volt ez most is, amikor a 3. napon el kellett kezdenem szedni a Clostit. 5 napig 1 szemet szedtem és ezidő alatt nem is jött meg rendesen a vérzésem, maradt végig a barnázás (halványan). Ez tartott 1 hétig. Majd a ciklus 9. napján (vagy passz mert ilyen barnázós kezdésekkel elég nehéz meghatározni az első napot) megjött rendes vérzéssel és most a 11. napon még mindig tart. Ez szerintem nem közti vérzés, mert alighogy elmúlt a rendes (ami ugye végig csak halvány barnázás volt) 1 nap szünet után meg jött egy igazi rendes. A dokim telefonon azt mondta "ez még belefér". a dilemmám az, hogy a 13. napon meg a Duphastont kellene kezdenem, a dokim szerint mehet, de ezt akkor sem értem. Ez a rendes vérzés lehet a Closti mellékhatása? Ettől nem indul újra a ciklusnapok számolása szerintem. Vagy most mi van??? Totál fölborult minden...
 
 


@zizmo:
Én mindenképpen kérnék egy Uh-ot, van-e tüsző, és milyen vastag a nyálkahártya.
A duphastontól szerintem nem lesz semmi bajod.
Viszont a clostit lehet korán kezdted el szedni, mert a ciklus első napja akkor van, amikor már piros vér jön. A barnázás egyáltalán nem számít.
Uh.lehet ezért véreztél utána. De amúgy fogalmam sincs. Szerintem egy UH jó lenne.


@mutymurutty:


Egy kicsit megnyugtattál, hogy szerinted se lesz bajom ha beszedem a Duphastont. Én is gondoltam erre, hogy korán kezdtem szedni a Clostit, de többször rákérdeztem a dokimnál, hogy mi számít az első napnak (barnázás vagy rendes megjövetel) és mindig az volt a válasz, hogy az első barna nap.
 
 


@zizmo:
Soha nem hallottam még ilyet. Mindig csak azt, mindenhol, hogy a piros vérzés az 1.nap, a barna nem számít.


@mutymurutty:


Hát én most már nem tudom.... Szerintem kérek időpontot a dokimhoz, hogy nézzen meg.
 
 


edina7gyf mit mondott a dokid? Én csak dec.6-ra kaptam időpontot az enyémhez, kérni fogok tőle egy UH-t meg megbeszéljük, hogy mi volt ez?  
 
 


Sziasztok 

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy most decemberben vettem be az utolsó adag clostibegyt és nem sikerült megfoganom mivel reménykedtem hgoy sikerült megtermékenyülnöm csaksajna meg jött hogy ilyenkor mit lehetne tenni?
Várjak még 1 hónapot vagy valami mást kérjek a dokitól?
A választ előre is köszönöm

Üdv
Petronella21
petronella21
Dédestapolcsány
 
 


@petronella21:
Szerintem nincs erre bevált recept.
Én mikor először szedtem egy adag clostit cisztáim lettek tőle, rá pár hónapra szedtem fél adagot, majd egy hónap kihagyás után megint fél adagot (ennyi nekem elég volt, uh-n követtek), egyszer sem lett belőle baba. Volt két sikertelen inszeminációnak, majd egy teljesen doki mentes, uh.követés nélküli, hormonoktól mentes ciklusba sikerült természetes úton!

Én mindenkinek ajánlani tudom a méhpempőt mindkét fél részére. Én tisztán ettem, férjem pedig mézzel elkeverve. Plusz férjnek Szelén+Cink és E vitamin, nekem pedig C,D,E vitamin, ovu után magnézium. Pozi teszt után az E vitamin elhagyása.
Valamint esténként egy pohárka vörösbor.

Nekünk ez volt a tuti recept.
November 11-én keztük el ezeket és december 13-án történt a megtermékenyülés.


@mutymurutty:

Köszönöm a választ a vörös bor az nálunk nem lehet egyébb okok miatt de mi már több mint másféléve próbálkozunk és sehogy sem sikerül ilyenkor mit  tegyek?
petronella21
Dédestapolcsány
 
 


@petronella21:
Mi is majdnem másfél évig próbálkoztunk.
Én mindenképpen a fent leírt vitaminokat ajánlom. Nekünk biztos, azért sikerült.

Nem tudom Ti mivel próbálkoztatok már?
Milyen vizsgálatokon vagytok túl?
Doki mit mond?


@mutymurutty:


Hát én már egy műtéten is keresztűl estem vitaminokat is szedek de eddig semmi se jött össze.
De lehet már csak a lombik program fog segíteni talán de már semmiben se vagyok biztos már
petronella21
Dédestapolcsány
 
 


@petronella21:
Mi két sikertelen inszem után voltunk, doki a harmadikat javasolta, de én nem akartam. Mondta, lehet csinál egy feltáró műtétet, ha nem jön össze. Na azt már nem! Egyszer nyáron próbáltam már a méhpempőt, nem lett semmi. Férjem is szedett Folandrolt,, nem jött be.
Hallottam, hogy pasiknak a szelén+cint sokat javít az állományon. (Nekünk pedig kellett)). Így bevetettem a vitaminokat. Méhpempő mindkettőnknek, férjnek Szelén+Cink. Nekem: C+D+E vitamin. És babás ciklus előtt egy ciklus barátcserje.
Nekünk ez vált be.
Következő babának így készülünk majd neki.


@mutymurutty:
Szóval mi újság azóta? (Ez lemaradt)


@mutymurutty:


Hiába próbálkoztunk minden vitaminnal csak az a gond hogy még most sem jött össze pedig mindent meg próbáltam és is meg a párom is és a sok munkának eredménye lenne erre csak folyamatos kudarc ér minket és sajnos már más kiutat nem nagyon láttok a párom még nem akarja az orvos segítségét még 1 hónapot meg megnézünk ha nem jön össze akkor már sehogy sem fog.
De azért nagyon szépen köszönöm a segítséget 
petronella21
Dédestapolcsány
 
 


Sziasztok.
Én holnap kezdem szedni a cb.t.Inszem elott vagyunk.Nagyon tartok ettol a gyogyszertol.....leginkabb a cisztaktol.Drukkoljatok ne legyen semmi gon.
 


@ildi2634:
Ha rendesen ellenőrízve vagy közben, akkor semmi baj nem lesz!


És hányinger valakinél jelentkezett?Reggel beszedtem az elsot.Es feloraja kb hanIngerem van...nem veszes de kellemetlen.
 


Sziasztok! Ma rendet tettem a gyógyszerek és egyebek közt,találtam még 2 doboz bontatlan clostylbegitet. Ha valakit érdekel pécsi átvéttel vagy postázva, baráti áron,írjatok toleman.kalmandy@gmail.com
2021.03 lejáratú
Képet mailben tudok küldeni,22hetes kismama
 
 


Sziasztok!
Segítségetek kérném, abban, hogy februar 9én abbahagytam a fogamzásgátlót mert párommal babát szeretnénk. Ebben a hónapban rendesen megjött a menstruációm (4ből 2 napra csökkent), majd márciusba is rendbe volt. Viszont áprilisba nem jött meg, sőt 13tól 27ig ilyen barnas folyasom volt. Nem tudom ez lett volna a menstruáciom? Beszéltem a nőgyógyászommal mondta menjek ultrahangra. Másnap fogadott is. Azt mondta, hogy 7-8 tüszőt számol és 2-3 mmes. Javasolta, hogy kezdjem el szedni a gynositol port (mar 1,5 hónapja szedem a femibion 0sat). Ebből a porból napi 2t szedek. Mit tanácsoltok, hogy számoljam ki a peteérésem? Vagy honnan tudom mikor kell megjönnie újra? Aki szedett ilyen port ő mennyi idő után esett teherbe?
 


@boldogb92:
Szia. Én nem szedtem ilyen porokat, ebben nem tudok segíteni.
Az jó, ha ilyen sok kis tüszőt látott, biztosan szépen növekednek.
Ha másként nem érzed a tüszőrepedést, akkor próbáld ki a hőmérőzést, vagy/és az LH teszteket.


Eladó egy bontatlan doboz Clostilbegyt. Lejárati idő 2021.08. Ára 2000 ft. Tel 06705922654
 


@gmoncsy1991:
Sziasztok! Én tavaly decemberben hagytam abba a fogamzásgatlot.Aztan elterveztuk, hogy gyermeket szeretnénk. Viszont egy probléma volt. Nem jött meg csak 2 havonta egyszer, vagy 1x sem :( Voltam dokinál, gyógyszereket írt fel, akkor sem jött meg. Egyszer közli a doki,nem lehet gyerekem.hat ez letablozott. Elvesztem :( Egyik kollégám ajánlott egy maganorvost. Elmentem, megvizsgált, semmi bajom nincs, mondta. Felirata a norkulotot hogy meg jöjjön, meg a clostilbegytet, mert péteérésem nincs. Így baba sem lehet. Megjött, a második napon kezdtem el szedni a clostilbeg
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron