Sziasztok csajszikák!
Jó rég nem voltam, mi? De mentségemre legyen, hogy kedden végre odajutottam a géphez és semmi nem ment át...
Hát mi is még mindig küzdünk a kakival
A homeós bogyók nem váltak be, sőt még rosszabb lett. Ügye még azt meséltem, hogy hazajöttünk és be a bogyók és van kaki. Na, ez csak arra az 1 napra volt igaz. Utána egész hétvégén semmi kaki, de iszonyú üvöltés egész nap, sőt éjszaka is. Aztán vasárnap apukám mozdulatlanul ült 4 órán keresztül, hogy az ő unokája nyugodtan tudjon aludni, mert végre elájult
És lám csodát, bekakilt az ölében
Aztán hétfőn egész nap egy angyal volt. Evet, nevetgélt, aludt és este KAKILT az ölemben
Körbe telefon volt az egész családban és barátoknak, hogy volt KAKI
Aztán kedd hajnalban megint ismétlődőtt minden ordítás felsőfokon
Hogy mi lehetet vasárnap meg hétfőn? Azóta sincs megint kaki, csak üvöltés
Viszont nem panaszkodhatok már annyira, mert amióta beteg voltam, azóta nagyon rendes az éjszakákkal. Azóta 4 óránként eszik, egyik napról a másikra és az éjszaka csak 1x kel fel szopizni. Vagyis este 9-10 körül eszik és után csak 4-5 felé kel fel és utána vissza alszik és 8-9 körül kel fel. csak az a baj, hogy napközben viszont nem nagyon akar aludni és elég sokat sír. De már azért javulgatunk, nem?
Tegnap voltunk 2. hónapos oltáson. Én úgy bőgtem. Annyira sírt szegény. Pedig azt mondták, hogy lesz még rosszabb oltás is, ami még csípni is fogja. Viszont,képzeljétek 4940g!!!!
Nagyon megdicsérték, hogy milyen jó alakja van és milyen szép
És hogy, mennyit hízott? Van tejci!!! Pedig nem is fejek már 1 hónapja. De érzem is, hogy csak annyit termel ami neki kell. De így viszont nem kell lekapnom 15-20p után, hanem cumikázhat is rajta és az olyan jól megnyugtatja, sőt elaltatja. Nekem már csak 1 büfit kell megvárnom és alszik.
És képzeljétek, már nem kell azt sem megvárnunk, hogy teljes beájult alvással rakjuk be az ágyikójába, hanem nyitott szemmel is lerakhatjuk és saját magát elaltatja. Olyan édi. Nézegeti a játékait és a pelusba gyömöszkéli a szemét, nóziját és amikor már elfárad a nyaka a sok gyömitől, akkor már becsukodik a szeme és alvás van. Hát nem egy tündér?
Na, így állunk mostanság.
Ja, elfelejtettem, hogy kaptunk beutalót a Madarász u.-i kórházba!!! Ugyan is a gyerekorvos meglepődőtt, hogy még mindig nem kakil csak csővel és elküldött a kórházba sebészetre. Végre...
Rékacs! Te nem akarnál eljönni a kórházba Hangával? Lehet, hogy nem ártana őt is megnézni, hogy mi ez az egész kaki ügy. Legalább megnyugodsz te is. Képzeld, még egy utolsó próbára mi is a Laevolac szirupot kaptuk, hátha bejön. Semmi kaki!!! Mintha nem is adtuk volna. Látom te sem jutottál el a talira. Jól megbeszéltük,mi? Na, nem baj majd jővőhéten. Lesz???? Ja, és örülök, hogy tetszik a Hangának a játék!!! Mi nekünk is tetszik a tőled kapott, a babakocsira ráakasztottam és nagyon tudjuk nézni
Majd én is lefotózom.
A homeós doki: Dr. Torbenkova Nagyezsda, Budakeszi, Fenyő u. 3. 06-23-451-705
Most 2 hétig nincs, mert elutazott. Ha egyáltalán szükséged van rá? De mivel kértétek leírtam...És 5000.- Ft kért.
A talira bocsi, hogy nem mentem, de elfelejtettem, hogy oltás lesz és nem tudtam írni a babanet miatt... De remélem,hgoy jól telt. Csináltatok most is fotót? Hányan voltatok? A jövőhéten lesz? Akkor már TUTI, HOGY MEGYEK!!! Megnéztem a naptárt és semmi program sincs a jövőhétre
Azért más se jött sokszor... Összebeszéltek a babcik és nem engedik az anyucit babanetezni
Puszi nektek: Márti és Benike(9+6)