@bikbok:
Milyen gyorsan változnak a dolgok: Egy hete azon izgultam folyton, nehogy megjöjjön és kiderüljön, hogy nem sikerült a lombik. Miután kiderült, hogy nem maradtak meg az embriók, alig vártam, hogy megjöjjön, és minél előbb kezdhessük a fagyasztott embrió transzfert. Jó, hogy a rossz hír után röhtön mentem dolgozni, mert a munkahelyen nincs időm azon gondolkodni, miért nem sikerlüt, mit csinálhattam rosszul, vagy mit lehetne legközelebb máshogy. Tegnap este pedig végre ismét mehettem kosarazni a fiúkkal
Nagyon hiányzott, már több, mint egy hónapja voltam utoljára. Persze eléggé lefáradtam, de csináltam amíg csak bírtam. Talán a mozgásnak is köszönhető, ma délután megjött
. Második ciklusnapon kellene mennem a meddőségibe, de az ugyebár vasárnap. Felhívtam a dokit, ilyenkor mi legyen. Azt mondta, jó lesz a hétfő, azt 3. napnak számítjuk. Ő viszont aznap nem fog dolgozni, így valaki máshoz kell majd mennem. Ezt egy kicsit sajnálom, mert szerettem volna vele megbeszélni, mire kell számítanom, mi is a menete a fagyasztott embriótranszfernek, mikor, mennyi injekcióra kell számítani, milyen gyakran kell felmenni.... A munkám során előre kell terveznem dolgokat, sokszor akár 2-3-4 hétre is előre kell látnom a teendőket, így viszont nehéz, hogy csak pár nappal előtte tudom, mikor kell menni legközelebb vérvételre, ultrahangra... Na de ezért nem panaszkodom, örülök, hogy megjött, és újra tehetünk egy próbát
.
Lányok, akik olvastok, van köztetek olyan, akinek volt már fagyasztott embrió transzfere? Tudnátok pár infót írni róla, hogy mire számíthatok?