Új privát üzeneted érkezett!

@szifla:
Szia! A képet ugyan nem látom, de vasárnapig érdemes várni, már csak 1 nap ;)
szappanka

Sziasztok, énis uj vagyok, mi most kezdünk probalkozni még csak lh tesztelek, kisfiut szeretnénk:).
indimami

Szappanka: Arra a képre gondoltam, amit itt valaki megosztott a hüvelyváladék állagának változásáròl.
Oké, megpròbálok várni vasárnapig.
Mi kislányt szeretnénk, elsőnél is azt éreztem, hogy lány, aztán mégse.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület

@szifla:

Tyű, lemaradtam... Én nem is láttam ezt a képet. 

@indimami:

Na, egész sokan összegyűlünk. REméljük mindenkinek pikk pakk összejön!! :))

szappanka

@mutymurutty:
Nekem a mell feszülés és viszketés kb 4 napja kezdődött, most úgy érzem alább hagyott. :( Tegnap volt mentruacio előttihez hasonló alhasi valamim....görcsnek és fájdalomnak nem mondanám mert nagyon gyenge volt. De jövőhéten kiderül mi a helyzet csak addig valahogy ki kell hogy bírja az ember :)
strawberry

@strawberry:
Nekem továbbra is rendületlenül ugyan úgy feszül. És semmi egyéb tünet.
Hétfőre terveztem tesztet, de még nem tudom, lehet tolom majd még...
Ha nem jön meg, úgy sem jön meg. Legyen csak jó erős pozi.
Ha meg megjönne, akkor sajnos úgy is megjön. :(
mutymurutty

Akinek van már babája és ez lenne a második, annak az első milyen gyorsan jött össze?
indimami

@indimami:
Mielőbbi pozitív tesztet. ;)
mutymurutty

@indimami:

nekünk elsőre :D
szappanka

Sziasztok! Èn is becsatlakoznèk! :-) Mi is idèn kezdünk el pròbálkozni a kistesòval. Van egy fiam, aki 21 hònapos lesz, ès jelenleg úgy vagyunk a tesòval, hogy ha fiú, ha lány, jöhet, csak jöjjön minèl hamarabb...bár egy vegyes páros nagyon klassz lenne. :lol:
A kisfiam azonnal összejött ès vègülis minden rendben volt a terhessègemmel is. Szülès után viszont előjött egy betegsèg, ami miatt tele nyomtak szeroidokkal, ìgy ezt a hormonjaim sajnos, megszenvedtèk rendesen. Ez már több mint fèl ève volt, ìgy mostanra nagyjából helyre tettem magam ès jöhet a tesò.
Már pár hònapja hőmèrőzöm, ìgy nagyjából be tudtam lőni a pè-t, ahhoz mèrten kezdünk most pròbálkozni!
Látom többen is várjátok a napokban a kèt csìkot! Nagyon szorìtok mindenkinek! Ès várom mostmár èn is a beszámolòkat! ;-)
dria01

@dria01:
Szia. Üvdvözlünk itt. :)
Köszönjük és neked is mielőbbi babát. ;)
mutymurutty

Mivel éjszaka alább hagyott a mellfeszülés, és alig aludtam éjszaka, teszteltem reggel és negatív lett. :( :'(
Azért még egy picit remélem, hogy korán teszteltem.
mutymurutty

@mutymurutty:
Ne keseredj el végülis keddre nem várod, simán elképzelhető hogy túl korán teszteltél. Mondom ezt én aki már pénteken nem bírta ki :)
Én úgy tervezem hogy tesztelni csak akkor fogok ha már jó pár napja késik, mert nem akarok csalódni.
Neked mióta tart a mell feszülés? Én teltebbnek érzem a melleim ez kb 5 napja tart....viszont nem elviselhetetlen maga az érzés. Most nem tudok vissza emlékezni hogy máskor miket éreztem mentruacio előtt mert sosem figyeltem annyira. :(
Nagyon bízom benne hogy hamarosan mindannyian két csíkosat fogunk tesztelni! ;-)
strawberry

@strawberry:
Az ovu teszt szerinti peteérésem után két nappal lettek teltebbek a melleim, 5. naptól lett erősebb, 7. naptól pedig még erősebb. Most van a 10.nap az ovuteszt szerinti peteérés után, tehát a 10.dpo és most enyhébb.
Tehát lényegében 10.napja érzem a mellem.

És, ha azt vesszük alapul, hogy a 10.dpo-n vagyok, akkor a mai 25-ös X-epil tesztcsíkom nem csoda, hogy negatív. Egyébként pedig a 27.ciklusnapon vagyok, ilyenkor már van, hogy megjön. (27-29 napos ciklusok)

Nekem az előző ciklusokhoz képest annyiban különbözik a mellfeszülés, hogy kb.egy hétre rá meg szokott jönni. Most pedig ugye a 10.nap van. Mondjuk ez még nem jelent semmit.
Ciklusnapokba bele fér, és ha valóban akkor volt peteérésem, ahogy a teszt mutatta, akkor még csütörtökig megjöhet. (az lenne a 31.ciklusnapom, nagy ritkán egy évbe egyszer ha van ilyen hosszú ciklusom). Viszont ahoz a mellfeszülés túl hosszú lenne.

Na jól keelemeztem magam. :D De jövő héten biztos kiderül... De nehéz várni...

Pozitív tesztet mindenkinek! ;)
mutymurutty

mutzmurutty én az elsővel 14.dpon teszteltem nagyon nagyon halvány pozit amire a férjem azt mondta hogy ő nem lát semmit és most itt van a már majdnem 20 hónapos lányunk:). Szóval még bármi lehet, nekem elvileg a héten lesz pém olyan péntek körül elvileg mindent bevetünk az első nekünk is azonnal sikerült meglátjuk most mi lesz.
indimami

@indimami:
Nagyon nagyon remélem, hogy pár nap múlva én is láthatok egy saját pozit. :)

Szurkolok nektek!
mutymurutty

:cry:
3 nap késéssel megjött. Marhára tudok görcsölni ilyenkor.
Áááááá.... utááálom ezt!
.
.
.
Na, de csak pozítívan... Új ciklus, új remények. Lesz most barátcserjézés, maca porozás, étrendre odafigyelés, testmozgás, pé figyelgetés, időzített férjelkapás :-D
Hátha az a kevéske katona egyoke pont most fog majd célhoz érni, és

Lilypie Second Birthday tickers

kicsititi
Budapest

@kicsititi:
Sajnálom!
Következő hónapban akkor mindent bele! ;)
mutymurutty

Saját tapasztalat alapján nekem is van kis sárgatest elégtelenségem előző baánál is szedtem barátcserjét meg most is, nekem totál beszabályozza a ciklusom , de kb 1 teljes hónap szedés után, ugyhogy kicsititi mindent bele!
indimami

@kicsititi:
Sajnálom :-( De a hozzáállásod szuper, jönni fog az a baba! ;-)

Lányok ti szedtek valamilyen vitamint vagy terhes vitamint? Nekem az orvosom azt mondta, hogy nem kell mert alapvetően tisztán és egészségesen eszünk, viszont nem tudom higgyek e neki :roll: Félek nehogy mégiscsak hiányozzon valami fontos dolog a szervezetemből ami miatt nem jön a baba :roll:
strawberry

@strawberry:
Én Gravidát szedek pár hónapja.
Nekem kellenek a vitaminok. :)
mutymurutty

Szerintem ha mast nem is folsavat erdemes szedni vilagszerte mas orszagokban belerakjak a lisztbe kenyerbe hogy mibdenku szedje Magyarorszagon ez nincs padig bizonyitottan csokkenti a fejlodesi rendellenessegeket ha a terhesseg elott mar szedi vki.
indimami

@indimami:
Igen, igen, az nagyon fontos.
mutymurutty

Kicsititi, sajnálom, hogy ez a hònap nem hozott pozi tesztet, de a majd következő!!! ;-) Tök jò, hogy ìgy állsz hozzá!

Mutymurutty, az a teszt sanszos, h korai volt mèg, anno èn a 14. dpo-n csináltam a tesztet, az volt a nem várt napja, ès egyből tök erősen megjelent a 2. csìk. Szòval addig kitartást, tudom, hogy milyen nehéz kivárni!
Nekem mondjuk erős megèrzèsem volt anno, hogy összejött a bèbi, mert mindenfèle furcsa dolgot tapasztaltam magamon. :lol:

Èn sok vitamint szedek, nekem, úgy èrzem, szüksègem van rá... :-) Folsavat, D,C, E vitamint, mg, ca, vas, B komplex, szelèn. Persze ezeket nem folyamatosan, hanem kúraszerűen, felvàltva. Tudom, soknak tűnik, de az utòbbi időben èrt sok gyògyszeres kezelès miatt muszáj "tömni magamat".
Mi úgy döntöttünk tegnap a fèrjemmel, hogy egy vagy kèt hònappal elnapoljuk a baba projektet, mert jövőhèten kezdem el beszoktatni a kisfiam a bölcsibe, ès tartunk tőle, hogy mindenfèle betegsèget össze fog (fogunk) szedni. Talán kora tavasszal kicsit jobb lesz már a helyzet. Azèrt őszintèn szòlva, ez kicsit lelombozott, már beleèrtem magam, hogy jöhet a hò vègi izgalom... :-D Na, meg ma voltam a nődokimnál 3. napi hormonvizsgálaton ès annyi pocakos csajszit láttam... Kicsit irigykedve nèzegettem a pocakjukat. :-P
dria01

Sziasztok!

Én is még mindig "várok", bár egyre jobban azt gondolom, hogy nem jön össze, mert érzem, hogy gyulladásban van ott lenn valami... Ma kértem időpontot nőgyógyászatra, háááát, mehetek február 17-én.... az még jó odébb van :((( Nagyon elkeseredtem most.
szappanka

@szappanka:
:( jaj. Mit érzel? Jó soká tudsz menni. Remélem semmi komoly.
Van akinek "felfázással" kezdődik a terhesség, ne keseredj el.
mutymurutty

Sziasztok!
Az én rövid történetem:
3 éve próbálkozunk kistesóval, már túl vagyunk a vizsgálatokon, gyógyszereken és egy laparoszkópós méhtükrözésen/átjárhatóságin. Bal oldali petevezeték teljesen el van záródva. Igazából más gond nincs. Peteérésem van szépen.
Ebben a hónapban 01.09-én volt ovum, olyan 16-án éreztem először a megjön érzést, azóta is tart, fel van puffadva a hasam alja kicsit,szúr mind két oldalon, és a csúcs hogy annyira fáj a derekam, hogy ma már el kellett mennem a háziorvoshoz, aki azt mondta hogy nincs gyulladásba semmi és felfázva sem vagyok, ő terhességre gondol inkább,kiírt táppenzre. Szerdán lenne a nemvárt napja ami minden hónapban pontos. Kipróbáltam... Teszt negatív...
Elnézést hogy hosszú lett!!
Volt valaki hasonló cipőben???
Kezdek aggódni.
sabyna1989

@sabyna1989:
Milyen tesztet használtál? Ha pl. 25-öst, nem bizti hogy még kimutatja a terhességet. Nekem is azt ajánlották, hogy gyógyszertárban vegyek 10-es érzékenységűt. Az a nemvárt napján tuti hogy kimutatja, vagy akár már holnap reggel.
mutymurutty

Sajnos csak 25-ös, párom vette.....Pregnasens...
sabyna1989

@sabyna1989:
Szerintem, ha szerdán lesz a memvárt napja, akkor holnap reggel talán a 25-ös is mutathat valamit.

Nekem ez a 28.napom, holnap reggel én is 25-össel tesztelek.

Amúgy normál esetben menszi előtt milyen tüneteid szoktak lenni és mikor kezdődnek?
Ilyen mint most volt már valamikor?
mutymurutty

@mutymurutty:
A mai elött csináltam tegnapelőtt egy Clearblue tesztet..Azért csináltam ma is hátha már egy másik is mutat vmit, de nem.. . Arra többen is írták hogy van rajta egy NAGYON halvány csík.
Szerinted?
sabyna1989

@mutymurutty:
Épp ez az, hogy nem... Soha nem volt ilyen, hogy már 1 héttel előtte szúrt volna a hasam, és eddig soha nem fájt a derekam. Csak a cicim szokott nagyon , peteéres után egészen amíg meg nem jön, utána mintha elvágnák, semmi.
A cicim most csak 2 napja "fáj" de egyáltalán nem olyan intenzíven.
Holnap reggel én is tesztelek még egyet.
sabyna1989

sabyna1989

@strawberry:
A vitamin jó. Minimum folsqv. Én most Femibiont szedekpl. A Gravidától hányingerem van. Az Elevit meg felfújt mint egy lufit a hélium...
@sabyna1989: az ott egy pozitív teszt?
;-) megnyitni nagyban nem tudtam, de ilyen piciben olyan.

Lilypie Second Birthday tickers

kicsititi
Budapest

@kicsititi:
Szia.
Hát mások szerint igen, pozitív. Én nem tudom eldönteni...
sabyna1989

@sabyna1989:

Nekem ez egy pozitív tesztnek tűnik!

marcsika86

@mutymurutty:

Szurkál a bal oldalnál a petefészeknél, de ezt már azért viszonylag régóta érzem, szóval tuti nem baba. Sajnos.

@sabyna1989:

Egyértelmű pozi teszt ;)

szappanka

@marcsika86:
Bárcsak így lenne :)
De már nem tudom.... Elvagyok teljesen bizonytalanodva,mert 2 db 25-ös negatív lett...
Nagyon várom a szerdát hogy mi lesz.
sabyna1989

Nekem meg ma délután és nemrég is volt egy-egy csepp vér. :(
mutymurutty

@mutymurutty:
Volt még egyszer tegnap este, de azóta semmi. Nem jött meg, nem is barnázok...

Múlt hónapban is hasonlóan volt, hogy este egy pár csepp vér, aztán másfél nap barnázás és megjött.

Rem. most nem jön meg. Jaj, még pár nap izgulás és kiderül...
mutymurutty

@mutymurutty:
Amíg nem jön meg úgy igazán addig van remény, de hamarosan kiderül :))
Drukkolok hogy baba legyen! ;-) mikor csinálsz tesztet?
strawberry

@mutymurutty:
Szorìtok, hogy ne jöjjön meg! Holnap tesztelsz?
dria01

Sabyna, az tuti pozitìv!!! Azt mondják, h a terhessègi tesztnèl, ha már egy halvány csìk megjelenik, akkor pozitìv! :-D Ezt mikor csináltad?
dria01

@strawberry:

@dria01:

Ma nem volt semmi. :) Tegnap együtt voltunk férjemmel, múltkor is együttlét után voltak a cseppek, utána semmi. Uh. köze lehet hozzá... ?

Sikerült beszerezni egy 10-es tesztet, holnap megcsinálom. Jobb tudni, mi van, mint izgulni rajta. Remélem, holnap megnyugszom. :9

mutymurutty

Én mára nem vártam, nem is jött meg viszont csináltam most egy x-epil tesztet ami negatív lett :-( 9-én este voltunk együtt, ha baba lenne már ki kéne mutatnia a tesztnek, igaz? :roll: kicsit el vagyok keseredve
strawberry

@strawberry: Nem biztos! Amíg nem jön meg addig van remény. Az x-epil 25-ös, ha korábban volt peteérésed, akkor sem biztos, hogy kimutatja még. Meg amúgy is, ha mára nem vártad, akkor pont hogy 10-én kellett legyen a peteérésed, és akkor, ha 9-én voltatok együtt, akkor az nagyon is esélyes! :)

ja, és jól olvasom, hogy most csináltad, nem is reggel? Akkor meg még inkább nincs okod még elkeseredni!!!!
mutymurutty

@mutymurutty:
Köszönöm a bíztatást :roll: ;-) Drukkolok a holnapi teszteléshez, majd mindenképpen írd meg az eredményt! :)
Az ovulációs tesztet 6-án kezdtem el használni, 8-án volt először nagyon halovány második csík, majd 9-én a kontroll csíkkal megegyező erősségű második csík (ha jól tudom itt csak ez számít pozitívnak) majd a 10-ei tesztnél már egy fokkal halványabb volt a csík a kontroll csíknàl de még mindig szépen kivehető...sajnos itt elfogyott a tesztem szóval 11-én már nem csináltam. Az is lehet hogy csak 11-én volt peteérésem? Sőt valahol azt olvastam hogy a pozitív ovu teszt nem minden esetben jelenti azt hogy meg is történik az ovuláció :roll: kezdek összezavarodni. Bocsi hogy hosszú voltam!
strawberry

@mutymurutty:
Simán lehet, hogy a pár csepp amiatt volt, hogy együtt voltatok a fèrjeddel. Holnap reggel pedig kiderül, hogy bújkál-e ott vki! Azèrt pròbálj meg aludni majd! ;) Èn annò alig tudtam, mielőtt pozit teszteltem a kisfiammal. :lol:
dria01

@strawberry:

A leírtak alapján szerintem 10-én volt az ovud, úgyhogy a 9-ei együttlét jó lehetett. :) És pontosan ma kellett volna megjönnie. Tehát most már késni fog. Egy 10-es teszt gondolom tuti kimutatná.
Ha van otthon akkor holnap csinálj! :) Ha 25-ös van, akkor esetleg reggeliből próbálhatsz egyet, vagy várj még egy napot... Vagy vegyél egy 10-est, ha nagyon kíváncsi vagy és nem akarsz várni és biztosra akarsz menni. :)
Én nagyon várom a holnapi 10-est. Mindenképp írok majd. :)

Én nem emlékszem olyanra, hogy ha kimutatja az ovu teszt, akkor sem biztos, hogy volt ovud. Nem is akarok róla tudni. :D Volt és kész! :)
Hajrá! Szorítok! Szép estét! :)

mutymurutty

@strawberry:
Strawberry, nem hőmèrőzöl? Az elvileg szèpen mutatja, hogy volt e peteèrèsed. Hanyadik ciklusnapon vagy? Mennyi szokott lenni? Az tènyleg fontos a terhességi tesztnèl, hogy reggel csináld! Pròbáld meg holnap reggel újra, ha van mèg teszted!
:-)
dria01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?