Új privát üzeneted érkezett!

@marcsika86:
Majd látom, reggelig mit produkálok, de nagy valószínűséggel elmegyek egy sima TB-s dokihoz, hátha tud segíteni.
mutymurutty

@mutymurutty:

Hmm érdekes, nem lehet hogy eddig is volt vmi hasoló csak eddig nem figyelted magad ennyire. Én pl tudm ha nagyon figyelek olyasmit is észreveszek amit eddig pl sosem. Nekem is mindig van vlot  barnázgatás, vérezgetés mielőtt rendesen megjött volna néha több néha kevesebb, de azt figeltem meg ha szedem a barátcserjét 1,2 hónapon belül elmúlik. Nekem ugye már van egy kislányom aki elsőre összejött, előtte még több ilyen  vérezgetés vlot a szülés óta kicsit jobb, azóta előtte 1,2 nappal van csak barnázgatás. esetleg prbáld ki a barátcserjét hátha neked is segit.

Nekem meg lehet ez a hónap sem jön össze, összeszedtem vmit, flyik az orrom köhögök hőemelkedésem van, igy hiáa mérem a hőm.
indimami

@indimami:
Szia. Biztos h.ilyen, mint az utolsó hónapok soha nem volt még. Ez a tegnapi meg még annál is biztosabb.

A ciklusom is mindig rendben volt. Mármint, időre megjött.

Uh.akármit is mondd a doki, én ma elmegyek.
mutymurutty

@mutymurutty:
abszolut egyetertek ha van lehetoseged mindenkepp menj dokihoz kivancsi vagyok mit mond , majd ird meg

mi a vilagvegen lakunk itt egy vagyon a doki ezert probalkozom egyenlore magam megoldani a problemat :-D
indimami

@indimami:
Persze, csak szakrendelésre tudok elmenni. Kíváncsi leszek. Hamarosan indulok. Majd írok.

Vissza térve, persze vannak olyan tünetek, amik biztosan voltak korábban is, és észre sem vettem, csak most jobban figyelek magamra... De ezek a vérzések, meg ez a tegnapi nagy darab valami biztos, hogy nem vot még. :(

Rem.sikerrel jársz hamarosan! ;)
mutymurutty

Rendesen megvizsgált, mindent rendben talált, nincs semmi kóros.

Azt mondta, hátrahajló méhem van. Kérdezte, ezt eddig nem tudtam? Hát, nem. :(
Ez megnehezíti a teherbeesést. Hurrá.

Megultrahangozott, először azt mondta, hogy akár lehet terhesség gyanús, aztán hogy talán mégsem...
Persze ezt nem is lehet tudni, a 23.napon biztosra...

Adatok:
40x50 mm-es uterus
6 mm endonetrium.

Erre a vérzésre nem mondott semmit, csak hogy biztos nyálkahártya volt... Azt én is gondoltam, de soha nem volt még ilyen... :(
Csak annyit mondott, szedjek vitamint. Nem mondtam neki, hogy szedek már...

És, ha egy év próbálkozás után nem sikerül, akkor jönnek a kivizsgálások...

Szóval Ennyi.
Most várhatok még egy hetet, megjön-e vagy nem.

Azóta amúgy nem volt semmi vérzés, nem távozott semmi furcsaság.
mutymurutty

@mutymurutty:

legalább tudod hogy minden rendben, mikor otthn voltunk énis elmentem dokihoz rákszűrés egyebek akkor minden rendben volt, de azóta eltelt majdnem egy év és akkor még nem probálkztunk

Biztosan irtad már miota probálkztok de nem teljesen emlékszem,még csak most kezdtétek nem? Szóval még bármi lehet akár ebben a hónapban is. Lehet beágyazódási vérzés volt
indimami

@mutymurutty:

Nekem is hátrahajló méhem van, így estem teherbe megszakítással következő esedékes menzesz napján. Szóval erről ennyit.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület

@mutymurutty:
Muttymurutty, sztem egy hormon vizsgálat nem árthatna. Nálam is voltak ilyen gondok, bár nekem a belèm pumpált gyògyszerek miatt. A mèhem nekem is hátrahajlò, mègis elsőre teherbe estem a kisfiammal. ;-)
Indimami, èn is vmi hasonlót szedtem össze, sajnos, de nekem bedurvult, szòval most a dokinál várok, h ìrjon vmit. :roll: Ilyen táptalajon, mint èn, nem tudom ki maradna meg... Lehet előbb rendbe kène kapni magam, vagy egyszerűen csak megvárni a tavaszt.
dria01

Te jó ég! De sokan betegek vagytok! :( jobbulást! 
Én csak szimplán idegbeteg vagyok a gyerekem nemalvása miatt, nagyon kimerültem, egésznap légszomjam van hétfő óta...szóval én is azon gondolkoztam, hogy ilyen állapotban talán meg sem tapad...azt hiszi, hogy nem várom mert így is idegbeteg vagyok :(
A légszomj lehet, hogy a szmog miatt volt, vagy attól is. Nem tudom.

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:
Ez nekem most jó hír. Köszönöm. ;)
mutymurutty

@dria01:
A te terhességed szintén megcáfolja az elméletet. ;)
Igen, egy hormonvizsgálat lehet nem ártana.
De hátha ebből még lesz valami. Azért bízom benne.

Jobbulást mindenkinek!
mutymurutty

Sziasztok Lányok! Nos lehet hogy hülyeség, de már 4-5 napja tesztelgetek, mert ugye nem jött meg, de eddig minden teszt negatív volt. Tegnap reggel láttam valamit a teszten, de száradásnak véltem. Ma reggel pedig azért tudtam róla fényképet csinálni. Haloványka, de én látok rajta valamit.10 bercen belül fényképeztem, szóval még nedves volt. Szerintetek a teszt hibás?

http://kepkezelo.com/images/1uirrlzs3tvlg6w0q9w1.jpg

lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Látszik, igen. :)
Milyen érzékenységű a tesz, és hány nap késésnél csináltad?
Mindig ugyan ezzel a fajtával teszteltél?
mutymurutty

mutymurutty    

Jajj te jó ég, akkor nem vagyok hülye  Megnyugodtam hogy nem csak én látom oda.
Hát igazából decemberbe hagytam abba a fogamzásgátlót, akkor 29 napra jött meg az első gyógyszermentes ciklusban, ehhez viszonyítva most 12-13.-ra vártam és még mindig semmi. 
Igen mindig ezzel a fajtával teszteltem. 10-es szóval nem értem a haloványságot. Bár hallottam hogy ezek az internetről rendelt tesztek adnak hamis eredményt, szóval nem örömködök előre, mert ebből még bármi lehet!
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

Én nem látok semmit. Arra a fényes csíkszerűre gondolsz?

szifla
Budapest XIV. kerület

szifla    
Nem, attól a fényes csíktól kicsit jobbra. :)
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

Hát én nem látom, csak ha nagyon odaképzelek vmit. Bocsi. Persze ettől még lehet baba, szerintem csinálj egy másfajta tesztet.

szifla
Budapest XIV. kerület

szifla    

Holnap reggel csinálok még egyet.

lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Én még mindig látom.
Szerintem holnap csinálj meg ismét egy ilyet hátha erősebb lesz.
Aztán szerezz be egy másfajtát is. Vajon az mit mutat.
Így talán kiderülhet biztosra.
mutymurutty

mutymurutty

Holnap csinálok még egy ilyent aztán meglátjuk :)

lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Írd meg rögtön, hogy mi lett az eredmény!
Egyébként bármilyen tünet, vagy szokatlan, ami máskor nem volt, vagy volt és most nincs?

mutymurutty

mutymurutty    

Persze megírom, de éjszakás műszakba dolgozom, szóval kb délután 2-körül tudok írni. :)

Tüneteim? Őszintén, fogalmam sincs, elég furcsán viselkedik mostanában a szervezetem.

De például folyton éhes vagyok, a cickóim is kicsit furcsák, egyik nap fájnak másnap semmi, de reggelre mindig duzzadtabbak. Nincsen folyásom csak nagyon minimális. Reggel ébredés után fura a gyomrom, de aztán elmúlik.
2 napja elkezdett fájni a fejem, pedig nem vagyok egy fejfájós fajta, csak ha beteg vagyok, az meg nem vagyok, és szédülgetek! Derekam fáj, és görcsölget a hasam.És folyton fázok! De ez mind lehet PMS is, szóval semmi egyértelmű.
lillajee1
Regensburg

http://kepkezelo.com/images/d2ft0bjsqyfd2rqxe5hd.jpg

A teszt száraz állapotban. Kicsit behorpadt a papír, ráadásul a párom pont felkelt, szóval csak ez az egy képem van, előtte még titkolom a dolgot :) Nem akarom beszédíteni :)
Nem a legjobb minőségű, de szerintem így is látszik.
Peteérésemről nem tudok semmit,mert nem éreztem, nem hőmérőztem és LH tesztet sem használtam. Fogalmam sincs mikor lehetett.

lillajee1
Regensburg

maminti73

Pont ez a baj, hogy beleélem magam!
Lehetett később a pé, mert most vagyok a 33. ciklusnapon, és eddig semmi se volt a teszteken. Tegnap is láttam valamit, de az simán elment száradási csíknak, ez a mai viszont... kcsit megdobogtatta a szívem! :)  Valamiért azt éreztem hogy nem szabad feladnom a tesztelést. Pesze ez még lehet bármi, csak most még a türelmetlenség is rámtört!
lillajee1
Regensburg

enis ilyen tesztet hasznalok, hiaba 10 es erzekenyseg szar minoseg:) ha te mar latsz vmit az tuti pozitiv, nekrm a kislanyommal az elso halvay trsztemet szabad szemmel alig lehetett latni nem hogy fotozva, fotot sztem max a 3. nap utan tudtam volna csinalni es meg azon se biztos hogy latszana foleg ha az elozoekgez kepest latszik vmi, egyebkent megvannak azok a tesztek csinalok fotot rokuk ha gondolod igaz mar jo regiek:) sztem vegyel egy jobb tesztet az rogton mutatja majd
indimami

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok velem. :)
Viszont a teszt akkora negatív hogy rá se fér a papírra!!
Tegnap éjjel elkezdtem halványan barnázni, ma reggelre pedig meg is jött!
Szóval sikerült magamból hülyét csinálni egy rossz teszt miatt!
Tényleg köszönöm még egyszer a kedvességet! :)

Na megpróbálok közbe erőt venni magamon, mert attól hogy kesergek még nem lesz babám!
Hétfőn megyek orvoshoz, bár megjött , de úgy tudom hogy akkor is megvizsgál!

Szerintetek a 34 napos ciklus még belefér?  Gyógyszer abbahagyása után az első 28 napra jött meg, most pedig 34. Kicsit soknak érzem a külömbséget!   Vagy kezdjem el inni a barátcserje-palástfű teákat? Hátha kicsit rendbehoz? Úgy hallottam sokaknak beállította a ciklusát!
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Sajnálom. :( Bár úgy érzékelem, annyira azért nem kenődtél el!?

Én bár laikus vagyok, azt gondolom belefér az a 34 nap. Akár a babavágyás miatti izgalom miatt.
mutymurutty

mutymurutty    

Köszönöm, keves tőled. :)
Nem kenődtem el, egy kicsit rosszul esett ez tény,mert kaptam egy kis reményt a hibás teszttől,  de ha összeomlok 2 hónap próbálkozás után, akkor mi lesz velem ha esetleg később se jön össze?! Nem szeretnék bedilizni ilyen rövid idő után. :)  Én próbálok nagyon pozitívan hozzáállni a babaprojekthez. Valószínű még nincs itt az ideje hogy jöjjön a mi babánk. Azért nem is akartam hőmérőzni, ovutesztelni, "bár ezek nélkül is sikerült a végére rápörögni" a semmire! Pont ezt szerettem volna elkerülni, "kétségek közt vergődni" de nem sikerült! Valóban nagyon nehéz tűrtőztetni magam, de a pofáraesés még rosszabb! Most tapasztalom. Így nincs más hátra mint előre :) elkönyveltem hogy nem jön még a baba és továblépek! :) Majd jön a következő hónapban.

Most olvastam hogy 35-napig még belefér a normál intervallumba, szóval most már csak várnom kell türelemmel, hogy miképp alakul ez a ciklus. Az orvos megnéz, elkezdem inni a teákat, és várom a mi csodánkat :)

Egy barátnőm is ehhez az orvoshoz jár, és azt mondta hogy ott helyben meg is csinálják a szükséges vérvételeket és levélben küldik az eredményeket, szóval szuper a klinika és az orvos is. :)
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
De jó. Nekem is kellene egy ilyen jó hely. Eddig nem sok szerencsém volt.
3 hónap 3 orvos.
De nem adom fel. Egyszer megtalálom a megfelelőt. :)

Am. első két hónap még nekem is könnyen ment. Utolsó 2 már szörnyen, sírás volt a nem vár napján.

Ez az 5. Már csak pár napom van. Nagyon kíváncsian várom, csendben bizakodva.
Ha megjönne igyekszem nem elkeseredni...
mutymurutty

mutymurutty

Tudod itt kint nagyon jó az orvosi ellátás! Sajnálatos hogy otthon ez nem így működik! Ingyenes, és akárhova mész olyan mint otthon egy magánklinika. Januárba derült ki hogy porckorong előboltosulásom van, azonnal kaptam időpontot ortopéd orvoshoz és MRI vizsgálatra. Nem kellett hónapokat várnom mint otthon egy EKG-ra.

Nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön ez a hónap. :) És nem szabad feladni! :)  

lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

Tényleg jó neked, itt is szörnyű az rvosi ellátás, mi Ausztráliában élünk. A nőgyógyász szakorvosnak számit és egy konzultáció 300!dollár. A rákszűrést meg a hátiorvos csinálja , jah meg a zsülés utáni ellenőrzést is.
Szóval ehhez képest az otthoni tök jó:).
muttzmurutty ne keseredj el azért 5 hónap nem sok idő és ez a hónap még bármi lehet,  van egy tök jó film ha van kedvetek mézzétek meg a googleba kell beirni Emberi test: A legnagyszerűb csoda , a megtermékenyülésrtől a szülésig követi nyomon az eseményeket többek közt azt is elmondja mennyi az esélye havonta a teherbeesésnek és mi minden jöhet közbe nagyon érdekes.

Én most az ovumat várom egyenlőre semmi :(.
indimami

indimami

Hát tényleg jó drága az orvos ott kint!  Nem irigyellek!

Azt a videót már egyszer láttam én is, tényleg nagyon érdekes !
Drukkolok neked hogy siker legyen!

Nekem most elég sok vérem van!
Valószínű hogy elkezdett visszaépülni a nyálkahártyám a fogamzásgátló után, mert elöző ciklusban nem volt ennyi! És nem görcsölök olyan durván mint fogamzásgátló melett, ez viszont jó!  Nem mondom hogy nem fáj, de nem vészes! Viszont érdekes, ez eddig még nem tünt fel mensi alatt, hogy nagyon sokat pisilek! Óránként járok wc-re. Eddig kb reggel egyszer meg este egyszer volt a jellemző! Gondolom normális ez a sürű wc-látogatás.
lillajee1
Regensburg

Sziasztok!

Megjöttem az orvostól.
Vettek vért, pont jókor mentem mert ma vagyok a 3. napon. :) Legközelebb a 20.-napon kell mennem.
A petefészkeim rendben, a méhem szintúgy, kaptam peteérés elősegítő készítményt, és a Femibion Baby Planung-ot ajánlotta a doki mellé. Ez igy összesen kb 60 euró lesz (1 havi adag), de remélem megéri majd :)
Kíváncsi leszek a vérvétel eredményére is. remélem nem lesz olyan rossz.. :)
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

Jó hogy pont időben mentél:), remélhetőleg nincs semmi gond és gyorsan összejön a baba.  Femibionról már hallottam, abban mi van? Ugy értem vitamin vagy más hatóanyag? Énis gondolkodom vmin ha ez a hónap sem jön össze és mivel itt nincsenek ezek a dolgok csak hasonlót tudnék találni.

Muttzmurutty nálad mi ujság? Mikorra is nem várod pomtosan? Érzel vmit? Mikor tesztelsz?

Mi most lassan akcioba lendülünk, mivel mi most a fiut szeretnénk probálom kivárni a peteérés pontos napját ami talán holnap,  de ha ez a hónap nem sikerül akkor többet nem kisérletzünk és nem számolgatunk hanem mindent bele adunk:).
indimami

@indimami:
Szia. Köszi az érdeklődést. Én mára nem vártam, ma terveztem tesztelni.
Tegnap volt egy csepp barnázásom, ma reggel pedig egy kis vér is volt, de nem élénkpiros... gondoltam csak megcsinálom a tesztet, sajnos negatív lett. (ez a mai mind hajnal 4-kor volt.)
Most reggel annyi volt, hogy törlésnél barna lett a papír.
Gondolom meg fog jönni...a 10-es teszt már mutatta volna a babát.
Amúgy semmi tünetem nincs. Menszis se. (de menszis nekem csak akkor szokott, amikor már vérzek)
mutymurutty

@indimami: Én femibiont szedtem terhesség alatt, szerintem nagyon jó. Még szoptatás alatt is szedtem egy darabig, de aztán már untam a nagy tabikat minden nap. Elvileg lehetne szedni ugyanezt tervezés alatt is már.

@mutymurutty
:

Hello! Szerintem ez beágyazódási vérzés, feltéve, hogy nem így szokott indulni a menszid. Várj 4 napot és tesztelj megint. (ha nem jön meg addig)
Budapesti vagy esetleg? Mert akkor tudok egy orvost, viszonylag közel. 

@lillajee1:

Sajnálom, hogy igazam lett a teszttel kapcs. De minden bele a jövőben!!

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:
Köszönöm. Hát nem tudom... Kicsit más lett a színe, barnás-pirosas. De csak akkor van, ha wc-re megyek, de tisztaságiba nincs semmi.
Am.vannak már menszis tüneteim, derékfájás. De ilyenkor, amikor fáj már rendesen meg szokott lenni.

Valamiért nem gondolnám, hogy beágyazódás, bár az lennee... A 22.napon is volt egy kis furcsaságom. :/

Vidéki vagyok, uh. pesti doki nem jó, de köszönöm.
mutymurutty

indimami    

Köszönöm szépen, mi is reméljük hogy hamar összejön. :) Nektek is kívánom a legjobbakat! :)

A femibion hatóanyagtartalma:

Folat : 800 mikrogramm ebből
      -Folsav : 400 mikrogramm
   -L-Methylfolat : 416 mikrogramm
B2 : 1,4 mg
B6 : 1,4 mg
B12 : 2,5 mikrogramm
D  :  20 mikrogramm
E  :  2,4 mg
Jód : 150 mikrogramm

Létezik jód nélküli verzió is :) Ha esetleg allergiás vagy a jódra.
Ez a vitamin kb akkora mint egy szem fogamzásgátló, aprócska! :)

szifla 

Ne sajnáld, :) Legalább rájöttem hogy ez a teszt nem a legmegbízhatóbb. :) Amúgy élőben tényleg látszott rajta egy vonal, és még nedvesen, aztán száradva is. Köszönöm neked is, rajtunk nem múlik a baba, mi teszünk érte rendszeresen :)

mutymurutty

Drukkolok neked, amíg nincs vér, addig él a remény! :) És tudod, nem szabad elkeseredni :)

Nekem most elég érdekes dolgokat művel a testem!
2 napig elég csúnyán véreztem, de inkább csak pisilésnél látszott, eddig kb 4! betétet használtam el, és 2 nap után szinte már nincs semmi, tegnap az orvos is kérdezte hogy hányadik napon vagyok? Mondtam neki hogy ez a 3. Ő is mondta hogy ahhoz képest nagyon minimális a vérzés, azóta is csak tisztasági van bent. Én azért azt gondoltam hogy kicsit tovább fog tartani fogamzásgátló nélkül. Ja és folyton szédülök! Azt nem tudom miért, de néha elég durva! Ja és a csajszi aki levette a vért tőlem nem kicsit eldurrantotta a vénámat! Első szúrásra feltolta a vénámat a vállamig, most pedig piros, kék öklömnyi duzzanat van rajta. Másodikra sikerült neki. :)  9.-én  kell menjek vesznek még 1x vért, és akkor meglátjuk hogy állnak a hormonok! :) Remélem nincs nagy gond. :)

lillajee1
Regensburg

@lillajee1: " Ez a vitamin kb akkora mint egy szem fogamzásgátló, aprócska! 

@indimami:

Na igen, a 12. hétig, aztán másik fajtája van, ami két bogyóból áll. Egyik egy amolyan halkapszula izé, másik tabi és elég nagy. A kisebbet javasolt tervezés és első trimeszter alatt, a másikat szoptatás végéig.

szifla
Budapest XIV. kerület

@lillajee1:

Nekem a fogamzásgátló szedése alatt volt ilyen a menstruációm, alig volt meg. Szó szerint elég lett volna egy betét 3 napra. Csak azért cseréltem, hogy ne legyek büdi, bocsi. :) És kb 3 napig tartott, viszont minden alkalommal iszonyat migrénem volt. Most hogy abbahagytam, nem tart ugyan tovább, de első 2 nap nagyon erősen dől belőlem. Múltkor megszédültem a munkahelyemen, és éreztem, hogy zsűűű, mondom ajajj.. és semmi fejfájás. Furi.

szifla
Budapest XIV. kerület

szifla    

Bocsánat, nem szerettem volna senkit félre informálni,  én nem szedtem még terhes vitamint, ezt a Femibion Baby Planungot is csak azért szedem, mert az orvos javasolta, kaptam tőle termékmintát, 1 heti adagot, és ebben tényleg picik a vitaminok, szóval ezért írtam hogy kb akkora mint a fogamzásgátló.Azt nem tudom hogy a másik fajtájú milyen, de akkor a tapasztalatod alapján bengák! :)

http://www.kephost.com/images/2017/02/2 ... 47_Pro.jpg

Ez a kezdőcsomagom, plusz a termékminta a dokitól. Kíváncsi leszek! :) Remélem segít.
Olvasgattam véleményeket róla német oldalakon, azt kell mondjam hogy csak pozitív visszajelzéseket írtak a Clavella-ról. Volt aki egy doboz után terhes maradt, szóval bízom benne hogy nekem is segít!. :)

A fogamzásgátló mellett nekem is ilyen volt a ciklusom. Össz-vissz 3 maximum 4 napig tartott, de akkor is inkább barnás volt, Most pedig szép élénk piros 2 napig, de a 3.-on már csak törlésnél látszott, ma pedig már szinte halvány barna. Nekem minden hónapban másképp jelentkezett fogamzásgátló mellett, volt hogy a derekam akart leszakadni elötte nap, vagy hogy semmi jele nem volt a hisztin kívűl, mert az minden hónapban volt! :D Párom már tudta hogy jön a havi :D Soha nem voltam fejfájós, szóval nekem ez se volt, bár most elötte 2 nappal jelentkezett, és még az első napján is ! Azt hiszem most újra meg kell ismerkedjek a szervezetemmel, mert teljesen másképp viselkedik így természetesen mint gyógyszerrel. Én amúgy sokkal jobban érzem magam fogamzásgátló nélkül! Olyan érzésem volt már az első hónapban, mintha kinyílt volna a világ! Sokkal vidámabb is vagyok, elötte jellemző volt rám a búskomorság. Csak úgy minden ok nélkül! Jah! És a szex! Hát az most fenomenális :D :D Szegény Drágám! Régebben örült ha heti egyszer rávettem magam!  Szomorú, de tényleg így volt!
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

Nem okítás akart lenni. Én ezt a fajta femibiont nem láttam még, nekem nem ilyen volt. Lehet, hogy azóta már megújult. 

Most hogy mondod, szerintem én is jobban érzem magam nélküle. szex heti egyszer? nálam havi 1-szer volt kb szülés óta.... Szegény uram. Kitartó.

Amúgy tökre "beparáztam" képzeljétek! A sikosító tényleg elpusztítja a spermiumokat?? Mert akkor nekünk tuti nem sikerült ez a hónap...help!

szifla
Budapest XIV. kerület

szifla    

Nem is vettem okításnak! :)
Csak azért Kértem bocsánatot azért ha esetleg valakit ezzel félreinformáltam, mert konkrétan nem írtam le hogy nekem milyen fajta Femibion van. :)
Szóval ez a Femibion 0, azaz a babatervezés idejére való. :) Amikor még nem vagy terhes, de az szeretnél lenni. :)
Ha jól tudom ezen kívűl van még az 1-2-3 ezek a trimeszterekre valók. Azokról viszont nem tudok semmit. :)
(Bárcsak ott tartanánk hogy szedhessem azokat is :D )

Ezt a sikosító dolgot én is olvastam valahol! Bár nem tudom hogy van e valóságtartalma, de ha jobban belegondolsz, lehetnek benne olyan anyagok amik nem természetesek és ezáltal pusztíthatják a spermiumokat!. Legalábbis én így gondolom, persze ettől függetlenül lehet hogy nem így van. :) De biztos hogy jobb a természetes,általad termelt. :)
lillajee1
Regensburg

szifla 

Bocsesz, a második mondatot kicsit összekuszáltam, de gondolom értitek a lényegét. :D

Amúgy azt elfelejtettem írni hogy ha ez így is van a sikosítóval, szerintem azért az összes katonát nem tudja megölni, szóval ettöl függetlenül van esély a babára.

A férfi, pedig ha igazán szeret, akkor neki sem az a lényeg hogy egy héten vagy egy hónapban hányszor van szex!

lillajee1
Regensburg

Nem bírtam megállni, csináltam egy tesztet ma reggel, csak úgy. 10. nappal utána, persze negatív. Most már megpróbálom megállni szombatig...tiszta hülyeség tudom. De olyan jó tesztelgetni! Fenébe is :)

szifla
Budapest XIV. kerület

szifla    

:D Én is így vagyok a teszteléssel. Kerülgettem őket mint macska a forró kását, aztán rávetettem magam, annak ellenére hogy megfogadtam hogy NEM tesztelek! :D De hát ez ilyen!   Sikerült is elhasználnom jó pár darabot, de van még erre a ciklusra is :) Most nem leszek ilyen türelmetlen! :D Vagy lehet mégis :D Az biztos hogy 25 napig még biztonságban vannak! :D Aztán meglátjuk :)
lillajee1
Regensburg

Sziasztok mi is próbálkozunk a bajával nekünk már van egy 18hónapos lányunk
aluzok
Győr

babával
aluzok
Győr

@aluzok:

Üdv a klubban. :) Várjuk a pozitív teszteket. :))

CSajok! Ha jól emlékszem még nem volt a csoportunknak pozitív tesztje, nem? Vagy talán volt egy? :/

Mi beteg voltunk... De annyi minden összejött. Nekem egy véres hólyaghurut, fertőzés is, meg ilyen náthás cucc is. Szóval ezt a hónapot én is kilövöm, hogy sikerülne, pedig ebben már tényleg nagyon hittem. Na de emelt fővel tovább. :)
szappanka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?