Új privát üzeneted érkezett!

@szifla:
Én is DM-es Expect tesztet használok, de úgy hogy kettévágom. Így 4 helyett 8 van és elég egy doboz egy hónapra. :)
mutymurutty

@mutymurutty:
Cseleeeees!!!!! :lol: Kipròbálom!

Igen, Szifla, megvan az előnye is, ilyenkor. Viszont nagy hátránya, h hamar"felèlem a kèszleteket" ès jön a klimax. :shock: Sajnos, most sem a legjobbak a hormon èrtèkeim, szòval sietni kell. :-)
dria01

@mutymurutty:
Cseleeeees!!!!! :lol: Kipròbálom!

Igen, Szifla, megvan az előnye is, ilyenkor. Viszont nagy hátránya, h hamar"felèlem a kèszleteket" ès jön a klimax. :shock: Sajnos, most sem a legjobbak a hormon èrtèkeim, szòval sietni kell. :-)
dria01

@dria01:

Nálam most így alakult.
28-as (+- napok) ciklussal most 15. 16. napon lett pozitív.
Előző hónapban 16. 17. napon volt. Akkor 29 napra jött meg.
Most akkor gondolom 28. napra nem várom. Vagyis február 21 keddre. Ha utána nem jön meg akkor már késik. :) Nagyon kíváncsian várom.
És mindegyik teszt ketté van vágva. ;)
mutymurutty

@mutymurutty:
Köszi a segìtsètet! Az a fura nekem, h a kontroll csìk nem efyforma, pedig gondolom az is számìt. Ez milyen fajta teszt? Nekem volt itthon egy,amit mèg tavaly nyáron vettem, de az kb egyben ilyen szèles, mint neked a szètvágott. Szorìtok, h ez a hònap egy pozi teszttel záruljon Nektek!!! :-D
dria01

@dria01:

Szerintem annyi a lényeg, hogy a teszt csík ugyan olyan erős legyen, mint a kontroll, vagy erősebb.
Hogy éppen milyen színű a kontroll egy adott "mérésnél" függhet a vizelettől, meg hogy éppen meddig volt benne stb... szerintem...
Ez a teszt Ecpect LH. DM-ben lehet kapni.

Nagyon köszönöm. Nagyon remélem, hogy sikerült összehoznunk. Ha pedig esetleg mégsem akkor próbálok nem elkenődni.
De azért tényleg mégis abban bízom, hogy legközelebb pozi HCG teszttel büszkélkedhetek. :D

Neked akkor kb. 3 nap és kiderül? :)
mutymurutty

Csodálkozom hogy neked hogy lehet igy egymas mellett lefotozni. Nekem ugyanez a teszt 5 perc után teljesen megváltozik. Most minden eddigi amit csináltam, erős csìkossá változott. Szóval ùgy van, ahogy ìrja: 5 perc elteltével nem szabad leolvasni, mert pozitìvvá válik...nekem. Amikor vègeztem a tesztet, pontosan 5 percnél látszott az eredmény, utána már nem.
Ezért nem is tudok felrakni képet, de a tegnapim kicsit erősödött, remélem, ma még erősebb lesz. És remélem este meló után befűzhető lesz az uram. Holnap is dolgozik, pedig elvileg most kéne együtt lenni.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Hogy érted, hogy erős csíkossá változott?
Persze, száradás után már sokkal erőteljesebben látszik, de 5 percnél ha megnézed, akkor is látható, hogy pozitív vagy nem.

Nekem előző hónapban úgy volt, hogy korábban kezdtem el tesztelni és volt olyan ami 5 perc után egy csíkos volt, persze amikor megszáradt, akkor látszott halványan második csík, de nyilván az negatív volt.
Ugyan így, 5 pecnél látod, hogy pozitív, de amikor megszárad, akkor sokkal erőteljesebben látszik.

Neked mind ilyen erős száradás után? És 5 pecnél, hogy látod?
Ha tudod, azért lefotózod őket? Olyan kíváncsi vagyok.
mutymurutty

Mutty, úgy értem, hogy csinálom a tesztelést kedd óta és 1-2. napon pontosan 5 percnèl tök halvány volt a tesztcsìk, elsőn alig látszott. Aztán később amikor ránéztem, akkor egyformák voltak a csíkok. Az egyiket ki is dobtam már mert az elázott és elmosódott. A tegnapi olyan volt hogy jobban látszott a második csík mint első napokban, de egyértelműen halványabb volt mint a kontrollcsìk, viszont mára pozitìvnak látszik az is.
Ma is csináltam és ma egyforma volt 5 percnél, de 15 perc múlva tovább erősödött.

szifla
Budapest XIV. kerület

Lefotóztam telóval tegnap, de nem teljesen 5 percnél hanem icipicit később. Hogy kell képet feltölteni? Csak gépről lehet?

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Akkor az utolsó egyértelmű, hogy pozi volt. :)
Tegnap sajnos telóról nem tudtam írni, valamiért nem engedte, néha van ilyen, nem tudom, miért.

Szóval, képet feltölteni én csak gépről tudok. (telóról, tabletről nem).
Bal oldalon van alul, ha jól emlékszem rózsaszín a szöveg mező alatt.
Rá kell nyomni a a kép feltöltésére is, majd csak utána küldeni az üzenetet.
mutymurutty

Na, velem sztem megint a hormonjaim játszanak... Ma reggel volt egy pecsètelő vèrzèsem. Csodálkoztam, mert a hőm 37 fokot tartja makacs mòdon, na meg mèg lenne kèt napom. Sztem meg fog jönni, mert ilyet már règebben is csinált egy-egy rosszabb ciklusban. A mostani pedig elèg rossz volt. Ha most nem jött össze a baba, elmegyek Aviva tornára, hátha segìt a hormonjaimon kicsit (vagy maximum tornázom egy jòt :lol: ). Valamelyikőtök nem ismeri a mòdszert?
dria01

@dria01:
Sajnos a módszert nem ismerem.

Remélem azért ez a pecsételés nem azt jelenti, hogy meg fog jönni. Hiszen a hőd magasan van. Akkor már le kellett volna essen, nem?
mutymurutty

@dria01:
Am.nekem is hasonlóan alakult az előző ciklusom. Volt pecsételés két nappal előtte hogy Megjött. Viszont nem hőmérőztem, uh. így nem tudok következtetéseket levonni.
mutymurutty

Sziasztok! Rég nem írtam. Kicsit eltüntem.
Nekem ma van a nemvárt napja, egyenlőre semmi, de tegnap délután kb 4-5x éreztem egy erős szúrást az alhasamban középen, és egész nap nagyon feszült voltam. Szóval ezek szerintem már a mensi jelei. Ma reggel enyhe mensis görcsökkel keltem, és megint volt egy kis szúrás, de még nem jött meg. Valahogy most egyáltalán nem érzek csalódottságot mint az elöző hónapban. Rendeltem teszteket a netről (kész kálvária volt mire megjöttek. ) De nem tesztelek, mert feleslegesnek érzem.  Hétfőn bejelentkezek dokihoz. Állítólag ez az orvos előszeretettel javasolja az INOFOLIC nevü port annak aki babát szeretne. Olvasgattam a neten, de eléggé megoszlanak a vélemények. Lehet kipróbálom. Soha nem lehet tudni hogy mi az ami segíthet. :)
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

Nekem az egyik doki ajánlotta az Inofolicot. Azt mondta, hogy szedjem 3 hónapig, ha nem jön össze a baba, akkor továbblépünk. Nem vártam meg a 3 hónapot, nagy nehezen kiharcoltam egy beutalót hormonvizsgálatra, illetve IR vizsgálatra. Pénteken voltam, eredmény 2-3 hét múlva. Voltam egy másik dokinál is, aki az Inofolicra csak annyit mondott, hogy "igya nyugodtan, de attól nem lesz terhes". Ennek ellenére iszom, bár már nem pont az Inofolicot, hanem egy hatóanyagban megegyezőt port, de jóval olcsóbbat. December óta iszom, azóta többször megkaptam már, hogy fogytam. Szerintem ettől fogyhatok, mert mást nem igazán változtattam.

marcsika86

marcsika86

Én is akarok hormonvizsgálatot, de ettől függetlenül szerintem kipróbálom, hátha. Bár nálam nem lenne jó a fogyás, mert így is azzal csesztetnek hogy csont és bőr vagyok, pedig szerintem ez nem igaz. 156 cm 48-49 kg. Szerintem pont optimális. Mondjuk nem akarom siettetni a babát, (azért szeretem beleélni magam :D ) még csak 2 hónapja próbálkozunk, szóval ez még nem nagy idő, viszont egy hormonvizsgálat nem árt, hogy ha van valami baj, akkor még most időben tudjuk kezelni, ne kelljen éveket várni azért. Jelenleg csak vitamint szedek amiben van Folsav, B6, B12, E és C vitamin.Ja és néha csinálok egy hetes propoliszkúrát is. Most 2 hete nem ittam, de  megint elkezdem, mert valamiért folyton folyik az orrom. Betegnek nem érzem magam,vagyis hogy nincs más tünet, csak az orrfoyás van, de a propolisz szokott segíteni. Mensis görcsökre is jó nekem. :)
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:

A hormonvizsgálat szerintem sosem árt. Augusztusban abbahagytam a fogamzásgátlót, szeptembertől próbálkozunk. Egyre hosszabbak lettek a cuklusok, így decemberben dokihoz mentem. Egy kismama ismerősöm nem értett ezzel egyet, "hiszen fél év - egy év teljesen normális idő, ha nem jön össze a baba". De én éreztem/érzem, hogy valami nincs rendben. Elvileg "csak" egyszerűen nincs peteérésem. Ha így várok fél évet, egy évet, és utána derül mindez ki... Nem is akarok belegondolni. Az eredmény 2-3 hét múlva lesz meg, mert még csak pénteken volt a vérvétel. Jól teszed, ha kipróbálod az Inofolicot, ártani nem árt, vitamin, étrendkiegészítő. Én még gyógyteákat próbáltam ki, amivel elértem, hogy a 41 napos ciklusom 37 naposra csökkent.

marcsika86

Sziasztok!
Ma csináltam az utolsó LH tesztet, a tegnapi egyforma után ma ismét halvány második csík. Péntek délelőtt és ma hajnal 1-kor voltunk együtt. Ma napközben nem sikerült. Túl hajszolt ez így. :( 
Szerintetek ez jó lehet? Még a holnap reggelt megpróbálom esetleg, kb 15 percre találkozunk...ő haza, én dolgozni. Ez tényleg annyira "idomított". 
Olyan feszültnek érzem most magam.

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Szerintem megfelelő volt az időzítés. Drukkolok!

marcsika86

@szifla:
Szerintem a ma hajnal egy telitalálat lehet. ;)

Amúgy igazad van, ezekkel a "muszáj" együttlétekkel kapcsolatban. :/

De hátha ez a hónap sikerült és akkor megnyugodhatunk. ;)
mutymurutty

marcsika86    

Én is gondolkoztam a teákon, de még nem szereztem be őket. Elméletileg most jön meg a mensim, vagyis hogy vannak rá utaló jelek (ez a második fogamzásgátlómentes hónapom) remélem nekem nem lesz ciklushosszabodás.. Bár ebben a hónapban nem éreztem a peteérést mint az elözőben, szóval lehet nem is volt, és a gyógyszer nekem is bekavart! Na ezért is akarok elmenni hormonvizsgálatra! Szóval ha most megjön, akkor elkezdem a teákat is inni hátha így összejöhet a baba. :) Én bízom benne :)

szifla

Drukkolok! :) Nálunk a párom kérdezgeti folyton: Na mikor kell együtt lenni? Meg hogy : Na? van peteérésed? Megjött? Csinálsz tesztet?  Édes hogy ő is ennyire akar babát, de néha kicsit idegesít! Pont azt nem akarom hogy ilyen programozott legyen minden, és hogy folyton erről menjen a téma,! Én próbálom higgadtan kezelni, Ő pedig mindig felhozza a témát! :) Mondtam neki hogy nem kéne erről szóljon minden napunk, próbáljunk meg úgy viselkedni és élni tovább az életünket mint eddig. :)  De hát kíváncsi hogy mikor lesz már eredménye :) Imádom! :)
lillajee1
Regensburg

Köszi csajok a biztatást! 

@lillajee1: Aranyos párod van! :) Nektek első baba lesz? (bocs ha már írtad)

Kinek mikor lesz a tesztelős nap? Mármint a hcg tesztelős! :) Jobb lenne, ha már azokat pakolgatnánk fel, ugye? 
Van, aki nagyon eltűnt...

@mutymurutty
Most gépről vagyok, és így látom a képfeltöltős ikont. Már csak a telóról kell felraknom valahogy a képeket. 

szifla
Budapest XIV. kerület

Lillajee, de aranyos a párod!!! A pasikat sztem inkább idegesìteni szokta ez a tèma, mint hogy ő hozza fel. :-D

Szifla,simán jò lehet az időzìtès! Mostmár csak szurkolni kell, hogy megtörténjen a "randi"!

Marcsika, nálad mi okozza a ciklus hosszabodást? Kiderült?

Nekem úgy fest rövidült, az amúgyis rövidke ciklusom... Ma barnázok lassan egèsz nap, holnap sztem meg fog jönni. 23 nap után. :cry: Szòval ìgy èn a tesztelèsből is kimaradok most.

Ki mikorra nem várja? Mikor lesz tesztelès? :-)
dria01

@mutymurutty:
Igen, a hőmnek le kellene esnie mielőtt megjön, le is szokott. Azt hiszem holnap már alacsonyabb lesz. Az már más kèrdès, h mèrni tudok-e majd, sajnos, a kisfiam beteg lett. Na, de majd meglátjuk, hogy lesz-e alvás... :-(
dria01

Én febr. 21. keddre nem várom, ha késik, majd csak akkor tesztelek.
mutymurutty

Sziasztok!
Szifla: az időzités szerintem tökéletes:) most jön a legizgibb időszak hgy vajon sikerlt e:).

Nekem most még csak a ciklus első fele van várom a peteérést, ilyenkor én is mindig azt gndolom milyen jó annak akinek rövid a ciklusa gyakrabban van esélye, nekem hosszabbak aminek általáan örülök amugy, de most alig birom kivárni a végét, még van kb egy hetem peteérésig.

Én külföldön élek itt nincs Infolic, abban mi van ami segithet a babát összehozni? Én barátcserjét szedek, anno a kislányom előtt is szedtem nekem kicsit leröviditette a ciklusaimat meg most is kezdem már árezni a hatását.
indimami

Én február 25-re nem várom. 
Ma reggel már nem ment az együttlét, nagyon fájt a hasam alja.

szifla
Budapest XIV. kerület

@indimami:

ÚÚ, én meg ezt az időszakot nem szeretem, olyan lassan telik ez a rész. De most próbálok a munkába feledkezni febr. 25-ig. Tudatosan akarom lazábbra venni, a múlt hónapban egyfolytában számolgattam, hogy mikor tesztelhetek már. Ha a sors úgy akarja, akkor összejön.

szifla
Budapest XIV. kerület

szifla    

dria01

Igen édes ahogy kérdezgeti, szerintem ő már jobban várja hogy pozitív legyen a teszt mint én! :D
Mindig azt mondogatja, hogy de jó lenne ha itt lenne már a "Pütyi" (merthogy így hívja a még meg sem fogant babánkat :D )
A múltkor említettem neki hogy lehet hogy lesznek hormonproblémák, és elkezdett nyugtatni hogy akkor se lesz semmi baj, oda megyünk ahova kell vizsgálatokra, és az se érdekli ha az utolsó pénzét is orvosra kell költse. :) Na remélem ez nem így lesz, csak tényleg meglepő számomra hogy ennyire szeretne már babát! :)
Amúgy első baba lesz :)

@indimami:

Ha nem vagyok indiszkrét akkor pontosan hol éltek? Írtad hogy külföldön. :)

Amúgy nekem nem jött meg a mensim! Reggelre bedurrantak a melleim. Csináltam egy tesztet, de negatív! Meg sem lepődtem rajta.Nézegettem pár percig, hómező volt.
Szóval nem tudom mi van!
Pedig 2 napja mensis görcseim vannak és szúrkál a méhem. Pontosabban nyilall egy egy másodpercig, szóval 100%-ig biztos voltam benne hogy reggelre megjön, de nem hogy nem jött meg, még folyásom sincs! Semmi!  Úgyhogy irány a doki! Remélem hamar kiderül mi a baj, de szerintem a fog.gátló kavart be nekem!
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Mikor hagytad abba a fogamzásgátlót? Milyen tesztet csináltál? Vannak olyanok, amik csak naggggyon kèsőn mutatják ki... A doki uhn elvileg olyan 5. Hèt környèkèn látja már a petezsákot, addig max vèrvètelből nèznek hcg-t asszem. Legalábbis nekem a kisfiamnál ìgy volt, mert sajnos, vele sem volt elèg progeszteronom ès elkezdtem barnázni az elmaradt mensi után pár nappal. Akkor rohantam az ügyeletre, ahol mondtam a dokinak nagy büszkén, hogy èn 4 hetes terhes vagyok,mire közölte, hogy olyan NINCS! :lol: Szuper, gondoltam...de azèrt csinált hüvelyi uh-t, ahol baba helyett cisztát talált (holott volt baba is, csak mèg túl aprò volt). :-) Minden esetre szorìtok, hogy baba legyen a dologban!!!
dria01

dria01

Ez a második gyógyszermentes ciklusom. december 14.-én hagytam abba aztán 18.-án megjött a megvonásos. A következő január 15.-én szépen megjött magától (pedig már akkor féltem hogy nem fog jönni, de jött :) )
Aztán ha az elöző ciklussal számolok akkor most vasárnap kellett volna hogy megjöjjön. Görcsölgetett is a hasam szóval biztos voltam benne hogy reggelre megjön. Ma is egész nap vannak görcsök, de vérzés nincs, pedig egyfolytába futkározok a wc-re, sőt már betétet is tettem be, nehogy meglepetés érjen.
Páromnak már csillog a szeme *.* de mondtam neki hogy ne élje bele magát semmibe! :) Lehet hogy csak pár napot késik valamiért. Vagy a gyógyszermentes ciklusom nem pont 28 napos hanem lehet 30. Ki tudja??
One Step 10-es tesztet csináltam, de full negatív volt.
20.-ra kaptam időpontot a dokihoz, addig vagy megjön, vagy nem, de az biztos :D
Nem tudom hogy reggel érdemes-e tesztet csinálnom, vagy várjak vele még pár napot. ?

Köszönöm hogy szorítasz, kedves tőled :)
lillajee1
Regensburg

@dria01:
A barnázásra azért kaptál valamit?
mutymurutty

@lillajee1:

én is szoritok, bár én azt gondlm a teszt valószinű már mutatta volna hacsak nem vlt késői peteérésed biztos csak akkr ha megjön vagy még akkr se:). Én is one stepet használok és a kislánymnál is azt használtam vele a 13.dpon lett extrém halvány pozi, nemvárt napján már szabad szemmel is látható:)

Én meg mégcsak a 8.cn megőrülök milyen lassan megy az idő.
indimami

@mutymurutty:
Nem igazán kaptam, még inkább a termèszetes gyògymòdot rèszesìtem előnyben. Eddig krèm formában használtam a barátcserjèt, ami szuper is volt, de most bekavart sztem a vesemedence gyulladás ès antibiotikum... :-( Most, erre a ciklusra vettem barátcserje kapszulát, hátha annak jobb a felszìvòdása. A kisfiam előtt is ez hozta helyre a ciklusomat. Majd az első pròba hònapban sikerült is összehozni. :oops: Ma viszont megjött, de úgy gondolom jobb is ìgy!!! Egyèbkènt úgy èrzem vmièrt, h tèli gyerek lesz, szòcal pár hònapon belül jò lenne, ha beköltözne! Remèlem, bejön. :lol:
dria01

Na, fèlreèrthetően ìrtam, szòval az új ciklusra vettem a barátcserje tabit! Hátha segìt ès babát is hoz! :-D
dria01

indimami

Szia :)

Teljesen igazad van, ha baba lenne azt már rég kimutatná egy ilyen érzékeny teszt, bár fogalmam sincs mikor volt peteérésem, ha volt egyáltalán.  Ezért nem is ringattam magam álomvilágba. Csak mivel az elöző ciklushoz képest még nem jött meg pedig görcseim vannak, így ki akartam zárni a babát. Sikerült is,mensi sehol, görcsök vannak,cici fáj és duzzadt, így ma reggel is csináltam egy tesztet, és esküdni mernék rá hogy az első pár percben láttam még egy csíkot, de később amikor ránéztem akkor láttam hogy az csak a csík helye.Azzal a lendülettel kidobtam. Nem a negatív teszt miatt vagyok feszült, hanem azért mert nem jön meg valamiért, és úgy érzem ez nagyon rontja az esélyeimet. Szóval most bele vagyok gabalyodva abba a ténybe hogy felborult a hormonrendszerem, és ki tudja mikorra sikerül ezt rendbetenni! ?   Most már csak a dokiba bízok, hogy lesz olyan rendes és megmondja a frankót.  

Átérzem az őrületet :) Várakozni hogy teljenek a napok. Ebben a ciklusban én is vártam a peteérést, aztán még mindig azt vártam, aztán most várom a mensit, és az orvost. Hol van még 20.-a? A napok ilyenkor csak vánszorognak!

Nagyon szorítok nektek!

lillajee1
Regensburg

Sziasztoook!

Megjöttem én is :D

Látom mindenki nagy baba-projektben van. Mi szerintem egész jól nyomtuk ezt a hónapot, erre felfáztam, véres vizelet stb.... kétlem, hogy emellett egy baba megmaradna. De a remény még él. :)
Nekem valahogy úgy alakult, hogy pénteken halvány csíkos, szombaton erősebb, vasárnap még erősebb (de azért nem annyira, mint a kontroll) és hétfőn már egyértelműen sokkal halványabb. Mi becéloztuk magunknak a péntek, szombat, vasárnap estéket. Majd lesz, ami lesz. :)
szappanka

@dria01:
És akkor a barnázás elmúlt? Csak úgy? Vagy mitől? (Bocsi ha értetlenkdek :) )
mutymurutty

Sziasztok.
Kissé eltüntem, de vagyok, habár nem vagyok egy aktív hozzászólogató tag... Olvaslak titeket Folyamatosan.;-)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tapasztalt barátcserje kapszula szedése alatt bármilyen mellékhatást? És van vkinek infója arról hogy a yam-gyökér kivonatos fitoösztrogénes krémek jók -e vagy bullshit az egész?
Holnap bejelentkezünk a Bmc-be. Elkezdjük a folyamatot mi is. Kíváncsi leszek hogy mi lesz (inszem vagy lombik)... majd az andrológiai eredmény és a doki dönt.

Mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön amit szeretne
:-) ;-)

Lilypie Second Birthday tickers

kicsititi
Budapest

@mutymurutty:
Semmi gond! :-D Szòval a kisfiam előtt, mikor szedtem, mèg nem barnáztam, hanem egyszerűen megjött 14 nap után, miután abbahagytam a fogamzásgátlót. Ott egy doboz beállìtotta, abba is hagytam. Most kemènyebb diò a gond, ugyanis fèlrekezeltek tavaly tavasszal, 4 szteroid injekciòval, azòta nyüglődnek a hormo jaim
dria01

Sziasztok Lányok!
Megjöttem két szuper jó hírrel. Legalábbis nekünk az. Tegnap voltam ultrahangon, olyan doki csinálta, akivel még nem találkoztam. Nem érti a pcos gyanújának felmerülését. Teljesen normálisnak talált mindent a 7. ciklusnapon. Mindkét oldalon vannak tüszők, összesen hét, 2 és 3 milliméteresek. Jövő héten kedden újra megyek. Már nagyon várom. Lehetséges, hogy a sok évi fogamzásgátló ilyen sokáig hatással van a dolgokra?
Férjem ma volt dokinál. Sok szép kiskatonánk van. A doki nem tartott egy értéket fontosnak, de a férjem rákérdezett, valószínűleg az kavart be, hogy nem olyan régen beteg volt. A biztonság kedvéért egy újabb mintát elküldenek tenyésztésre. A betegség tudatában a doki nem ragaszkodott az újabb mintához, de a férjem úgy van vele, hogy ha már elkezdte a vizsgálatokat, akkor már ezt is megcsináltatja a saját magunk megnyugtatására.

marcsika86

@mutymurutty:
Semmi gond! :-D Szòval a kisfiam előtt, mikor szedtem, mèg nem barnáztam, hanem egyszerűen megjött 14 nap után, miután abbahagytam a fogamzásgátlót. Ott egy doboz beállìtotta, abba is hagytam. Most kemènyebb diò a gond, ugyanis fèlrekezeltek tavaly tavasszal, 4 szteroid injekciòval, azòta nyüglődnek a hormonjaim. Kèt ciklussal ezelőtt kezdtem újra használni a barátcserjèt, nekem mellèkhatása nem volt, a hőgörbèm csodaszèp lett, sztem nagyon jò pèt csinált, csak akkor mègnem pròbálkozhattunk. :-D Barnázás, pecsètelès semmi nem volt, megjött ugyanúgy,mint règen,hajnalban,görcsökkel. Murphy, h az első pròbahònapban vesemedence gyuszi, vères vizelet, antibiotikum stb... Ezek vhogy bekavartak, úgy látszik szètvágták a ciklust is, megint barnáztam, pedig kentem magam minden nap ugyanúgy. Most megint offolhatom egyébként a hőmèrőzèst, úgy fest most az influenza talált rám... Remeeek. :-D Azèrt mostmár egyre jobban örülök,h az előző hònap sikertelen volt. Ez nem tenne most szegènynek jòt.

Kicsititi, a yam is jò cucc, ismerősömnek azzal maradt meg a baba, holott előtte èvekig hiába vártak rá.
dria01

@marcsika86:

Ez tényleg jó hír!! CSak így tovább! :)
szappanka

@marcsika86:
Szuper! Ha lenne pcos, akkor azt tuti látták volna már!
A párodnál is biztos, hogy minden okè lesz! Milyen lelkiismeretes, hogy azèrt arra az egy èrtèkre is rákèrdezett.
dria01

@dria01:

Valójában nem tudom, hogy mit gondoljak. A decemberi nődoki egyértelműen azt mondta, hogy pcos. Bár kicsit kételkedtem benne, ugyanis...akkor a 16. ciklusnapon voltam, a doki szerint abban a hónapban nem volt peteérés. Ami kétségbe vonta első perctől a szavait, az az volt, hogy hiába mondtam neki, hogy hosszabbak a ciklusaim, mint 28 nap, nem foglalkozott vele. Hajtott a kíváncsiság, csinálgattam az ovuteszteket, és ha jól emlékszem, a 26. ciklusnapon lett pozitív. Hozzáteszem, magándoki volt! Barátnőm dokija volt a másik doki, akit meglátogattam ezután, aki idős, de nagy tudású prof. elvileg. Ő azt mondta, hogy ha van is pcos, fogyjak le, de legalább induljanak meg lefelé a kilók, és ő biztos benne, hogy a fogyástól javulni fog a helyzet. Ő küldött el 7., 15. és 21. napi ultrahangra. Az ultrahangon a 3. doki volt az, aki szerint minden rendben. Szóval 1 doki szerint pcos, 1 doki szerint nincs pcos, 1 doki pedig egyelőre semleges (gondolom ő majd az összes eredmény tükrében foglal ténylegesen állást). Én pozitív vagyok, úgy állok hozzá, hogy nincs pcos. Egyre inkább az a gondolat foglalkoztat, hogy a sok éven át szedett fogamzásgátló még nem teljesen ürült ki a szervezetemből, és a hormonjaim csak most ébredeznek, és ezért van nálam ez az összevisszaság.

marcsika86

Velem meg valami gond van. :(
Ma vagyok a 22. napon.
Kb.két órája távozott egy pici, világos-foszlányos-véreres izé. Aztán rá megint egy pici, majd egy kis barnás vagy rózsaszínes vizes folyás.

Szurkál a hasam alja és a derekam is fáj. Ciciket pár napja érzem.

Nem tudom mi van... El vagyok keseredve. És nem tudom mit csináljak.

Már csak azért,mert múlt hónapban is volt a 22.napon egy csepp vér, de az vércsepp volt. Majd a 28.on is és végül a 30.megjött.

Ezelőtt soha nem volt baj a ciklusommal, átlag 27 napra Megjött.
De az utolsó 3 hónap "szórakozik". :(
mutymurutty

@mutymurutty:

Nem haragudj a kérdésekért, de nem emlékszem: Fogamzásgátló szedtél? Ha igen, mikor hagytad abba? Dokinál nem voltál még ezzel?

marcsika86

@marcsika86:
Nem kérdeztétek még.
Soha nem szedtem fogamzásgátlót.
Voltam dokinál 3 hete egy magánba, de nem jó helyen jártam, mert nem tulajdonított ügyet a dolognak.
Gondoltam várok egy ciklust utána megyek másik dokihoz. De arra nem számítottam, hogy ismét ilyen dolog lesz.
Nem tudom, menjek el holnap szakrendelésre? Máshova úgy sem tudok így hirtelen.
mutymurutty

@mutymurutty:

Ha holnap be tudod iktatni a szakrendelést, akkor szerintem menj el. Ártani nem árt, és legalább te is megnyugszol, hogy utána jársz a dolognak. Addig kell menni, amíg valahol komolyan nem vesznek.

marcsika86

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?