@mutymurutty:
Nagyon drukkolok, hogy te is pozitívat tesztelj! A nem túl jó hormonok miatt nem kellett szednem semmit, szénhidrátmentes diétára és kardioedzésre voltam ítélve. Március közepén voltam dokinál, azt beszéltük meg, hogy május közepén újra megyek, újabb hormonvizsgálat, és annak tükrében lépünk tovább. De úgy látszik, kicsit hamarabb megyek.
A cukor határeset volt, a tesztoszteron elég magas volt. Végre egy olyan doki, aki nem csak annyit mondott, hogy fogyjak le, hanem elmondta, hogy a szénhidrátmentes diéta és a kardioedzés milyen hatással van a hormonokra, ezáltal a teherbeesésre.
Tünetek? Hááát... Múlt héten szombaton és csütörtökön minden különösebb ok nélkül elsírtam magam. Ovu után szokott fájni a mellbimbóm, ez most nem volt meg, viszont később, kb. 5-6 napja elkezdett fájni a mellem. Most szombaton egy picit halványrózsaszín lett a wc papír, itt biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, de akkor ezek szerint az beágyazódási vérzés lehetett. A petefészkem-méhem környékén néha szurkálásokat éreztem, néha tompa fájdalmat. Többször éreztem úgy, hogy hőemelkedésem van, hogy melegebb a fejem, mint szokott lenni.
A vérvételen nézettem hcg-t, progeszteront, tesztoszteront, illetve a magam megnyugtatása miatt toxoplazmát. Amennyi macskával életem során érintkeztem, biztos, hogy már védett vagyok, de a biztonság kedvéért megnézetem. Pláne úgy, hogy még tegnap meg tegnapelőtt is elég közel kerültem egy cuki ciculihoz.
Nagyon szeretem a cicákat, így rokonoknál elég rendesen "nyúzom" őket, de lehet, hogy ezek után vigyáznom kellene.