Új privát üzeneted érkezett!

@lillajee1:

Szerintem most készül a peteérésed, lehet kicsit megfáztál és most másképp érzed, nekem is szokott ilyen lenni, eben a hónapban pl annyira éreztem amennyire még szinte soha mondjuk most figyeltem is rá de akkor is durvább volt.
Amugy szerintem ez a hónap nszerintem nem fog nekünk összejönni mert  annyira vártam a peteérést hogy végül lecsúsztunk róla:).Mi ugye fiura hajtunk ( persze kislánynak is örülünk:) teszteljük a módszert:))) ahhoz Czeizel szerint a peteérés napján kell együtt lenni :) és azt olvastam akkor van peteérés amikor az lh teszt először negativ pozi után, mi akkor is voltunk együtt de azóta olvastam hogy egy csomó mindenkinek a pozi napján volt a peteérése és énis akkor éreztem nagyon durván, de aznap nem voltunk együtt:((, na majd kiderül:))
indimami

@indimami:
Nos,nem tudom mit gondoljak, mert éjjel a munkahelyen elmentem pisilni,és valami halvány rózsaszínű,barnás,átlátszós maszat volt a wc papíron. (bocsánat a kifejezésért) Ez is lehet peteérés vagy valami hormongond?
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Nekem is sokszor van ilyen. Peteérés körül van szurkáló fájdalom, aztán vagy akkor vagy 1-2 napra rá ilyen maszatolás. Egyszer egy nődoki azt mondta, hogy ez hormon gond, és biztos alacsony a progeszteronom. Nem jártam még ennek utána.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
kicsititi
Budapest

kicsititi    
Köszönöm szépen a választ. :)
Hormon gondnak nem örülnék. :(
Az elöző ciklusban nekem is a tipikus feszülés, szúrkálás jelentkezett, napról napra egyre erősebben,aztán egyszer csak elmúlt. De most konkrétan mensis görcseim vannak, hol erősebb hol gyengébb. Kicsit olyan mintha izomlázam lenne.Most értünk haza és a tisztaságin egy kicsi karamell színű folt volt,viszont a wc papíron meg csak kevéske krémes fehéret látok. PG53 nem mutat semmit. Érdekes egy ciklus ez,az már biztos. Nem is tudom hogy reménykedjek e még. Nemrég még én írtam hogy csak pozitívan, de most én kezdtem negatívan látni a dolgokat. Jövő héten bejelentkezek dokihoz.
lillajee1
Regensburg

Nekem is megjött ... :( 2 nappal előbb :/ nekem mindig pontos szokott lenni, nem értem én ezt most, és el vagyok keseredve. A kövi hónapot meglátjuk, eddig úgy voltam vele h nem szeretnék decemberi-februari babat. Ne kérdezzétek, miért :D
szappanka

@szappanka:

Jaaaj. :( Nagyon sajnálom!!! Lehet, hogy a gyógyszer zavart be. Az még a jobbik eset, ha hamarabb jött, mint hogy késett volna és azon izgulsz, hogy lehet baba van... Remélem a gyulladásod rendbe jött. Na, akkor a következő ciklusban hajrá!!! Így még novemberi babád lehet! :)
A decemberrel kapcsolatban nekem is voltak fentartásaim, hogy nehogy már minden egyszerre legyen, Mikulás, szülinap, karácsony stb... szegény gyerek. De ma már nincs így. Jöjjön csak, amikor akar!!!! Ha decemberi lesz, akkor az lesz.

Én is próbálom magam mindennel nyugtatni, hogy ez a ciklus ne legyen olyan görcsös, hát nem tudom, mire megyek, hiszen még csak az 5.napon járok, még csak most múlik el és kezdődnek majd a bevetések. :) Ki tudja mi lesz még a végére... Ami "megnyugtató", hogy pl. szüleimnek is majdnem egy év telt el, mire össze jött testvérem (első gyermek), és ugye egy éven belül még normális kategória, addig nekem is van még pár hónapom. Meg ha a melót nézzük, nekem a nyár lesz nyugodtabb, lehet hogy az kell, teljesen kizárni minden stresszt, lehet nyáron jön össze... Próbálom magam felkészíteni, hogy ha a következő hónapok is sikertelenek lennének, könnyebb legyen elviselni, ne úgy mint az utóbbi két hónapot.

mutymurutty

@strawberry:

Veled mi van???
mutymurutty

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a kép alapján lehet, hogy lemaradtam az ovulációról? A 10. napon kezdtem a tesztelést, de csak azt látom, hogy egyre halványabb a csík...
harmatos
Miskolc

@harmatos:

Hát, én nem is tudom. Először azt mondtam volna, hogy lehet, de aztán meg, hogy nem biztos... lehet még erősebb. Ma mikor csinálod meg? Hány naposak a ciklusaid?
mutymurutty

@mutymurutty:

Az előző ciklusom 30 napos volt. Ezért csak a 10. napon kezdtem el tesztelni, gondolván, hogy biztos erősödni fog a csík. Aztán ahogy teltek a napok, pont, hogy nem erősödött, hanem halványult. Ezért már csak arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy a 8-9. napon lett volna pozitív? Szóval a gond, hogy nem erösödik, hanem halványul, ami miatt gondolnám, hogy inkább hamarabb volt a + teszt...
harmatos
Miskolc

Sziasztok! Nálam is érdekesen alakulnak a dolgok... Ugye 2 nappal előbb jött meg, de kb. Azon az egy napon volt rendes vérzésem, másnap már annyira kevés h egy tisztasági betét elég volt :/ most akkor mivan?? :D soha nem volt ilyen, mindig 5 napig tartott a dolog.
szappanka

@szappanka:
Úúú... :) Tesztet csináltál már?

@harmatos:
Akkor csináld tovább a teszteket, szerintem lesz az még erősebb. Nekem előző hónapban 29-es ciklusnál a 16.17.napon volt pozitív.
mutymurutty

@mutymurutty:

Köszönöm a választ, folytatom az lh tesztelést.
Még talán annyi, hogy a fertilityfriend a hőm alapján a 3., vagyis a középső teszt napjára tette a peteérést. Úgy, hogy mindegyik tesztre beírtam a negatívot. 
De meglátjuk, jövő hónapban még korábban kezdem, kíváncsi vagyok, hogy ez alapján hogy működik a ciklusom...
harmatos
Miskolc

@mutymurutty:

Nem, mert nem hiszem h bmi ilyen beágyazódási vérzés vagy ilyesmi lenne, mert első nap azért görcsölt a hasam, amikor megjött és piros vér jött, meg azért nem kevés. Tuti, hogy nem baba. Csak ez így most olyan fura.
szappanka

Sziasztok! Kis helyzetjelentés. Most vagyok kp.időben. Tegnap jártam a nődokimnál az èves citològián ès olyan mázlim van, hogy van a rendelőjèben uh. Szètnèzett odabent ès mondta, hogy most kell teherbeesni. :D Mi kiscsajra hajtunk most, úgyhogy nagyjábòl belőttem a napokat, h mikor kell nagyon szeretni egymást a fèrjemmel. :D Mèg kèt hèt ès kiderül, hogy sikerült-e vagy sem.
Ki hol tart a ciklusában? :-) Remèljük a február sikert hoz! :-D
dria01

Sziasztok! Én most tartok a 7.dpon szóval még várok pár napot aztán lövök egy tesztet. Egészen idáig ugy gondoltam ááá szerintem lecsusztunk a pémről, de ma reggel ugy keltem hogy fájnak feszülnek a melleim, miota szültem ilyen soha nem volt lehet mégis van valami.... meglátjuk
indimami

@indimami:
Nagyon szorìtok!!! Ìrj majd,h mit mutatott a teszt! Hanyadik napon csinálsz? Èn annò a kisfiammal megvártam a nem várt napját, de lehet hamarabb is mutatta volna, mert aznap már jò erős volt a csìk. :-)
Nálunk, sajnos, nagy valòszìnűsèggel bukta ez a hònap, mert összeszedtem egy felfázast vagy vesemedence gyulladást, antibiotikumot szedek ès lázam is van. Már az ovu után vagyok, pròbálkoztunk is, de ilyen körülmények között kizárt, hogy valaki beköltözzön. Valòszìnüleg jobb is... :-(
dria01

Hát mivel az első babánk elsőre összejött, gondoltam most csinálok egy korai tesztet hátha, 9.dpo hát nem is tudom mit gondoltam természetesen akkora negativ hogy rá se fér a papirra. Akinek már van gyereke mikor teszteltetek először pozit?
indimami

@dria01:
Jaj, nem túl szerencsés összeállítás. Gyógyulj meg hamar!

@indimami:
Sajnos nekem nincs még első, nem voltam még babás, de remélem, csak korán teszteltél.

Gondolok rátok! Majd írjatok! :)

Nekem ez a 10.cn. Nemsoká peteérés. :)
mutymurutty

Sziasztok!

Látom azért vannak fejlemények. :) Drukkolok mindenkinek!
Én egy kicsit eltüntem, reggeles műszakban vagyok hajnal 3-kor kelek, kicsit kimerültem már,és még holnap is megyek melózni. :(  Nálam a helyzet változatlan, amióta írtam hogy mensis görcseim vannak , azóta is tart a dolog, megspékelve egy alhasi feszüléssel és petefészek szúrkálással. A melleim 2 napja brutál érzékenyek lettek és duzzadtak, pedig még csak a 19.ciklusnapon vagyok. Fogalmam sincs mikor volt Pé-m ha volt egyáltalán. se tojcsis nyák se semmi nem utalt arra hogy történt volna valami. Én már elkezdtem a legrosszabbakra gondolni. :(
lillajee1
Regensburg

@lillajee1:
Ne gondolj rosszra! :) Èn èpp ma idèztem fel, hogy nálam az első terhessègi tünetek a ciklus 18-19. napja környékén jelentkeztek. Èn azt hittem beteg vagyok, hőemelkedésem volt, gyenge voltam, fáradt... Ìgy elkezdtem kikezelni szegèny kisfiamat, mint egy náthát. :shock: :-) Ezek után falási rohamok, mensi görcsök jöttek ès maradtak is kb másfèl hètig.
Szòval ezek a tünetek lehetnek korai jelek is!
Èn a ciklusom 14. napján tartok ès eddig kb mindig a 12-13. napon volt ovum. Most is erre számìtva a 10. napon voltunk együtt, majd a 12. napon jött a vesemedence gyulladás. :cry: Kèt napig ki voltam ütve, úgy fájtam, hogy csak feküdtem, mint egy db fa, ma kezdek csak helyre jönni. Vasárnapig mèg antibiotikumot is szedek. Most, őszintèn, nagyon parázom, ès remèlem, hogy van annyira okos a szervezetem, hogy nem tud megtermèkenyülni senki ilyen körülmények között... Nyugtassatok meg, hogy nem lesz baj! :-( (Persze, tudom, senki nem lát a jövőbe...)

Indimami, sztem is korai volt mèg a teszt, szòval ne kenődj el, h negatìv!!! Vannak mèg jelek?
dria01

Sziasztok! Jelek azért vannak, de már nem tudom mit gondoljak. Többet nem tesztelek mensi előtt az tuti. Az történt hogy volt itthon egy nagyon érzékeny tesztem amire az volt irva 5 nappal a mensi előtt kimutatja a terhességet megcsináltam, tegnap este extrém halványan de pozitiv lett még a férjem is látta szóval tuti ott volt, gndoltam de jó reggelre biztosan erősebb lesz , reggel is csináltam az negativ lett egy ugyanolyan teszttel kicsit elkenődtem de azért még reménykedem, most vettem még pár ilyen tesztet igy azokat is majd megcsinálom, de ez az egész csak arra volt jó hogy magamat idegesitsem. A mensit meg igazából csak keddre v. szerdára nem várom:)
indimami

dria01    
Jajj szegénykém! Átérzem a helyzeted, Kb 8 éve nekem is volt veseproblémám, olyan szinten hogy véreset pisiltam. Azt hittem beledöglök!  Remélem azért jobban vagy már. :) Amúgy nagyon jót nevettem azon hogy ki akartad kezelni a Kisfiadat mint egy náthát. Szegény gyerkőc. :)  Mondjuk nekem nincsenek ilyen megfázásos tüneteim, nekem 1 hete sikerült kikászálódnom belőle. Viszont a hasam sokszor görcsöl és húzódik! Észrevettem hogy a munkahelyemen ha nagyon kell pörögni akkor jobban húzódik és fáj, ha viszont egy kicsit megpihenek szünetben akkor enyhül. Nem tudom miért van ez. Az éhségről meg ne is beszéljünk! Eddig kb napi 1x maximum 2x ettem, és elég is volt! Most meg folyton ennem kell. Legalább 1-2 szem kekszet még meló közben is el kell rágcsáljak, mert különben mardos az éhség! Már páromnak is feltünt hogy folyton eszek, vagy ha nem eszek akkor az éhségre panaszkodok.  Ha így folytatom vissza is szedem azt a 13 kilót amit leadtam.

indimami    

Ha csak keddre vagy szerdára nem várod, akkor még nincs veszve semmi. Próbáld meg 1-2 nap múlva. Én Szurkolok hogy legyen az a teszt pozitív!
lillajee1
Regensburg

Sziasztok! :)Eltűntem egy kis időre, az a helyzet hogy kezdem teljesen elveszíteni a reménytm :( ...most úgy érzem annyira besokalltam az utolsó mentruacióm óta az állandó csalódások miatt hogy már nem akarok ezzel foglalkozni, és azon görcsölni minden áldott nap hogy számolgassam a napokat és a legapróbb tünetekre összpontosítsak. Nagyon örülnénk a babának ha jönne, de úgy érzem ez már nem rajtunk múlik....Valaki írt még itt a Maca porról, mi most a Maca Vibe kapszulát szedjük rásegítés képpen, de a peteérésemmel már nem akarok foglalkozni mert csak stresszel maga a tény hogy most azonnal akcióba kell lendülni a siker érdekében. Csak engem stresszel az úgynevezett időzített együttlét? :) Ti hogy tudjátok ilyenkor kikapcsolni az agyatokat, hogy vajon most sikerül-e?
@indimami: Nagyon szurkolok neked hogy pozitív legyen az a teszt!! ;-)
strawberry

@strawberry:
Teljesen együtt érzek veled. Én is pontosan így voltam vele, amikor legutóbb megjött. Fú, nagyon el voltam keseredve.
Aztán ez a hónap úgy alakul, hogy már a ciklus 12.napján vagyok, eddig 2x voltunk együtt, de szinte semmi kedvem hozzá. De nem is görcsölök rajta, úgy vagyok vele lesz, ahogy lesz. Ha megjön megint akkor megjön, ha nem akkor meg örülünk.
Nem akarok rágörcsölni, időzíteni meg semmi, csak lazán együtt lenni, úgy mint azelőtt mikor még nem terveztük a babát.
Eddig bejött, kíváncsi vagyok ciklus végére hogy leszek.
Most még én sem használtam ovu tesztet, meg semmi...
mutymurutty

Hát ez a hónap nem sikerült:( ma már elkezdtem barnázni ez nálam az első nap általában, pedig még csak a 12.dpo és a 28. nap nekem minimum 30naposak a ciklusaim.Legalábbis eddig azt hittem. Igy lehet pont lecsusztunk róla.
indimami

Hát ez a hónap nem sikerült:( ma már elkezdtem barnázni ez nálam az első nap általában, pedig még csak a 12.dpo és a 28. nap nekem minimum 30naposak a ciklusaim.Legalábbis eddig azt hittem. Igy lehet pont lecsusztunk róla.
indimami

Sziasztok! 
Itt mindenki jár orvoshoz? Senki sincs közületek, aki csak úgy nekiállt a babaprojektnek? Úgy értem, hogy mindenki elment előtte nődokihoz és rákészül különböző módszerekkel? Elbizonytalanodtam, hogy rosszul csinálom. (én nem csináltam kb semmit)

Lehet, hogy megharagszotok rám, de muszáj reagálnom. Nagyon rosszul esik ilyet olvasni, hogy "igazságtalan, hogy azoknak sikerül teherbe esni, akik nem is akarják" Nos, mi például semmit nem tettünk annak érdekében, hogy legyen babánk, csak úgy jött, igen. Megszakítás, ciklus legvége, napi doboz cigi mindkettőnknél, stb. stb. És egyszercsak ott volt. De ettől még ugyanúgy örültünk, ugyanúgy vigyáztunk rá, ugyanúgy végigéltem a terhesség minden érzelmi hullámát, ugyanúgy végigcsináltam a szülést és az utána lévő időszakot és imádom a fiam!!! 
Ilyenkor kicsit olyan érzésem van, hogy nesze nekem, most aztán megtudom, milyen amikor nem sikerül teherbe esni! :( :(
Na, bocsánat, csak le kellett írnom.
Egyébként nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, nem akartam elhinni hogy ott van. :) Még az UH-n is mutogatta a nőgyógyász, hogy ott van ott van, higgyem már el. Mondjuk rohadtul éhes voltam állandóan, de az még önmagában nem tűnt fel annyira. Aztán terhességi cukorbeteg lettem, úgyhogy nem ehettem (eleget és bármit).

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla: Most probálkoztok a kistesóval?
Én nem voltam orvosnál most sem és az előzővel sem:). A rákészülés csak az én saját agybajom miatt volt, van meg. Amugy a kislányom ugy lett hogy reggel eldöntöttük hogy na akkor mától nem védekezünk az volt a peteérésem napja éppen, rögtön összejött azt hittem hanyatt esek mikor megláttam a  pozitiv tesztet 2 hét mulva. Most meg kisfiut szeretnénk azért figyelek oda mindenfélére:) most persze nem sikerült rögtön az első honapban.

indimami

@szifla:
Èn sem jártam dokihoz, mikor a ksfiamat beterveztük. Össze is jött rögtön, szerencsènk volt, állati nagy. Èn megèrtem azokat, akiknek règen nem akar jönni, hiszen ety nő a gyereknèl, sztem, semmire sem vágyhat jobban. Egy idő után frusztrált, csalòdott lesz az ember, ìgy minden bántja, mèg egy kismama látványa is (több bnőm is ebben a helyzetben van). Ezt nekünk igazán nem kell felvenni. :-)
dria01

Vèletlenül elküldtem az előző bejegyzèst idejekorán... :lol:
Szòval most, a második baba előtt viszont folyamatosan orvoshoz járok, aminek komoly oka van, de persze nem általános.
Viszont mindenkinek ajánlatos legalább egy vèrvètelre elmennie (pajzsmirigy), vagy pl citològiára előtte. Mostár èn is ìgy csinálnám (ès csináltam is), de az első pròbálkozásnál mèg fogalmam sem volt róla, hogy ezek milyen galibákat kèpesek okozni. :shock:
dria01

@dria01:

Igen, tudom, hogy nem szabad felvenni, csak valószínűleg abban a pillanatban rossz volt olvasni. Megértem, hogy valaki csalódott, mert rég nem jön össze. Nekem is van barátnőm, aki éveken át próbálkozott a férjével, aztán végre sikerült, a kiírt időpontban halva született a gyerek...(orvosi hiba volt, nem derült fény a vérzékenységére és ezért történt). Na akkor nagyon kivoltam és azt éreztem, hogy nekem miért lehet ha neki nem?! Azóta életet adott egy egészséges gyermeknek, aki már 2 éves. 

szifla
Budapest XIV. kerület

@indimami:

Igen, próbálkozunk kistesóval. Nálunk pont fordítva van: mi kislányt szeretnénk a fiú mellé. De végülis mindegy, csak nagyon örülnék, ha sikerülne egy lányka is. Érdekes, amit írsz, hogy peteéréskor és lány lett. Amiket lehet olvasni a neten, azok szerint pont úgy van esély fiúra, ha az ovu közelében van a szex. Na, akkor megint megdőlt egy elmélet, tényleg bármi lehet. Egyébként ha az elméletet nézzük, akkor szinte mindig fiúra van esély, nem? Lány kb. akkor, ha 4-5 nappal előtte van eksün és utána nem, na de ki tudja pontosan ezeket kiszámolni? Nekem az a problémám ezzel, hogy ha ilyen módszert alkalmazva hajt valaki a lányra, akkor szerintem tök lecsökkenti a teherbeesés esélyét. 
Ti mit gondoltok?

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:
Úristen, a hideg is kirázott, sajnálom, ezt olvasni is szörnyű volt. :-(
Indimami,ha jòl tudom, a kiscsajszi úgy jött össze, h előtte kèt nappal, meg a pè napján is volt akciò!?! (Másik topikban már beszèltünk erről, mert mi is kislányra hajtunk, mint Szifláèk!) Bnőmèk is ìgyhoztak össze kislányt. Sztem az a kèt nappal korábbi kisfickòk miatt lehetett, mert addigra már lehet ők jò közel úsztak a cèlhoz... :lol: De lehet ez hülyesèg. Bnőm ìgy másodjára csak a pè napján volt együtt a fèrjèvel, kisfiú lett a vègeredmèny. :-D
Èn ma a 7. dpo-n vagyok ès idegesen, mert a korábbi dolgok ellenère tegnap fájt a derekam, szúrkált a hasam alja. Ezt mèg betudtam annak, h biztos a felfázásbòl visszamaradt dolog. Ma viszont a reggeli èbredèsi hőm 37,2 volt. :shock: Betegnek pedig már nem èrzem már magam...

Indimami, azòta megjött? A barnázás nem feltétlenül jelenti, hogy meg fog jönni. Èn a kisfiamnál a nem várt napján kezdtem barnázni, holott ott volt már bent.
dria01

@dria01:

Szia! Hát ugy sejtem a peteérés előtt voltunk együtt, de pontosan nem tudom leirom pontosan hogy is volt. Én már rágóta vágytam babára de több okból még nem probálkoztunk, aztán egy reggel mindketten ugy gondoltuk ó most már jöjjön ne várjunk többet volt otthon lh tesztem mert mivel már régota a vágytam a babára kiváncsi voltam minden jól működöm e meg voltak kis problémáim a mensimmel amiket helyre akartam hozni és figyeltem magam. Szóval aznap csináltam egy tesztet nagyjából ugy sejtettem aznap van peteérésem a teszt pozitiv lett ez volt vasárnap aztán hétfőn csináltam mégegyet az is pozitiv itt már sejtettem hgy akkor mégse volt még pém aztán kedden már negativ lett, majd 2 hét mulva a terhességi teszt is pozitiv lett és az ultrahang azt igazolta hétfőn fogant máramennyire pontos lehet egy uh, de én az lh teszt alapján azt gndoltam,om nem is tudom hogy inkább kedden volt, amugy a kislányom végül 1 héttel előbb született és végig kisebb volt1,2 héttel szóval és elég kicsi sullya is volt. Szóval ezért irtam hogy a peteérés napján eldöntöttük hogy legyen, mert amikor sszehoztuk azt gondoltam akkor volt aztán később derült ki hogy mégse, amugy utána hétfőn is voltunk együtt tehát akár a pé napján is.
Most meg mivel fiut akartunk igekeztem a pém végére időziteni akkor voltunk együtt az előző sztoriól kiindulva mikor negativ lett a teszt, de most meg 2 nappal korábban megjött a 13.dpon szóval sztem nekem akkor van a pém amikor a teszt pozitiv 2. napja igy most nem lehettem terhes mert szegény kis pete meghalt mire a katonákkal találkozott:(, sebaj jövő hónap uj esély.

Bocs kicsit hosszú lett de tisztázi akartam mit miért irtam:) szóval nem félrebeszélek:)

Még annyit hogy énis mérem a hőm szóval ha érdekel megtudom mutatni a görbém mi hogy volt anno:)
indimami

Huha, hát ez jó sztori! Kisfiút szerintem egyébként "könnyebb" összehozni, ha tervezi az ember. Úgy vettem észre, hogy őszintén leírhatjuk, amit gondolunk, úgyhogy annyit tanácsolnék azoknak, akik fiút szeretnének, hogy legyen orgazmusuk az ejakuláció előtt vagy után közvetlenül (akár másképp is) és az növeli az esélyt. Ez a beszippantás dolog tuti számít valamit, plusz én szentül hiszem, hogy peteérést idézhet elő a szuperorgi :) Nálunk annó csak ez lehetett mert ugye menzesz napján fogant. 
Most én is elkezdtem csinálni az LH tesztet, tegnap volt a 17. nap és negatív teljesen. Ez ugye akkor lesz pozitív ha erősödik a csík? Elvileg 22. nap van pé-m, 35 nappal számolva a ciklust. Ez nekem olyan furi, régen mindig 28 napra jött meg, csak 15 évig szedtem a gyógyszert...kivéve babó alatt, és most azóta ilyen össze-vissza, de mondjuk 35. 
Szép napot!

szifla
Budapest XIV. kerület

Igen akkor pozitiv amikor erősödik a csik én még sosem láttam a kontrollnál erősebbet de ez szerintem egyéni,amikor neked a legerőseb akkor pozi:).

A kisfiura azért kiváncsi leszek , ha jól utánaszámolok az utolsó fiu a családban 64 éve született:)))már jó lenne egy:).
indimami

indimami: Te jó ég! ez komoly?? :) Nagyon durva!

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Szia, igen komoly:) de persze csak az egyik oldalon, apukám ágán, neki egy bátyja van de neki is 3 lánya van akiknek csak lányai születtek és nekem is nővérem van akinek lánya van és nekem is lányom van:) összesen 9 lány, anyukám olalán totál ott vannak fiuk lányk egyaránt , de ott is több a lány
indimami

Azta, Indimami, ennyi csajszi pár pasira, nem semmmmi!!! :-D
Nálunk csak nagymamántòl voltak lányok, de èn megtörtem a sort a kisfiammal. :-D
A hőgörbèd megnèznèm szivesen igen, èn is mèrem, de ez a hònap katasztrófa!!!! Ilyen ronda mèg soha nem volt. :-D Tegnap előtt 37,2, majd 37, ma 36,7... Ilyen magasra soha nem szokott kiugrálni, 36,8-9 között szokott mozogni ìgy, a vège felè. Szerintem ez a hònap nekünk sem sikerült, a kisfiamnál ilyenkor már sok tünetem volt...de valòszìnüleg jobb is ìgy most.
dria01

Sziasztok!
Tegnap csináltam tovább az LH tesztet. Az lehetséges, hogy 17. nap negatív halvány csíkkal, 18. nap negatív semmi második csíkkal?? Negatív az negatív, mindegy hogy csíkkal vagy anélkül? Vagy ennek erősödnie kéne fokozatosan? Vagy egyszercsak pozitív lesz?

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Szerintem akkor pozitiv amikor a legerőseb neked a 2. csik, ha nem olyan erős mint a kontroll csak halvány de az előző napiakhoz képest erősebb akkor is. remélem érthető voltma
indimami

@indimami:
Én is hozzászólnék egy kérdéssel.
Szerintetek mikor kell együtt lenni?
Pozi napon vagy utána?
mutymurutty

@mutymurutty:

Már csak azért, mert nekem előző hónapban és most is úgy volt, hogy volt halvány két csík, aztán igazi pozi, amikor a teszt erősebb, mint a kontroll, utána pedig ugyan olyan erős vagy talán minimálisan halványabb. Utána már egyértelműen halványabb.
Egyszerűsítve:
1. halvány teszt csík (de az több napig)
2. egyértelmű pozi (teszt erősebb a kontrollnál)
3. pozi (ugyanolyan vagy minimálisan halványabb kontoroll, mint a teszt)
4. halvány teszt csík
Mondjuk most még csak a 3.-nál tartok, gondolom holnap most is halvány lesz már, mint az előző hónapban.

Tegnap előtt voltunk együtt (1), és ma (3).  :)
mutymurutty

Mutty szerintem ez egyertelmu. Jokor voltatok egyutt. Bocs telorol vagyok
Indimami hát nem tudom milyen volt elòtte mert a 17. Napon kezdtem a tesztelest. Eleve csak 19. napot javasolta 35 napos ciklusnal de gondoltam elkezdem előbb. Ma megint halvany. Ma van a 19. Kìváncsi leszek. Ez amugy egyik naprol a masikra beerősödhet? Mert vasárnapra irja a kalkulator az ovut.

szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Nekem az előző ciklus 37 napos volt, a 23. ciklusnapon volt pozitív az lh teszt. Előtte napokig halvány volt. Volt olyan is, hogy egy picit erősebb, de még mindig negatív teszt után sokkal halványabb következett. Ne add fel a tesztelgetést!

marcsika86

Nekem alapól nagyon halvány mindig aztán ovu előtt 1. nap kicsit erősebb 2.nap még erősebb majd a 3. nap ujra alig valami,  ebből én azt vonom le hogy amikor az erősebb után ujra halván na akkor van a pém, legalábbis eddig igy gndltam, de mult hónap alapján akkor lehetett pém amikor 2. nap erősebb volt.

@mutymurutty:

Állitolag az lh csucs után 24,36 orával van peteérés, tehát az is jó ha pozi nap vagytk együtt meg azis ha utána:). Nekem a kilányom ugy jött össze hogy pozi napján együtt voltunk, most ugye fiura hajtunk igy elvileg utána voltunk együtt, de szerintem lecsusztunk róla.
indimami

@marcsika86:

Köszi! Folytatom!

szifla
Budapest XIV. kerület

Lányok, meghoztátok a kedvem a tesztelgetèsre, jövő hònapban veszek èn is pár lh tesztet! :-D Bìzom benne, hogy akkor jobban be tudom lőni a pèt. Ti hány dbot szoktatok elhasználni egy ciklusban? Mi most sztem lemaradtunk pont, a felfázásom miatt. 4 nap múlva kell megjönnie, de mèg semmi különöset nem èrzek.
Nekem irtò rövidek a ciklusaim, miòta megszületett a kisfiam, olyan 24-25 nap. Sztetek mikor èrdemes a tesztelèst majd elkezdeni? A hőgörbèm szerint 12. napon szokott leesni a hőm. Akkor 13. nap lehet az ovu?
dria01

@dria01:

Épp most akartam írni, hogy ez olyan izgi! :)
Én most a Dm-ben vettem expect tesztből 2 csomaggal, egy csomagban 4 db tesztcsík van. Szerintem 5-6 db elég egy hónapban. Én azért vettem kettőt, mert a 4 kevésnek tűnt, nem tudom a ciklusaim jellemzőit, ezért gondoltam, előbb kezdem a tesztelést. A ciklus hossza határozza meg, hogy mikor kell kezdeni a tesztelést. 
24 napos ciklusnál a 8.nap kezdd a tesztelést. (ezt írja a teszt táblázata)
Hűű, de durva! Ezen is a minap gondolkoztam, hogy ha valakinek rövidebb a ciklusa, akkor sokkal sűrűbben van esélye...ahogy most leírtam, hogy neked 8. nap, hát te jó ég, nekem a javasolt kezdés 19. nap.  Én még csak tesztelek, amikor te már menstruálsz. Kis túlzással, de majdnem. 

Hajrá mindenki!

szifla
Budapest XIV. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?