Hali!
Lányok,
a kíváncsiságotokat sajnos nem elégítem ki, ugyanis úgy döntöttem, hogy nem érdemes rá szót vesztegetni, és már nem is vagyok dühös sem.
Írok pár aranyos dolgot: elfelejtettem írni a múltkor, hogy Gabi rászokott, hogy néha megfújja ő is a kaját, mert gyakran eszünk úgy, hogy pont kész lesz, és ilyenkor fújkálni szoktam. Múlt pénteken este veszem fel, hogy szopizzunk elalvás előtt, erre kétszer megfújta a cicit, mielőtt bekapta.
Ott röhögtem.
A vásárlás Gabival teljes készenléti állapotot igényel, hárman szoktunk menni, én vásárolok, a férjem meg figyeli Gabit, aki egy villanás alatt képes leemelni egy almát a helyéről és beleharapni, de ugyanezt megteszi naranccsal, mandarinnal, paradicsommal, paprikával, a múltkor majdnem fehérrépába harapott, ilyenkor kénytelenek vagyunk előre nem tervezett dolgokat is megvenni.
Szóval nagyon vicces vele a vásárlás. Lepakolja az összes polcot, minden létező dolgot meg akar venni, és állandóan mutogat a szájára közben, hogy enni akar.
Kis éhenkórász gyerek.
Pedig a súlya alapján senki sem mondaná meg.
A múltkor a zöldségesnél ott volt a kutyája, hát, ne tudjátok meg, Gabi rohangált utána a bódéba be, bódéból ki, simogatta (persze nála ez kicsit hevesebb dolog, ezért szegény kutya menekült volna
), közben meg folyamatosan mondta, hogy va-va, va-va, va-va!
Olyan cuki volt!
És mostanában olyan jól eljátszik egyedül, néha meg odajön hozzám, felveteti magát, megfogja két kezével az arcom, és belevigyorog a képembe.
Aztán összedörgöljük az orrunkat, ő meg bújik.
Imádom a kiscsajt!
Azért fel is tud húzni, ha arról van szó, szóval senki ne gondolja, hogy minden mindig rózsaszínű nálunk.
Tündér,
sajnálom Ilang popóját, remélem, hamar elmúlik! Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem tehetsz róla, hogy beverte a fejét, balesetek sajnos mindig lesznek, és nem lehetsz állandóan mellette.
Vera,
kíváncsi vagyok, Bence hogy viseli a barihimlőoltást, ugyanis Gabi is most fogja megkapni, amikor felgyógyul a betegségből. Ha nem betegedett volna le, már túllennénk rajta. Nekünk a 8. után a rágók kezdtek bújni, és csak most indultak neki a szemfogak. Egyébként én is mindig a fogakra fogom a nyűgit, esetleg a frontokra.
Jobbulást!
Dorki,
örülök, hogy jó volt a tali, még ha Niki nehezen is engedett fel! Legközelebb biztosan hamarabb belejön.
Nem semmi a krém a szőnyegen... Tű nélküli oltás esete Annéknál (ezt te kérdezted?): ha jól emlékszem, először a doki elfelejtette belerakni a tűt a fecskendőbe, és úgy akarta beoltani Hamit... Meg ne kérdezd, hogyan csinálta, ötletem sincsen, ehhez már nagyon homálynak kell lenni. Ha rosszul emlékszem, Ann majd kijavít.
Zsófi,
sajnálom a sok negatív dolgot!
Viszont tök jó, hogy esküvő lesz, éljen!
Örülök, hogy a műtét is ilyen jó eredményt hozott! Bence nagyon szépen beszél már!
A két gyerkőc nagyon édes, és hasonlítanak egymásra!
Anita,
jobbulást! Robóról is írhatnál pár sort!
Manócs,
az utsó talis képen a copfos kislány kiköpött a húgom kiskorában.
Jó nagy házatok van! És jó sokan voltak benne!
Legközelebb mi is megyünk!
Panu,
örülök, hogy Lizi és te is élveztétek a talit!
Hatodik kaki a kádban.
Legalább apa is benne volt a vízben?
Gabi szerencsére ilyet még nem csinált.
Fejlődik Lizi, hogy már ilyen szófogadó lett, ugye, hogy csak ki kell várni!
Élvezd ki, mert aztán jön majd a dackorszak, amikor juszt se azt teszi, amit kérsz.
Mucus,
megnéztem a képeket, nagyon jók, igazi sármos kiskrapekod van!
Évi,
Flórának jobbulást!
Klarissza,
örülök, hogy javulsz! Mi volt az ideggyógyásznál?
Barbi,
nagyon szép helyen voltatok!
Bár bevallom őszintén, hogy kicsit elborzaszt már a hó látványa.
Tavaszt akarooooooook! Pocibaba rugdosás tök jó
, emlékszem, én mindig bökdöstem Gabit, amikor nem mozgott, nem is lett egy alvóbaba.
Apa nagyon rendi, hogy mindenben segít!
Brigi,
mi szívesen megyünk hozzátok!
Csak legyen vége ennek a betegeskedő időszaknak, nehogy véletlenül megfertőzzük Mátét! Olyan cukik a gyerekek, és elképesztően hasonlítanak egymásra!
Eszembe jutott, hogy a terhesség elején itt gondolkodtál, hogy nem felelőtlenség-e megtartani, hát olyan jó, hogy megszületett, nem igaz?
Zit,
nagyon jó a fütyimosós kép!
A szája tényleg elég csúnya volt a baleset után, de most tényleg kérnénk képet róla, hogy már alig látszik! Pusziosztás tényleg nagyon aranyos!
Gabi még egyáltalán nem ad, pedig tud cuppantani, ha akar.
Na, megyek, mert felébredt a kőc.
Zsizsa