Sziasztok! Ah, telefonròl meg táblagèpről nem tudom a válasz funkciòt használni... Bocsánat.
Sajnálom, hogy negatìvak lettek a tesztek. A következő hònap viszont hátha babá hoz!!!
A hőmèrőzèsnèl valòban az lenne a fontos, hogy egy időpontban mèrjünk, de ez nekem sem mindig jön össze, mert előfordul, hogy a kisfiam felülbìrálja az èbredèsi időpontot.
A digitális hőmérő egyèbkènt tökèletes, èn szájban, nyelv alatt mèrek, ès hiába csipog 10 mp múlva (v akármennyi idő után), 5 percig bent kell lennie, akkor fog jò èrtèket mutatni.
Eyébként azèrt csinálom ezt, mert nekem a kisfiamat egyèrtelműen mutatta anno a testhőm, olyan voltam mint egy keltető, 37,1-37,3 között mozgott.
Ìgy bìzom benne, hogy most is ìgy lesz!
Maminti, neked az FSH mennyi? Az utòbbi egy èvben elèg sok gyògyszert kellett beszednem, ès nekem is elszállt ez az èrtèk. Azt hiszem a bogyòk miatt. Most 13,7 lett, amire a dokim azt mondta, h szte ez megfelelő, holott az èrtèkhatár a 3. napi vèrvètelnèl 9 körüli.
Minden más èrtèkem a helyèn van, pajzsmirigy hormon is. Peteèrèsem sztem van, de azt olvastam, h ilyenkor lehet, hogy nem jò minőségű a petesejt... Ez elèggè ijesztő. Lehet kipróbálom èn is az Avivát, hátha bejön... December òta tervezem, de mèg nem tudtam rávenni magam.