Sziasztok!
Én csak pozitív példaként jöttem, hogy akinek nehezen jön a baba, az ne adja fel!
Nekem 25 évesen azt mondták, hogy meddő vagyok és csak lombikkal lehet majd gyermekem. Ehhez képest van egy 10 hónapos kisfiam, aki spontán fogant és makk egészséges. Mi 3 évet vártunk Mátéra...
A fogamzásgátló abbahagyása után nem volt normális ciklusom. Ez annyit jelent, hogy volt amikor 35, máskor 70 napra jött meg... 2 év sikertelenség után végre megjelent az a bizonyos két csík amire az ember lánya annyira tud vágyni, hogy az már fáj. Viszont az örömünk sajnos nem tartott sokáig, mert az a babánk elment. 9 hónap elteltével fogant meg a fiam, aki már maradni szeretett volna
Sajnos nem tudok Nektek tuti receptet adni, mert én magam sem tudom, hogy mi segített végül. Kipróbáltam mindent... Méhpempő, Inofolic, vitaminok, szedtem Merckformint és tartottam a 160 grammos szénhidrátdiétát, jártam Aviva tornára, voltam többször is perinatális szaktanácsadónál, részt vettem születésélmény-feldolgozó csoporton, rengeteget foglalkoztam a lelki gátakkal és voltam kineziológusnál. A kineziológus nekem nagyon sokat segített, főleg a vetélésem feldolgozásában és amikor voltam a kezelésen, abban a hónapban várandós is lettem, úgyhogy gyanítom, hogy ennek volt a legnagyobb köze a sikeremhez. A barátnőm szintén egy kezelés után pozitívat tesztelt 2 év sikertelenség után. De azt gondolom mindannyian mások vagyunk és sokan nem is hisznek az ilyesmiben.
És csak annyit szeretnék mondani Nektek, hogy teljes mértékben áterzem a fájdalmatokat és tudom milyen türelmetlenül nézegetni a naptárat, lélegzet-visszafojtva várni a teszt eretdményét, ami persze megint negatív...tudom milyen elveszíteni a várva várt csöppséget, de azt is tudom, hogy mi nők mindennél erősebbek vagyunk. Tudom, hogy Ti itt mindannyian anyák lesztek ( aki pedig már anya az többszörösen is az lesz)!!! Mindnekinek sok sok sikert és pozitív tesztet kívánok! Ne adjátok fel, mert sikerülni fog!!!!!!!! <3