@sabyna1989:
Ki a dokid Pécsen? Én Kovács dokihoz járok, de ha éppen nincsen a Várnagy doktor is megvizsgál. Egyszer Ő csinálta az inszemet is.
Nekem minden inszemem egyforma volt. Ciklus 3. napjától closty, plusz menopure injekció, de azt cska minden második nap kellett szúrni. 12. napon kellett menni, ha hétvégére esett, akkor mindig péntek. Ezen az UH-n megmondta, hogy mikor adjam be a tüszőrepesztőt. Volt olyan, hogy már aznap, de volt olyan, hogy 3 nappal később. Ilyenkor még megbeszéltük, hogy mikor lesz maga az inszem. Ehhez már kellett párom is
Inszem után fél óra fekvés, lehet hazajönni. Én napi 3 utrogesztrant kaptam még a nemvárt, illetve a tesztelés napjáig. Az utrogesztan mellett soha nem jött meg, viszont amikor abba hagytam után a második napon mindig. Költségben ez olyan 30-35 ezer forint volt. Persze nem számítom az odautazást.
Januárban volt az utolsó inszem. Utána mondtam, hogy ennek így szerintem nincsen értelme. Februárban elmentünk vérvételekre (lejárt már az előzőnek az érvényessége). És még abban a hónapban mentünk kozultációra is. Ott még egy hónap pihit írt elő a doki. Most ez van. Amint megkezdődik az új ciklus kezdjük a lombikot. Már minden gyógyszert kiváltottam. 120.000 volt.
Szóval most itt tartunk.
Ja annyi még, hogy semmi szervi vagy hormonális gondunk nincsen.
Remélem egy kicist tudtam segíteni, de ha vannk kérdéseid, nyugodtan tedd fel.