Lili, nyugtass meg, hogy a lányod ma aludt, viszont ébren volt 7-kor...ugyanis nekünk megvolt az első hisztis éjszakánk
VBagyis este. összevissza evett tegnap, és ettől felborult a napunk, estére eddig még mindig visszaálltunk, hogy 8-kor lehetett fürdeni, de most 9-re csúszott. Na, és onnantól fogva üvöltött folyton, kézben is általában, csak néha nem. Még jó, hogy Gergő besegített. Szóval fél 10-től folyamatosan mentünk vele fél 2-ig, meg indőnként masszír...
és fél 12-kor evett, és nem jelezte, hogy éhes lenne, azért nem is erőltettem, főleg, hogy a hasa fájt szegénynek, kukackodott, nyögött meg sikoltott is néha
Elképzelésem nincs, mit ehettem... Na, és annyira elfáradt, hogy nem kelt fel enni egészen reggel 6.10-ig, amivel helyrerakta a napunkat, azóta háromóránként eszik (mondanom se kell, 7.20-kor aludt vissza, az üzit megvárta
) Ja, a cicim annyira bedurrant, hogy 170-et fejtem le belőle, miután evett... igaz, a másikból is fejtem vagy 50-et, mert csomós volt. Viszont aggasztó módon Réka nem annyira nézeget, mint szokott, és félünk, hogy megint estére tartogatja magát...
Egyébként én arra jutottam, hogy esetleg a vas, amit szedek, tehet be neki, az az én hasam is megfogja... merthogy kb azóta nyűgizik, mióta szedem. MOst elkezdtem Magoros anyateát inni, ami sajna tejszaporító is, ami nekem is bőven van, és nem akarnám szaporítani, de hátha jóttesz majd neki, mert anyagcsere-javító is. És semmit nem eszem, ami bizonytalan...
Jimb, én is gondolkoztam rajta, hogy adjak le tejet, de ha ennyire bonyolult, lehet, hogy mégse állok neki. Viszont ha kell valakinek, nagyon szívesen adok tápszer helyett. Asszem egészséges vagyok...
És ha már itt vagyunk, mikorra fehéredik ki a tej? Nekem még mindig sárga...
Orbis, én azzal tartom magamban mindig a lelket, hogy szegény Mártiékra gondolok, hogy nekik milyen rossz, és tulajdonképpen én összetehetem a kezemet, mert angyallányom van. És igyeksezm nem nekimenni az ajtófélfának
És mi úgy igyekszünk megőrizni a gyerekben az éjszaka-tudatot, hogy nem teszem tisztába, és nagyon nagyon gyenge fény van, a 25-ös izzó le van takarva, annyi fény van csak, hogy a cicivel a szájába találjak evésnél. És ezt is lekapcsolom, ha már büfi van, meg az evés utáni 20 perc-fél óra séta... És nem nagyon beszélgetek vele, csak ha muszáj.
Katy, szerintem tök jól írtad le a szüléstörténeted, nemtom, mi bajod. Csak neked más, mert te ott voltál, és úgy nem lehet leírni, ahogy az ember érezte...
És ezennel kijelentem, hogy nekünk jutott hasfájás és hajnalozás is...
Orbis, remélem a helyzet csak egyre jobb lesz, és további gyógyulást.
Aura, olyan jó, hogy veletek minden rendben! Meg Noémi, tök jó, hogy már ilyen nagyfiad van. Viszont szerintem már ezer éve nem is láttam róla képet
Pedig már biztos nagyon csecsemőformája van! Kártyaolvasó a rúterban?
Na, ég rakok ide egy képet, hogy hogyan kell cipelni Rékát órákon át (az egyetlen pozíció, ahol elallgat...bár nem hiszem, hogy jót tesz a gerincének
)