@szappanka:
Gratulálok! Boldog babavárást kívánok!
@szifla: @indimami: @lillajee1:
Nem csak nálatok vannak/voltak súlyproblémák. Sajnos nálam is van. Nagyon sokáig 55-56 kg voltam. Majd elkezdett szépen felfelé kúszni, egészen 78-ig. Esküvő előtt sikerült kb. 6 kg-t fogyni, de nagyon nagy kínszenvedés volt. Azóta visszamászott megint a mérleg 75-76-ra. Sajnos szeretek jókat enni, nem vagyok én nyúl, hogy sok zöldséget egyek.
Ja és ehhez persze kis magasság társul. Mindig azzal szoktam poénkodni, hogy születésemtől kereken egy métert nőttem, így vagyok 153 cm.
Az vígasztal, hogy a túlsúlyom ellenére még mindig jó rám a néhány éve vásárolt gyerekméretű sídzseki.
Nálam érdekes a szitu. Február 23-án volt pozitív az ovuteszt, utána két napig nagyon picit halványabb. Napok óta fájdogálok, hol jobb, hol bal oldalt, de a bal oldali gyakoribb és erősebb, de van olyan is, hogy mindenhol fáj. A héten poénkodtunk a férjemmel, hogy most ágyazódnak be az ikrek, ezért fáj mindkét oldalt. De az ultrahang szerint egy tüszőcskének volt esélye. De valójában azt sem tudjuk, hogy megrepedt-e, hiába hívtam fel a doki figyelmét, hogy nézzünk rá, mert az egy héttel korábbi ultrahangos doki ezt javasolta. Annyit mondott, hogy nem látja, és bármi történhetett. Továbbra is pozitív vagyok és bízom benne, hogy valójában megrepedt, de valahogy mégis elkergetem magamtól azt a kósza gondolatot, hogy esetleg ez a beágyazódás lehet. Valahogy hihetetlennek tűnik. Egész héten ráz a hideg, de beteg nem vagyok, csak az allergiám kezd előjönni. A tojcsis ovus nyák eltűnt, majd pár nap után újra folyásom lett, de nem olyan durva mennyiségű, mint ovukor. A melleim kicsit teltebbek, a mellbimbóim érzékenyek. Mensi március 10. előtt nem várható, ezért szerintem addig nincs is értelme tesztelni. Tudom, hogy ez bármi lehet, ezért nem is várom, hogy bíztassatok, hogy nagy eséllyel összejött a babóca, csak most jól esett ezt leírni. Persze mindenféle véleményt szívesen fogadok.