Na és, hogy velem mi van azóta... Tudjátok, ciklus közepén elkezdtem vérezgetni kb. 13-14 napig tartott, utolsó pár nap csak barnázás volt. Azóta semmi. Ugye 26. nap reggel lett egy halvány pozi tesztem, akkor voltam is dokinál, de nem látott semmit, csak hogy vékony a nyálkahártya. Aztán volt még pozi tesztem, igaz időn túli. Eddig ismeritek is a történetet. Most jön az új:
Vasárnap voltam dokinál, nem látott semmit, csak annyit, hogy 11 mm-es a nyálkahártya. De nem látott se tüszőérést, se semmit... akkor volt a 37.napom. Ha új ciklusba lennék, csak lenne már valami tüszőérés féle. Fogalmunk sincs, hol járhatok a ciklusban, azt mondta, hogy szedjem a sárgatesthormont, majd beállítja a ciklust. Ártani nem árthat. Mivel ugye a 26.napon 4,2 mm volt a nyálkahártya ezért terhességre nem is gondol. Megbeszéltük, szerdán vagyis holnap délután megint megyek, megnéz, van-e már valami. Akkor már a 40.nap lesz (5 hete és 4 napja, hogy utoljára megvolt rendesen). Csak fog már látni valamit!!!! Persze a kíváncsiság nem hagyott és mivel nem volt itthon, ezért vettem egy tesztet és ma 11 órakor megcsináltam.
Időn belül ilyen lett:
Ugyan ez, megszáradva:
Ez Expect teszt, 25-ös. Nem tudom, mennyire megbíztaható. Merjem mondani a dokinak? Nekem ez olyan cérnavékony, hogy nem érzem hitelesnek, pedig bizony időn belül ott volt.