@eszter1893: szerintem most várok inkább pár napot az a biztos. aztán meglátjuk mi lesz, de a méhem 2-3napja fájdogál szurkál már megőrülök ettől :/ gratula a babához szépen növögessen kivancsi vagyok majd a méretekre nálatok! a tiéd fél idobe fogant kb?
Sziasztok! Szeptember 30.-án lett egy gyönyörű két csíkos tesztem! Az utolsó menstruációm augusztus 21-én volt. Hétfőn, október 2-án elmentem orvoshoz, mikor már a mensi szerint 7 hetesnek kellett volna lennem. Ultrahangom 10*15mm-es petezsákot láttak és szikhólyagot. Babócát sehol. Az orvos is nagyon meglepődött mert már szerinte is látni kellett volna. Azt mondta, hogy korán mentem... 2 hét múlva kell visszamennem. Volt már valaki így? Mire számíthatok?
@lindom: Szia. Azt bárhogy számolom az 6hetes most is. De ez fura hogy nem lát semmit. Azt hiszem én is 6hetesen voltam először és 10mm-es petezsakot látott a doki de minden rendben volt. 2het múlva tuti lesz szívhang is már
@lindom: Jajjj de kíváncsi vagyok mi lesz veled hozzál ám majd képet ha tudsz van valami tüneted? Érzel valami furat? Én is csütörtökön megyek dokihoz, már annyira várom hogy lassan a kislányunkat Nóra lesz holnap leszek 15.hetes