Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok!
Mi 2016.október óta próbálkozunk a férjemmel. Azóta ez a 10. ciklusom. Elég sok mindenen túl vagyunk már ez idő alatt.
Soha nem szedtem fogamzásgátlót, mindig rendben volt a ciklusom, átlag 27-28 napra mindig megjött, rendesen lezajlott. (mára már 25-26 naposra csökkent)
2016.decemberben kezdődtek furcsaságok. Akkor két nap barnázás után jött meg. (akkor volt egy pozi tesztem).
2017 elején két alkalommal is volt olyan, hogy 22. napon vércseppeztem, meg mensi előtt egy nappal, aztán megjött rendesen. Ekkor dokitól kaptam sárgatest hormont. Ezt márciusban-áprilisi ciklusomban keztem el szedni a ciklus második felében. De abban a hónapban kaptam Clostilbegytet is.
Na a Closti-tól lett két cisztám(30mm-esek). Következő ciklusban az egyik felszívódott, a másik pedig duplájára (58mm-esre nőtt), akkor nem volt tüszőérésem sem.
Hála az égnek, következő ciklusban az is eltűnt és volt peteérésem is. Ez a mostani ciklusom.
De hogy ez se legyen zavartalan a ciklusom 18.napjától elkezdtem vérezgetni, tegnap volt 9 napja. Reggel lett egy halvány pozi tesztem. Tegnap voltam is dokinál, de mivel még nincs 4 hete sem ezért nem látott semmit, vagyis semmi bíztatót, mivel a nyálkahártyám csak 4,2 mm-es. Így szinte lehet terhesség...
Ma viszont már csak barnázok. Holnap csinálok újra tesztet. Hátha vannak csodák.