Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, tudom még kicsit korai de várom a márciusi leendő anyukákat :D Én június 22-én teszteltem pozitívat, hivatalos kiirt dátumom a március 6 lesz. Ha minden jól megy jövő pénteken megyek ultrahangra :wink:

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Szia, én még csak a friss tesztelésen vagyok túl, júni 29-re nem vártam, és 30-án teszteltem pozitívat. Holnap megyek Béta HCG vérvételre, és júli 10-én a nődokihoz. Gondolom ott is megnéz uh-n, de elküld majd az azt követő héten uh-ra, mert nem hiszem, hogy 5 és fél hetesen látna szívműködést, de az is megnyugtató lesz, ha rábólint, hogy egyetért a terhesteszttel.  Van már valami tüneted?

Violetta
 
 


A kalkulátor szerint március 9-et dob ki a szülés napjára.

Violetta
 
 

 
 

Sziasztok,
En pentek ota tesztelek egyre erosebbeket.
Pont ket honapja volt missed ab miatt mutetem, es most ujra remenykedhetunk! En leghamarabb 20-an tudok majd elmenni a dokimhoz, addig nem vagyunk otthon.
Van mar egy 2 eves kislanyunk, neki pont 03.06. a szuletesnapja. Hirtelen ugy szamoltam, hogy most is marcius elso felere leszek kiirva. A tunetek nalam kimerulnek ket hanyasban, es most is erzem azt az erdekes, semmivel ossze nem tevesztheto nyomast a mehem felol. Mintha nagyon mely vizben lennek, nekem a kislanyommal is ez volt.

Kép
zsu0626
Budapest
 
 


Sziasztok Anyucy, Zsu0626, nagyon orulok nektek :-)
Nekem is van mar egy 2 es fel eves lanyom, januar vegen lesz a szulinapja, anno vele is babaneteztem :-) Mostani tuneteim a puffadas, enyhe bizsergo gorcsok, bimboerzekenyseg amihez mar kezd tarsulni a mellfeszules es 0-24ben csak aludnek :lol:
Zsu sajnalom a missed abot, szoritok nagyon h minden rendben legyen. Sajnos en is 2 korai vetelesen vagyok tul (november, januar) ugyh megszallottan teszteltem tegnapig h erosodnek e a csikok de azt hiszem lassan megnyugodhatok es ez a baba kapaszkodik erosen :-)
Anyucy esetleg volt nalad vmi gond h kell a beta hcg? Kedden megyek maganba vervetelre es gondolkozom h megnezetem meg a progeszteront is, h megnyugodjak.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Sziasztok. Namost az a helyzet, hogy nekünk ez az ötödik baba lenne. A hcg kicsit kacifántos, szóval úgy volt, hogy előző hónapban is lett egy pozitív tesztem, de 4 napra rá megjött. Viszont az a teszt nagyon nagyon halvány volt, és időn túl is jelent meg. Majd nem is erősödött, szóval.... közben én sebtiben kértem időpontot nődokihoz, de mire eljött az időpont, már túl voltam a korai vetélésen. Így gondoltam elmegyek, de akkor kérek rákszűrést. Az így már kipipálva, és meg is említettem az orvosnak, mi volt a helyzet. Az pont a 21. ciklusnapon volt, megnézett hüvelyi uh-val, és nem látott semmi különöset, csak hogy 8 mm-es a nyálkahártya. Aztán utána néztem, hogy elvileg az elég vastag ahhoz, hogy megtapadhasson a babácska. Utolsó héten már elkezdtem (mint az előzőnél is) érezni a hasszurkákat, amik amúgy MINDIG csak pé-kor vannak. Ebből már sejtettem, hogy ismét sikerült. És igen. 29. ciklusnapon, illetve nemvárt másnapján halvány pozi, de egyértelmű és kb egy percen belül látszott. Ja és amikor voltam a dokinál, tulajdonképpen azért adott beutalót hcg vérvételre, mert hogy korai vetélésem volt, és ugyan nem lát semmit, de hogy legyünk biztosak abban, hogy tényleg nincs ott semmi. Namost a doki nem tudta azt, amit én, hogy TALÁN már ott a pocakban a következő, így én szépen vártam idáig a beutalóval. S most az új baba miatt megyek, hogy az is megerősítse a dolgot. Na dióhéjban ennyi.

Violetta
 
 


Zsu, látom, pesti vagy. Szabad kérdezni, hogy melyik kórházra esik a választás? Én is Pesten lakom.

Violetta
 
 


Hajni, sajnalom en is a vesztesegeidet. Tisztazott az oka, hogy miert szakadtak neg a terhessegek? Nem kapsz progeszteron potlast veletlenul?
Nekem nem volt annyira korai a terhesseg, a 10. hetben derult ki, hogy gond van, Igy a vizsgalat masnapjan befekudtem mutetre. Viszont akkor meg rengeteget szoptattam. Azota sikerult leepiteni a szopik szamat napi egyre, de 1-2 het es elveszem azt is. Nekem adott a dokim utro receptet, hogy kezdjem el hasznalni a kupot, ha pozitivat tesztelek.

Anyucy, jol ertem, hogy akkor mar 4 gyerkocotok van otthon? Mi Zugloban elunk, es az Uzsokiban szultem a kislanyomat. Te hova jarsz?

Kép
zsu0626
Budapest
 
 


Igen, 4-en vannak  Mind a Szt Imrében született. 3-at fogadott orvossal szültem, a negyediket pedig csak fogadott szülésznővel, mert az orvosom már nem tudott szülést elvállalni-a kora miatt. De azóta már sajnos kitalálták, hogy ilyet nem lehet játszani, hogy csak szülésznővel szüljön valaki! Úgyhogy 

Violetta
 
 


Anyucy ird majd meg az eredmenyt kerlek, nagyon kivancsi vagyok :oops: Hany het hany napos vagy most?
Az en orvosom egy idiota sajnos, aprilis ota nem voltam nala. Nem is alartam tobbet hozza menni de vasarnap utazunk Balatonra egy hetre es nem akarok ugy elmenni h nem tudunk semmit h jo helyen van e meg kora szerint fejlodik e, ezert meg penteken megnezetem magam mert hozza konnyen van idopont. Sajnos semmit nem mondott h esetleges terhessegnel menjek es ir fel vmit...
Januarban a masodik kemiai terhesseg utan voltam nala, hormonlabor, kikonyorogtem egy terheleses cukrot is. Kozben elkezdte h szedjek progit, akkor a vervetel.miatt megsem, mondta h ir fel bromocriptint, akkor megsem, szedjek premenst, szedjek inofolicot, a csucs az volt mikor aprilisban azt hitte terhes vagyok azert megyek aztan kozolte h nezessuk meg a ferjem spermait... Nem azzal kellett volna kezdeni januarban?? Szoval osszevissza beszel mindent...
Eddig ugy nez ki h van egy minimalis pajzsmirigy alulmukodesem, 3.4 meg 3.2 volt az eredmenyem es elvileg babavallalashoz 1 es 2.5 kozott lenne jo. Gyogyszert nem volt hajlando senki irni, most egy etrendkiegeszitot szedek 6 hete, ezert is megyek holnap vervetelre h megnezzuk hasznalt e mert ha nem akkor hormont kapok.
Nem tudom h most ennek koszonheto e h minden rendben van eddig vagy csak szimplan peches voltam es 2x egymas utan fejlodesi rendellenesseg miatt nem maradtak meg a babak de remelem minden rendben lesz :roll: :-)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Sziasztok! Én ma vagyok elvileg 4 hetes és 4 napos. Aztán majd az uh megmondja a pontosabbat. Érdekes, hogy tegnap már icipicit éreztem émelygést délután, erre ma is pont délután a játszón kezdődött, de már tovább tartott.  Ezt korainak tartom (vagy nagyobb a koránál?). Kávé undor még nem jött elő. 
Húha, Hajni, ez az orvos... kicsit össze-vissza csapongósnak tűnik. S mi lesz később, váltani fogsz? Jót röhögök utólag magamon, mert ma voltam reggel a hcg-s vérvételen. 7-től van vérvétel, 3/4 7-re odaértem, húztam sorszámot (ugye ilyenkor még nem lehet elsőbbségi sorszámot húzni, mert nincs igazolva a terhesség). Láttam, kb 20-an vannak előttem. Az enyém 2-essel kezdődött. Aztán kezdtem negyed óra múlva gondolkodni, hogy bakker, milyen sokára fogok én sorra kerülni, ha a többi sorszám előttem még egyes?!!? Aztán gyanút fogtam, s megnéztem mégjobban a sorszámot. Rá van írva, 2-es labor. Jó ég, én az egyesnél ülök, a 2-es a másik oldalon van!!! Ugye 7 éve szültem utoljára, akkor még csan 1-es labor volt.... na szóval átültem gyorsan a túlsó folyosóhoz. 5 perc múlva már sorra is kerültem. Holnap lesz eredmény.

Violetta
 
 


4 hetes 3 napos vagyok, bocsánat.

Violetta
 
 


Anyucy, gratulalok a sok gyerkochoz! Nekem 4 az almom, de ahhoz mar oreg vagyok szerintem. Kivancsi vagyok en is az eredmenyedre nagyon! En naptar szerint ma vagyok 4 hetes, szoval meg csak ma kellett volna elvileg megjonnie. A szent imret nem ismerem, de egy baratnom 2 hete szult ott es nagyon elegedett volt!

Hajni, biztosan rendben lesz igy is minden, nagyon szoritunk! Nem gondolkoztal masik orvoson? Lehet, neked is megnyugtatobb lenne.

En beszeltem ma a dokimmal, es mondtam neki, hogy csak 20-an tudok hozza menni leghamarabb. Azt mondta, hasznaljam a progeszteron kupot, es jovo heten menjek el Miskolcon (epp ott leszunk nagyszuloknel) egy uh-ra valahova, hogy meg tudjak allapitani, jo helyen van-e.

Kép
zsu0626
Budapest
 
 


Öreg??? Biztos? Én most lettem 40. Bezzeg anyukám korában.... mikor 38 évesen merte szülni öcsémet! 
Szóval kora délután megyek az eredményért.

Violetta
 
 


Jó Reggelt :-) Most vonatozom Szombathelyre vervetelre (Sopronban nincs maganlabor) nagyon kivancsi vagyok mi lesz. En pont ma toltottem be az 5. hetet, azert kerdeztem csak h tudjak vidzonyitani a hcg eredmennyel kapcsolatban, koszi h megirtatok ;-)
Anyucy sztem nem korai a hanyinger, nekem az elozo kettovel a legelejetol volt. Jazminnal viszont nem es most sincs... Csak aludnek allandoan
:lol: Nalunk is atvarialtak az egesz korhazat a terhesgondozassal kapcs miota szultem, kivancsi leszek :)
Zsu ha teheted mindenkepp menj uh-ra, meg ha korai is a szivhang nagyon megnyugtato ha tudod h koranak megfeleloen fejlodik :) Orvosvaltas mindenkepp lesz, nagyon kiakadtam ra...
Csajok senki nem oreg, a 40 az uj 30 es a 30 az uj 20

;-) :lol:

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Szia Hajni, úh a vérvételhez vonattal kell menned?!  Nekem másnapra mondtak eredményt, de meglehet, hogy már aznap is megvan. Most én délben elmegyek a mh-emről inkább a leletért, mert délután sok dolgunk lesz. Remélem, érthető lesz a leleten az eredmény. Nekem meg az álomkór nem jelentkezett még, de azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy azért, mert most nincs iskolaidőszak és nem kell fél 6-kor kelnem! Elég 7kor, vagy időnként 8kor. Azért az nekem rengeteget számít. Ilyen szempontból mákom van az időzítéssel, mert ahogy számoltam, mire kezdődik a suli, túlvagyok az első 12 héten! 

Violetta
 
 


Na elszöktem gyorsan az eredményért, 32. Napon (elvileg) 266 mmol/ ml a hcg.

Violetta
 
 


Ez kipipálva, most várom a hétfői nődokit...

Violetta
 
 


Bocsánat, 266 mIU/ ml

Violetta
 
 


En meg varom az eredmenyt, este kuldik emailben... Nagyon izgulok mar :roll:

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


@pphajni:


Majd írd meg! Na, ma már délelőtt is kezdtem időnként émelyegni, délután meg inkább van, mint nincs! ÖÖÖÖ ez akkor is korai.

Violetta
 
 


Sziasztok..... Hat nalam nem nez ki tul jol a dolog... A hcg 1585 IU/l lett ami normal tartomany de 3-4 nappal le van maradva az atlagtol (5. het, 24 nappal peteeres utan). A progeszteronom 60 nmol ami szinten hatareset, ketseges terhesseg. Ezt csak en hamoztam ki egyelore de nem sok remenyem maradt. Raadasul a pajzsmirigy ertekem 3,2rol 5,5re ugrott (1 es 2,5 kozott kellene tartani terhesseg alatt de amugy 4ig normal az ertek) ami mar egyertelmu alulmukodes. Majd koszonetet mondok a ket kedves endokrin belgyogyasz orvosnak amiert szerintuk a 3 egeszes ertekeimet nem kell kezelni mert nem fog gondot okozni... :cry: Most imadkozhatok h ne veteljek el harmadszor is ami szerintem sajnos elobb utobb be fog kovetkezni...

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Sziasztok, nalam ujabb fejlemeny... Elkezdtem 2x200 mg progeszteront szedni, sikerult beszelnem az endokrin dokival, mondta h irassak a haziorvossal gyogyszert a pajzsmirigyre es kezdjem szedni, 4 het mulva kontroll. A tobbi a holnapi UH-n kiderul.. Nagyon izgulok
:roll:
Nalatok minden rendben?

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


@pphajni:


Szia Hajni! Én nem értek több dolgot. Volt uh is, vagy honnan tudják, hogy le van maradva pár napot?? A másik pedig, hogy ilyenkor ha terhesség alatt derül ki, hogy a pajzsmirigyed romlott, akkor tudnak gyógyszeres kezelést adni, nem? Vagy lehet, hogy rosszul tudom. Most mi a következő lépés??? Nekem volt egy ismerősöm, neki is alulműködése van, de neki nagyon rossz értékei voltak és azt mondták, hogy kb nem sok esélye van, hogy összejöjjön nekik a baba és mégis összejött, azóta már iskolás, de mondjuk tesó sehogy nem sikerül. Szóval az tuti biztos, hogy őt is kezelték terhesség alatt is és semmi gond nem volt!

Violetta
 
 


@zsu0626:


Zsu, hogy vagytok? Mi újság?

Violetta
 
 


@pphajni:


Helló! Valahogy nem láttam a mostani hsz-edet! Jajj de jó!!! Szuper. Mikor mész uh-ra? Majd írj, mi volt!Gondolom, hüvelyi uh-n fog nézni!

Violetta
 
 


Úgy értem, hogy holnap mikor, délelőtt, délután?

Violetta
 
 


Én meg itt azon izgulok, hogy ha hétfőn megyek, és meglát a doki, nem fogja-e azzal kezdeni, hogy az első 20 hétben ne hízzak...  
legalább egy 10-est felszedtem az 5 év alatt, amikor utoljára látott... ti mennyit híztatok előző terhességnél?

Violetta
 
 


@anyucy:
Sztem pont kozben irtam a masodik hozzaszolast amig te is :) Azt h "le van maradva" csak en kalkulaltam ki ugyh egyaltalan nem biztos, sajnos az egyszeri hcg ertek nem jelent semmit, kellene egy ismetles h lassuk novekszik vagy csokken e de sajnos nincs lehetosegem 2 naponta Szhelyre vonatozni a vervetel miatt ugyh majd az Uh megmondja mi a helyzet.
Valszeg a magas TSH miatt kevesebb a progi is, remelem segitenek majd a gyogyszerek, csak az bant tenyleg h ha komolyan vesznek majusban akkor ezt mind meg lehetett volna elozni es nem most kellene kapkodni :-(

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Hát igen... de szerencse, hogy ilyen korán elmentél a vérvételre! Biztos minden ok lesz!

Violetta
 
 


@anyucy:
Holnap este 6ra van idopontom:)
En az elozonel 20 kilot hiztam, 72 kiloval mentem szulni, most 56 kilorol indulok, Jazminnal 20 hetesen voltam ennyi. Tobb mint egy eve rendszeresen futok, megfogadtam h majd most jol nem fogok annyit hizni meg ugyanugy futok majd... Persze :lol: 3 hete nem futottam semmit annyira faradt es almos vagyok allandoan plusz nem tudom h a rengeteg gyogyszer miatt nem leszek e veszelyeztetett. Mondjuk azert jo lenne most nem 20at hizni :roll: :lol:

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Sziasztok!
Úgy néz ki, nálunk is beköszönt a gólya. Így a kétéves nagyfiamnak remélhetőleg hugija lesz :P :)
Dokihoz én majd csak később megyek, amikor már tuti van szívhang, addig marad az izgalom. most lehetek kb 4hét 4 napos, 6hét 4naposan megyek a dokihoz. Egyelőre minden ok, csak azt a tipikus munkálkodását érzem a méhemnek, innen tudtam/éreztem még a teszt előtt, hogy ez nem a mensis fájdalom, itt bizony másról van szó :)

Nagyon megy a drukk neked, Hajni, hogy ne legyen semmi gond.

Én előzőnek 12kilót híztam, annyit engedtem magamnak. (kevesebb lett vna, de egy időben nagyon jól álltam a hízással, így elengedtem magam h "tuti meglegyen"  12 kiló XD )...msot 10 kilót engedélyezek magamnak. :D
 
 


Sziasztok,

Hajni, megy a drukk holnapra. En sem ertettem, hogy mi alapjan irod, hogy el van maradva, de igy mar ertem :) Ne aggodj, szerintem ha idaig gond lett volna, hogy nincs progeszteron potlas, annak lettek volna lathato jelei. A pajzsmirigyes dolgokhoz annyira nem ertek, de nagyon bizok benne, hogy minden rendben lesz nalatok!

Anyucy, koszi a kerdest, jol vagyunk. Most epp baratoknal vagyok a kislanyunkkal, meet ahol lakunk, ott most kezdodott el a tetoter beepitese, Es nagyon zajos. Igy egesz nyaron menekulnunk kell sajnos otthonrol. Nalatok a 4 gyerkocnel hogy oszlik meg a nemek aranya? Es mennyi idosek?

Erdolyde, udv itt! Mi szerintem napra pontosan egyidosek vagyunk :) neked is junius 5. volt az utolso mensid?

En Lilivel 20 kilot hiztam, de ugy, hogy ket honapot meg dietaznom is kellett a terhesseg alatt. Igy en is 72 kikoval mentem szulni. Most 54 vagyok, es nagyon kivancsi, hogy most hogy fog alakulni :D

Nekem most a nagy param a kislanyom emelgetese. Szerintetek mennyivel lehet artani? Ezzel most nem szeretnek masokat ijesztgetni, inkabb azt szeretnem, hogy ti nyugtassatok meg engem:D

Kép
zsu0626
Budapest
 
 


Ja igen, a korra visszaterve. En februarban toltottem a 34-et, Igy talan valoban belefer meg 1-2 baba majd :) a prena teszten viszont nagyon gondolkozok. Anyucy, te amniora mesz, azt irtad? Tobbiek mit terveztek?

Kép
zsu0626
Budapest
 
 


@edolyde:


SZia Edolyde!
Gratulálok! Hát igen, annyi idősen már biztosan lesz szívhang. Én is ugyanígy voltam, hogy azt a pé-s szurkálást éreztem az utolsó héten, és mindkét oldalon. Nagyon gyanús lett, mint legutóbb is. És hát igen, pozitív lett a tesztem. Gyerekek nekem 10 kilót sem lenne szabad híznom, 78 kiló vagyok most. De nem tudom, hogy fogom csinálni. Kezdetnek azt találtam ki, hogy köretnek nem fogok tésztát enni és kenyeret sem eszem. Nameg le kéne cserélni a cukrot xillitre, vagy eritritre, nem tudom, melyik a jobb terhesség alatt.

Violetta
 
 


@zsu0626:


Szia Zsu, jajj az a felújítás nem lehet valami kényelmes akkor most nektek. Mi meg építkezünk. Még a nyáron be kellene költöznünk, úgyhogy én addig nem is akarom elmondani szüleimnek, míg el nem költöztünk, mert anyukám halálra izgulná magát, eleve, hogy ötödik, a cipekedés miatt meg pláne. 
Nálunk úgy van a nemek aránya, hogy fiú-lány-lány-fiú. 15, 12,10 és 7 évesek 
Az emelgetésről én pont azt olvastam nemrég valahol, hogy a riogatás ellenére, abszolút nem is kellene ezen aggódni (persze, ha amúgy minden ok a terhességgel), mert valahogy nem is azok az izmok dolgoznak olyankor, vagy valami ilyesmi... na ezt jól elmondtam, szóval szerintem ezen ne aggódj, persze azért ha nem muszáj, ne emeld, de ha meg kell, hát kell...

Violetta
 
 


@zsu0626:


Hát az amnioról annyit, hogy én azt nem merném megkockáztatni, viszont a prena tesztnek a csak down-os verzióján gondolkodtam, az nem annyira drága, de még az sem biztos. Szerintem attól is függ, hogy nem kezdenek-e el riogatni, amit nagyon szeretnék elkerülni, negyediknél engem a frászba idegesítettek, mert elmértek valamit csúnyán, de végül semmi baja nem lett a gyereknek.  remélem, most nem lesz ilyen.

Violetta
 
 


@zsu0626:

Nekem nem a mensi lesz a mérvadó,ezúttal sem...ugyanis rendszertelen,35-40napos ciklusaim vannak. Május 19én ovlt utolsó mensi amúgy :-)
Én a fogantatástól (juni 18) számolom,és ahhoz adok hozzá két hetet,mintha az lenne a mensi kezdete. Mert ha nem adnám hozzá a két hetet,akkor most csak 2h 4napos lennék, akkor még csak most lenne talá pozitív a teszt...szóval marad ez a módszer. A fiamnál olyannyira bejött h két nappal jött előrébb a napra pontos 9hónaphoz képest. E szerint számolva március 4én "kellene" megszületnie a pocaklakonak :-)
 
 


Sziasztok, mindenki jól van? Hajni, mi volt uh-n??????

Violetta
 
 


Sziasztok, ugy nez ki vegre vege a ket napos kalvariamnak :-D
Meg a TSH eredmeny miatt hivtam az endokrin dokinot, mondta h mindenkepp szedjek gyogyszert, irassak a haziorvossal.. Na most a kedves haziorvos hulyenek nezett engem is meg a szakorvost is, nem irta fel, mert h minek... Szerencsere a nogyogyasz tegnap felirta, csak fogta a fejet mikor meseltem a haziorvost. Tegnap voltam 5+3, UH-n latszik egy 7 mm-es petezsak de szikholyag meg nincs... :cry: Kb 3 nappal van lemaradva, en is ennyire tippeltem elozoleg, valszeg az alacsonyabb progeszteronszint miatt fejlodik lassabban ami viszont a magas TSH miatt van, az negativan hat a progeszteronra. Most a potlassal talan rendbe jon a dolog. Most pentekig a Balatonon leszunk, mondta a doki h lazitsak, ugyis minden rendben lesz, jovo penteken ujabb randi mert aztan o lesz szabin.

Üdv Edolyde, neked is koszi a szurkolast :-)

Nalunk a kombinalt teszt fog szoba jonni, Jazminnal tokeletesen megfelelt.

Anyucy ugy tudom h a xilit jobb viszont ovatosan kell eleinte adagolni mert hirtelen "nagy" mennyisegben hasmenest okozhat.

Emelesrol en is hallottam h az elso trimeszterben elvileg nem okoz gondot, mondjuk ha nem derekbol hanem guggolasbol emelsz nehezebbet az biztos jobb, de terhesseg nelkul is ezt javasoljak inkabb. Mi 4. emeleten lakunk, Jazmin altalaban okosan lepcsozik mar de van h fel kell vinni, eddig meg nem ereztem h gondot okozna pedig 2,5 evesen mar van sulya :-D

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Ja es a sztarfoto a kis foltomrol


:lol:

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 



Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Na hat ez nem akar sikerulni... :roll:

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 



Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 


Jujj de jóóóó!!! Örülök a jó híreknek!!! Ilyen sztárfotót én is akarok!  Bár ha én 5+4-el megyek, ezek után nem sokkal lát majd többet gondolom. A házi orvos mégis hogyan merészeli felülbírálni a szakorvos utasítását egyébként, pláne, ha valaki kismama?! Eszem megáll! 


Violetta
 
 


Sziasztok, ma 10 óra 20-ra van időpontom. Tisztára izgulok, alig tudtam elaludni    majd jelentkezem, mi volt!

Violetta
 
 


Szia Anyucy, mi volt a vizsgalaton??

Hajni, orulok, hogy minden rendben!

Kép
zsu0626
Budapest
 
 


Röviden minden ok, 9 mm petezsák, benne szikhólyag, és embrio árnyék. Otthonról részletesebben leírom, de 2 hét múlva uh, valamint holnap megyek mégegy hcg vérvételre.

Violetta
 
 


Sziasztok! Na tehát bementem a dokihoz, és mondtam neki, hogy elméletileg rákszűrésre jöttem volna, de azon már túl vagyok, viszont van egy pozitiv tesztem. Erre néz rám furcsán, hogy dehát nemrégen voltam itt egy másik orvosnál, és akkor is pozitiv volt a tesztem. Mondtam igen, de közben 4 nap késéssel megjött, valószin
ű elvetéltem akkor. De akkor mondta, hogy viszont a másik doki el is küldött hcg vérvételre. Mondtam igen, annai itt az eredménye. Megnézte, és értetlenkedve nézett rám, hogy dehát ez pozitiv. Mondom igen, tudom, szerintem ez már egy másik terhesség. Mondja, hát ezek csak mind feltételezések, itt elsősorban azt kell megállapitani, hogy méhen belül van-e, és ha igen, akkor szerinte valami nagyon késői peteérés lehet a dologban. Én tudtam, hogy nem igy van, dehát mindegy, átküldött uh-ra. Oda irta a papirra, hogy uh extra, szerintem a vérzés miatt hitte azt, hogy méhen kivüli. Dehát én tudtam, hogy amikor nekem június 2-án megjött, akkor az egy vetélés volt. Na akkor átmentem uh-ra. Ott kérdezgettek, hogy van-e valami tünetem, vérzés, görcs, stb. Azt is kérdezték, hogy első baba? Én csak annyit mondtam mosolyogva, hogy nem. Nem akartam sokkolni őket. Gondoltam magamban, most vagy ilyen fiatalnak nézek ki, vagy tényleg 40 körül divat manapság először szülni-de szerintem inkább utóbbi..... na akkor következett a hüvelyi uh. Ott egyből látni lehetett, hogy van ott valami. Kérdezte is, hogy látom-e, mondom igen, látok valamit. Mondja 9 mm-es petezsák...... szikhólyag és embrio árnyék látható. Namost ez az embrio árnyék nekem új, de ilyen korán még amúgy sem jártam sosem uh-n. Mindenesetre jót jelent. Kérdeztem, hogy akkor ez megfelel-e kb az 5 hetes terhességnek, azt mondta igen kb.  De 2 hét múlva jöjjek vissza, mert egy kicsit korán jöttem. Én örömmel visszajövök, örülök, hogy ennyit is látott. Na akkor visszamentem a nődokihoz, Rá van irva a leletre, hogy terhesség bizonyitott. Mondta a doki, hogy fogalma sincs, hogy én hogy tudtam igy teherbe esni, de ez már biztos. Nem értem, hogy miért és mi ilyen furcsa, szerintem félreértett valamit a történetemben, valamint abban, hogy előzőleg is terhesség miatt mentem dokihoz. Aki azt irta a papiromra 3 hete, hogy nem lát terhességre utaló jelet. Viszont a hcg vérvétel meg azt mutatta -2 héttel később-, hogy terhes vagyok. Na valahol itt veszithette el a fonalat
Azt mondta, tudja mit, azért menjen el megint hcg-t nézetni, és ha 1000 feletti az érték, akkor 2 hét múlva jöjjön vissza, de ha csak párszáz, akkor jövőhéten, mert akkor valami nem stimmel. Úgyhogy én holnap reggel elrohanok, és meg is nyomom már az elsőbbségi sorszámot, mert igazolt a terhesség, igy nem szólhatnak érte semmit, hogy miért nyomtam meg a kismama sorszámosztót, és igy 10 percen belül sorra is kerülök. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen eredménye lesz, remélem, több ezer, és akkor már hátradőlök és várom a köv uh-t. Tehát ennyi történt ma délelőtt a dokinál! Remélem, nálatok is minden ok, legközelebb ki is megy és hová?

Violetta
 
 


Szuper hirek Anyucy nagyon orulok ;-) Biztos tobb ezer lesz a hcg, nekem 5. betoltott heten volt 1585 es 5+3nal volt 7 mm-es petezsak szoval nalad mar biztos vhol 3000 folott jarhat.
Ne haragudjatok h kevesebbet jelentkezem most de Balcsin nyaralunk, próbálok kicsit kikapcsolni. Persze rengeteget agyalok h minden rendben lesz e, fog e eleget fejlodni es esetleg vmi csoda folytan talan lesz e szivhang is penteken. Szedem a gyogyszereimet, tobbet sajnos mar nem tudok tenni... Tuneteim azota is megvannak ugyh rem minden halad a maga utjan :-)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: