Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok :)

@sziszi81:

nekem is volt hiszteroszkópiám, amit altatásban végeztek, mert azt mondta a doki, hogy a méhem formája nem megfelelő, a teteje íveltebb, mint kellene.
Azért csinálták altatásban, mert azt mondta a doki, hogyha ott fekszem már, és szükségesnek látják, akkor ki is korrekciózzák, nem kell újra befeküdni, ez így is történt, sajnos szükség volt korrekcióra.

@sjucus13:

köszönöm szépen az együttérző szavakat.
Nem, egyelőre még nem hoztam fel a témát, mert Csajok....

meglepetés :)

Egyelőre még NAGYON HALKAN örülgetek, 
És még el sem merem hinni.....

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

dinyus

@maminti73:

:)
igen, ez tényleg az volt.
Nem is teszteltem legelőször, csak a nem várt napján, merthogy még tünetem sem igazán van.

Jövő héten megyek dokihoz, mert utána héten nem lesz, de ha már addig eljutunk, hogy a petezsákban legalább lát valami kis apróságtot, már nagyon boldog leszek.

Szerencsére nincs semmi barnázás meg semmi, pedig gondolhatjátok, hogy milyen görccsel vagyok minden alkalommal, mikor megyek wc-re, hogy na mit fogok látni, és mit ne mondjak, a nagy wc is félelemmel tölt még el egyelőre....
de igyekszem nagyon pozitívan hozzáállni, és egyelőre nem mondani senkinek

dinyus

@maminti73:

Igen, ez csak a tavaly májusi beidegződés eredméyne, hiszen akkor minden wc alkalmával véres volt a wc papír :(
Igyekszem kizárni, és nagyon pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

5+2 leszek, mikor megyek a dokihoz, remléem, hogy nem csak petezsák lesz.
Akkor már egy lépéssel előrébb vagyok.

dinyus

@dinyus:
Gratulálok! Szép erős pozi teszt! ;-)
Megértem, hogy rettegsz, mert engem is kísértett a múlt, ezért nem is mondom, hogy ne tedd, mert én sem tudtam vele leállni úgy a 10-12.hétig, de ha még 5+2nél nem fog látszódni, ne keseredj el! Nekem az első uh-on kellett volna 5+5nek lenni, ehhez képest csak 4+2-nek felelt meg, egy héttel később meg 5+6-nak. Aztán meg már megfelelt a korának. Szerintem sokkal jobb, ha arra készíted magad, hogy pl. lesz ott egy szépséges petezsák, aztán a picikédet majd két hét múlva láthatod először, pulzáló szivecskével. Sokkal jobb pozitívan csalódni. ;-) Legalábbis nekem jobb volt. Én is így készültem az elsőre, hogy már remélhetőleg fog látszódni, aztán teljesen letörtem, a másodikra már úgy mentem, hogy csak fejlődjön az elsőhöz képest!
Na de nem is ez a lényeg! :-D Gratulálok még egyszer! :-D

sjucus13

@sjucus13:

köszönöm :)

ez a ma reggeli tesztem. az elsőt hétfő reggel csináltam, digitális clearblue, szépen mutatta, hogy +, és 2-3 hét.
Az nem tudom, hogy milyen erősségű, a mai 25-ös erőséggű volt, először be is pánikoltam, mert nem jelent meg valami gyorsan :)
Ilyen ez, amikor az ember már 1x megkapta a maga pofonját :)

IGyekszem tényleg maximálisan pozitívan gondolkodni :)

dinyus

Sziasztok Lányok,
Dinyus gratulálok ;)
Régóta próbálkozó csajok érdemes lenne egy tisztító kúrát csinalnotok gyógyszer helyett.

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@dinyus:
Gratulálok!
Az elengedést annyiban tzdom támogatni, hogy amikor azt mondta a doki hogy ebben a hónapban nem fog összejönni, én elengedtem az egészet és össze is jött!
Lemondani nem szabad róla semmiképp!

krystin
Budapest XXI. kerület

@kiscsillag201: "Sziasztok Lányok, Dinyus gratulálok Régóta próbálkozó csajok érdemes lenne egy tisztító kúrát csinalnotok gyógyszer helyett. A Forevert szívből ajánlom régóta használjuk,  mostmar forgalmazom is nagyon sok pozitív visszajelzes érkezik C9 tisztító kúra után,  rengeteg probléma megoldása. Keressetek bizalommal ;)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:

@krystin:

egyelőre csak nagyon halkan köszönöm :)

Az elengedéssel kapcsolatban: sajnos ugye nekünk most sok nem várt dolog volt, ami teljesen elterelte a gondolataimat. Együtt voltunk februárban a PE körüli időszakokban, 1 napot leszámítva mindennap (még sokalltam is :D).

Viszont utána gondolatban végig az intéznivalók voltak az agyamban, aztán az, hogy végre befizettük a nyaralást, utána az, hogy akkor a következő hónapban el kell kezdeni a clostyt... stb stb stb.

Szóval, egyáltalán nem figyeltem a jeleket, sokszor meg kellett néznem, hogy egyáltalán hányadik napon vagyok, amikor azért bevillant a mensi.
Kicsit fura volt, hogy vasárnap semmi pecsételésem nem volt, de még csak a hasam sem fájt, és mivel hétfőn lett volna a nemvárt napja, úgy voltam vele, hogy jó, akkor ha aznap éjjel sem jön meg, még 1 db tesztem volt a "nagyon tervezek, és készülök, és tesztelek" időszakból, úgy voltam vele, hogy na, akkor ellövöm.
Volt nagy öröm, aznap bizony férjuram fél5kor arra kelt fel, hogy én állok az ágy mellett, és csak mondom, hogy kelj felj, kelj fel, babánk lesz :) szegénykém azt sem tudta, hogy mi van :)
Egyelőre ő is még csak félénken örül, kérte is, hogy ne mondjuk el senkinek.

Ami nekem felmerült ezzel az egészel kapcsolatban:
- decemberben ugye megcsinálták a hiszteroszkópiát nekem, és korrekciózták a méh alakját. Talán ez volt az, amiért nem tudott tényleg beágyazódni a baba. (teszem hozzá, elég sok nődokinál megfordultam már, és ő volt az első, aki egyáltalán ezt megnézte, és kiszúrta).
- januártól (ugye hát készülünk a nyárra XD) elkezdtem heti 3-4 alkalommal kardiózni, és kicsit odafigyelni a kajálásra (nyilván mivel édességfüggő vagyok, voltak elcsábulások, ezlrt is írom, hogy figyelGETTEM)
- a stresszfaktort igyekeztünk leadni az életünkből (bár ez a miesetünkben nem annyira könnyű ugye, hisz mindig történik valami), de az utolsó haláleset már a PE után történt, úgyhogy talán ez volt az a PE időszak, amikor valahogy lelkileg mindketten fel voltunk készülve, akartuk, de talán mégsem görcsösen.
megtettük, ami tőlünk telt, de még  csak nem is beszéltünk róla, mint máskor, hogy mikor kell megjönnie, stb stb stb.

Összefoglalva, amellett, hogy talán lelkileg most voltunk a "leglazábbak", szerintem a műtét mindneképp segített, és a másik, hogy elkezdtem tényleg odafigyelni magamra, és ami esetleg nem volt anno jó értékem, ennek köszönhetően elkezdett visszaállni a normális értékre.
Aztán, lehet, hogy csak ámítom magam, de én tényleg ezt hiszem :)
És én is hiszek abbak, hogy ne egyből a gyógyszerhez nyúljunk (ha nem muszáj).

dinyus

@dinyus:

Neked ezek szerint elég volt az az egy alkalom a korrekcióra?  Remélem nekem most csak diagnosztikus lesz... vagyhát nem is tudom. Valami oka van annak, hogy nme ágyazódtak be az embriók. vagy a méh, a nyálkahártya - akkor viszont jó, ha még próbál alakítani a méhemen. vagy valami genetikai probléma - erre meg ugye első lépésben vérvételt csináltattam. Igazából örülnék neki, ha valamelyik beigazolódna, akkor tudnám, mivel állok szemben, s lehetne abban az irányban előre lépni.

Nagyon szép a teszted! Gratulálok!
sziszi81

@dinyus:

Micsoda meglepetés!!!
Gratulálok! Ráfért már a csoportra egy pozitív teszt! :D
ecsibe

@sjucus 13:
Szerintem ezt csak kitartással és pozitív hozzáállással lehet csinálni. Nagyon várom, hogy megkapjam a genetikai vizsgálat eredményét. Jó lenne tudni, hogy ez okozza-e a sikertelenséget. S ha igen, van rá megoldás :)
sziszi81

@sziszi81:

Igen, nekem szerencsére egy alkalom a korrekcióra elég volt, mikor februárban mentem vissza kontrollra, mondta a doki az UH után, hogy hát igen, már látványra is szebb a méh tetejének az alakja :)
Aztán láss csodát, 2 hét múlva a kezemben volt a + teszt :)

Biztos egyébként, hogy az életmódváltás is közrejátszott a dologban, de nyilván a korrekció is fontos volt.

Én azt mondom Neked, hogyha egyszer már befekszel, és esetleg szükséges, akkor egyúttal csinálják is meg, mikor "betekintenek" (ahogy a dokim mondta :))

@ecsibe:

dinyus

@maminti73:

sajnos az ember - amíg nem teljesül a hőn szeretett vágya - nagyon sokszor hullámzik kedvileg, érzelmileg és lelkileg.

Sokszor én is csak csendes megfigyelőként olvasgattalak Benneteket, mert vagy nem történt velem érdemleges, vagy ne éreztem magamban a lelkierőt, hogy írjak, és elvoltam a magam csendességében.

GYere bátran, amikor úgy érzed, írj, hogy mi van VEled/veletek, mi játszódik le a lelkedben, engem is rengetegszer átsegített a csoport a mélyponton.

dinyus

Sziasztok, jó reggelt :)

Normális, hogy "csak" ennyit erősödik 2 nap alatt a teszt?

direkt úgy készítettem, ahol már teljesen meg volt száradva a tesztcsík.

Nem akarom túlparázni, még tesztelgetni sem akartam, de nem bírtam ki :)

banyek, de messze még a jövő hét szerda :(

dinyus

itt mondjuk szerintem jobban látszik, de még itt nem volt száraz a tsztcsík.

dinyus

Dinyus gratulálok! Nagyon örülök a pozi tesztednek és ne aggódj szépen erősödik! A vetélés miatt én beszélnék a dokival legalább telefonon hogy esetleg egy kis progeszteron(utrogestan) nal nem kellene megtámogatni a terhességet?
Én is csendes megfigyelője vagyok a kis csapatnak! Se a vitába nem akartam belefolyni mert mindenki másképp éli meg a dolgokat+velem most nem nagyon történik semmi! Várakozás van! Elvileg jövőhét hétvégére nem várom a mensit, ha megjön akkor meg 3. napon megyek az inszemhez a hormonokért! Persze ha nem lesz a dokim még szabin akkor!
moncsika79
Szentendre

@moncsika79:

Szerdán megyek dokihoz, akkorra kaptam időpontot.
Mindenképpen megkérdezem a dokit, hogy hogy látja jónak :)
Támogassuk meg egy kicsit ezt a Babócát :D

A tavalyi spontán vetélés alapból nagyon érdekes volt, ott a tesztet megelőző mensi vége utántól kezdve folyamatosan barnáztam.

Nekem - így utólag - az az elméletem arról, hogy ott még az előző ciklus végén történt valami, de megjött rendesen, úgyhogy, ami esetlegesen elindult, azt a mensi ki is lökte.
Ezt abból is gondolom, hogy a mensi után kb 2 nappal elkezdtem barnázni, ami vagy 4-5 hétig tartott folyamatosan, abban a ciklusban is próbálkoztunk, és az akkori mensi előtt 4 nappal olyan erős csíkom lett, hogy majd leugrott a tesztről.
Ezért gondolom, hogy ott előbb volt valami, cask a mensi elsodorta.
Aztán ki tudja, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, és hülyeség :)

dinyus

Sziasztok, tudom rég jártam már itt, de annyira el vagyok mostanság keseredve, hogy nincs lelkierőm semmihez, mikor bikbokot olvastam meg aztán... 
Dinyus viszont most viszont sikerült mosolyt csalnod az arcomra, minden jót és egészséget kívánok mindkettőtöknek. 
Nálam röviden annyi, hogy a kis duphaston kúrám után a 63.cn-on elkezdtem görcsölni, megjött valami barna, ami estére vér lett, majd a kövi nap szinte semmi... a nőgyógyászom szerint ez nem számítható mensinek. elegem van már. ma elkezdtem a gyógyteát megint és az inositolos bigyót annak reményében, hogy új ciklus kezdődött, de hasmenésem van egész nap már 3. napja... Az egyik fogammal is bajlódok már másfél éve, gyökérgyulladást kezeli a dokim minden hónapban. Ha tudnék kifutnék a világból..
Most épp az tartja a lelket bennem, hogy holnap egyre megyek endokrinológushoz, szorítsatok.
Puszi és kitartást mindenkinek.
Dinyus mégegyszer millió gratula, lehet nem látszik, de nagyon örülök neked :)))
7andrea7
Görögország

@maminti73:

Pontosan hol található az Aviva gyakorló hely? Mi is a 17. kerületben lakunk.

@dinyus:

PCOS-re az egyik doki az Inofolicot ajánlotta. Azt mondta, hogy ha 3 hónap alatt nem jön össze a baba, akkor majd tovább lépünk. Egy hónap után nagy nehezen adott beutalót vérvételre, aminek még ma sincs meg az eredménye, pedig február 10-én voltam... A barátnőm elvitt a saját dokijához, szerinte nem kell annyira komolyan venni a PCO-t, szerinte le kell fogynom, és minden rendbe jön. Ő volt az a doki, aki elküldött ultrahangra, ahol mindig más dokival találkoztam, elvégezték az ultrahangot, de semmit nem voltak hajlandóak mondani, "majd a kezelőorvos tudja". No comment!

@sziszi81:

Kitartást kívánok a műtéthez!

@dinyus:

Hatalmas gratuláció! Nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok!

@7andrea7:

Nem is tudom mit mondjak. Kitartás, fel a fejjel, nem szabad feladni!

marcsika86

Lányok, nálam érdekes a szitu. Február 23-án volt pozitív az ovuteszt, utána két napig nagyon picit halványabb. Napok óta fájdogálok, hol jobb, hol bal oldalt, de a bal oldali gyakoribb és erősebb, de van olyan is, hogy mindenhol fáj. A héten poénkodtunk a férjemmel, hogy most ágyazódnak be az ikrek, ezért fáj mindkét oldalt. De az ultrahang szerint egy tüszőcskének volt esélye. De valójában azt sem tudjuk, hogy megrepedt-e, hiába hívtam fel a doki figyelmét, hogy nézzünk rá, mert az egy héttel korábbi ultrahangos doki ezt javasolta. Annyit mondott, hogy nem látja, és bármi történhetett. Továbbra is pozitív vagyok és bízom benne, hogy valójában megrepedt, de valahogy mégis elkergetem magamtól azt a kósza gondolatot, hogy esetleg ez a beágyazódás lehet. Valahogy hihetetlennek tűnik. Egész héten ráz a hideg, de beteg nem vagyok, csak az allergiám kezd előjönni. A tojcsis ovus nyák eltűnt, majd pár nap után újra folyásom lett, de nem olyan durva mennyiségű, mint ovukor. A melleim kicsit teltebbek, a mellbimbóim érzékenyek. Mensi március 10. előtt nem várható, ezért szerintem addig nincs is értelme tesztelni. Tudom, hogy ez bármi lehet, ezért nem is várom, hogy bíztassatok, hogy nagy eséllyel összejött a babóca, csak most jól esett ezt leírni. Persze mindenféle véleményt szívesen fogadok.

marcsika86

@maminti73:

Jaj de jó, ez nincs is olyan messze tőlünk. Felveszem velük a kapcsolatot a betanulás miatt, és lehet egyszer összefutunk egy órán.
Inofemet hol veszed? Mennyibe kerül?

marcsika86

@marcsika86:
Köszi ;-) Igazából nem tartok a műtéttől, annyiszor volt már. A dokiban is 100%-ban megbízok. Nekem a Fet-nél volt olyan, hogy vágytam rá, hogy sikerüljön, ugyanakkor igyekeztem nem beleéélni magam, hogy kisebb legyen a csalódás. Persze napról napra változott, hogy éppen reménykedtem vagy elkeseredtem. Szóval muszáj bízni, de én azért mindig számolok a negatív fejleménnyel is - a magam védelémében... Szorítok neked!
sziszi81

@maminti73:

Szeretném csinálni, csak a lustaság sokszor erősebb, mint én.

@sziszi81:

Köszönöm! Egyszerre bízok is meg nem is. Egy biztos: ilyen fájdogálás nem volt eddig. Jó lenne, ha gyorsan eltelne ez az egy, másfél hét, és kiderülne valami, bármi, csak ne legyen ez a bizonytalanság.

marcsika86

@marcsika86:

Hát igen, a várakozás és bizonytalanság nagyon rossz... viszont figyelemelterelésre és kikapcsolódásra nagyon jó ötlet a mozgás!
sziszi81

@sziszi81:

Anyukám szerint a távolbanézés világbajnoka vagyok (szóval csöppet sem vagyok lusta).

marcsika86

sziszi81

Egyre kevésbé bírok magammal. Egyre többet foglalkoztat ez a beágyazódásos gondolat. Egyetlen egy tesztem van itthon, az is 25-ös...

marcsika86

@marcsika86: Szívből kívánom, hogy babás szurkálás legyen, de azt tanácsolom, hogy ne pörögj rá ennyire! 25-öst pláne nem lenne értelme csinálni a nemvárt napja előtt, de szerintem még 10-est se, mert ugyan mutatHAT valamit már korábban, de nem feltétlenül. Én a nemvárt utáni napon csináltam 10est és azon is csak épphogy látszott. Kitartást, mert bizony majd a pozi teszt után jön az aggódás, meg a várakozás java! ;-)

sjucus13

@sjucus13:

Nem akarok én rápörögni, de sajnos a kisördög itt ül a vállamon és zaklat. Most hétvégén itthon voltunk kettesben, férjem kint tevékenykedett mindkét nap, én a benti dolgokat csináltam, és szerintem túl sokat maradtam egyedül a kisördöggel. Holnaptól biztos jobb lesz, a nap nagy részében lefoglal majd a munka. Jövő hétvégén meglátogatjuk a szüleimet, már megvan előre a program, így biztos, hogy akkor sem fogok ezzel foglalkozni. És számításaim szerint március 10. előtt nem várható, hogy megjön, mire hazajövünk a szüleimtől, már okosabbak leszünk (hacsak nem késik). Péntekre terveztem egy tesztet csinálni (addig beszerzek egy 10-est), utána már csak hétfőn, ha még lesz értelme. Szüleimnél ez észrevétlenül nem annyira kivitelezhető.

marcsika86

@marcsika86:Jó terv! Megy a drukk, már várom a pénteki híreket!;-) :-D

sjucus13

@marcsika86:

én is csak azt tudom Neked tanácsolni, hogy a nem várt előtt ne tesztelj, mert ha negatív, az ember még akkor is hajlamos hitegetni magát, hogy csak túl korán tesztelt (hidd el, én is sokszor csináltam ezt :)).
Drukkolok, hogy péntekig kibírd :)
Ha a péntek a nem várt napja, akkor már jó eséllyel mutat valamit a teszt :)

és, ahogy @sjucus13 írta, "bizony majd a pozi teszt után jön az aggódás, meg a várakozás java! ;-)"

Én kb megőrülök a várakozátsól, hogy minden rendben legyen :):):):):):)

dinyus

Kicsit olvasgattam a fórumot! Sajnos mindig írni nincs már időm. Sőt kismama korom óta nem is tettem, ne haragudjatok! :( :oops: Viszont láttam a jó hírt Dinyus! Így hozzád szólnék, hogy nagyon nagyon gratulálok Neked, annyira megérdemled a sok rossz után!!! 100% hogy minden rendben lesz! Nagyon szorítok!! :* Mikor mész dokihoz?
adele666

@adele666:

jaj, de aranyos vagy, köszönöm :)
Szerdára kaptam időpontot :)

dinyus

@dinyus: ó, tényleg! Az már mindjárt itt van! ;-) Tudom, neked most még nem így tűnik, az első napok, hetek telnek a leglassabban. De nyugi, idővel majd felgyorsul, aztán meg azt veszed észre, hogy csak úgy elsuhannak a hetek, és már nem fogod tudni a nap bármely pillanatában gondolkodás nélkül megmondani, hogy épp hány hét+napnál tartasz, mert ott mocorog a kicsi babád a pocakodban, és úgyis minden rendben van! :-D
Lányok, asszonyok, jön a tavasz, nyílnak a virágok, csikosodnak a tesztek, tartsatok ki! Ne adjátok fel, de azért próbáljatok nem rágörcsölni, szerintem inkább próbáljátok kicsit közvetve elérni a célt, első körben koncentráljatok magatokra, a testi-lelki harmónia nagy szerepet játszhat. Nagy ölelést küldök mindenkinek! :-D

sjucus13

@sjucus13:

biztos van benne valami, egyelőre még msot a "jaj, minden rendben legyen szerdán, és legalább a szikhólyagot lássák" fázis van.

A szerda amúgy is klönösen nehéz nap lesz, hiszen aznap lesz mindkettő temetés :(
Úgyhogy remélem, hogy este jó hírrel zájuk a napot :)

Az utolsó bekezdéssel különösen egyetértek:
első körben koncentráljatok magatokra, a testi-lelki harmónia nagy szerepet játszhat

dinyus

@dinyus: Kitartást mára! Vigyázz magadra (lelkileg), a gyászban is küldd lefelé a pozitív energiákat! Már annyira várom a híreket! ;-)

sjucus13

Lányok, Mindenkinek boldogságos Nőnapot kívánok! :-D ;-)

sjucus13

Sziasztok
norina1988
Anglia

Dinyus mi újság veled? Sikerült eljutni a dokihoz?

Móni
moncsika79
Szentendre

@maminti73: De drága, már én is várom amikor apa és fia együtt köszönt majd fel, de idén még az anyák napjáról lecsúszunk, június 30-ra várjuk. :-D Nektek most a következő lépés az andrológiai vizsgálat lesz, ugye? A párodnak mikorra is van időpontja? Bocsi, már nem emlékszem, hogy írtad-e. :oops:
Norina, üdv köztünk! Mesélj egy kicsit magadról! ;-)
Dinyus, remélem csak az öröm mámor miatt nem írsz! Úgy izgulok! :-D :oops: :lol:

sjucus13

@sjucus13:

@moncsika79:

@maminti73:

és mindenki :)

Köszönöm az érdeklődést :)
Elnézést, hogy tegnap nem írtam, de este 9 volt már, mire hazaértünk, és borzasztóan megterhelő nap volt
:(

Viszont, este jó híreket kaptunk :)
Minden megfelelően halad, ahogy a doki mondta, jogosan volt pozitív a teszt :)
És látszik a szikhólyag (ez nekem hatalmas félelme volt), meg embrióárnyék sejthető, ahogy a papíromon van :)

Még nagyon csöpp (mindössze 1,5mm :D:D:D:D), úgyhogy tegnap az én szüleimnek meg a tesóméknak elmondtuk, de ennyi, a 12. hétig másnak nem (nagyon, csak ha valamiért muszáj), mert sajnos ugye bármi megtörténhet, de nem fog :)

A biztonság kedvéért kaptam utrogestant, meg igyam az inofem-et, és szedjem a femibiont. Az utóbbival kapcsoaltban mondtam, hogy nekem ezekkel a terhesvitaminokkal fenntartásaim vannak.... aztán mondta, hogyha biztosítom a válozatos étrendet (ami mostmár ugye könnyebb lesz, mert jönnek a saját termesztésű zöldségek :D), mondta, hogy akkor nem kell :)
EZ egy hatalmas vívódás magamban.... de lehet, hogy a 12. hétig szedem, aztán utána már úgyis tényleg itt van minden saját :)

2 hét múlva, 21-én kell mennem a következő UH-ra :)

@marcsika86:

Tőled várjuk a + tesztet holnap reggelre :)

dinyus

Dinyus szerencsére túl vagytok a tegnapi nehéz napon és este kaptatok a dokitól egy kis vigaszt! A babátokkal most már minden rendben lesz! Boldog babavárást és várom a következő uhdat! Ott már szépen ketyegni fog a kicsi szíve! :-D
Marcsika várjuk a pozi tesztedről a képet!
Ecsibe, bikbok veletek mizu? Azért néha jelentkezzetek! Töltődjete , itt a tavasz reméljük most már nekünk is valami pozitív irányba elmozdul a baba projekt! Kitartás csajok!

Móni
moncsika79
Szentendre

@dinyus:

Örülök, hogy minden rendben a babácskával! Most már nyugi és semmi aggódás, minden rendben lesz :)

@moncsika79:

Vagyok-vagyok, csak pályázatot írunk ezerrel. Ma volt a beadási határidő! De kész :) Közben építkezés, semmi időm nincs.
Azt se tudom hol járok. Majd lassan kiszámolom, hogy felkészüljek a kezdésre :) Már nagyon várom. Olyan jól halad most minden. Remélem ezen a téren is :D

Ti most hogy álltok? Végül lesz inszem?

@maminti73:

Bevallom fogalmam sincs. A férjem spermatogramon volt és 2 órán belül megvolt az eredmény. De magánban voltunk. TB-en nem tudom hogyan megy.

ecsibe

@dinyus: na, akkor most már tényleg gratulálhatunk! Szuper hírek! :-D Akkor most már extrán vigyázz magadra, magatokra, és ne aggódj (túl sokat), minden rendben lesz! ;-)
Én is Femibiont szedtem kb 13-14. hétig, aztán 2-3 naponta, amíg el nem fogyott, aztán azt terveztem, hogy már nem fogok szedni terhesvitamint, mert úgy általában azoknál, akik végig szednek 4000 g körül mozog a születési súly. :lol: De mivel a 20. héten kisebb volt egy héttel, ezért folytattam a tuningot, most a Jamieson prenatal+dha-t szedem.

sjucus13

@sjucus13:

most én is arra jutottam magammal, hogy a 12. hétig kb szedem a femibiont, aztán utána már a saját zöldségek jönnek :)
Aztán nyilván az élet nagy rendező.
meg, iszom az inotermet :)

dinyus

Ecsibe
Elvileg vasárnap környékére nem várom, ha megjön akkor megyek a szurikért!
Én is a femibiont szedem orvos ajánlására!
maminti73
Azt hiszem a meddőségibe sima spermatogram van! A páromnak is azt csináltak+vérvételt! Hamar meg van az eredmény!

Móni
moncsika79
Szentendre

@maminti73:

sajnos én nem tudom amkülönbséget :(
gugli nem ad értelmes választ?

dinyus

@maminti73:

még csak halkan, de mi is bízunk benne :)

Nálunk férjem volt ilyen spermavizsgálaton, de az ő részébe annyira nem mélyedtem bele :)
Úgy voltam vele, hogyha nem jó az eredmény, akkor ott is elmélyülök a témába :D:D:D:D

@Caroline
Veled mi van???

dinyus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?