@szappanka:
Persze, próbálkozunk, 2-3 naponta, ahogy épp kedvünk van, illetve ahogy a munka engedi. Előző hónapban a 28. ciklusnapon volt az ovum, ma járok a 15. napon. Naponta, kétnaponta lövöm az ovuteszteket, hátha erősödik a csík, és látom, hogy esetleg az Inofolic lerövidíti a ciklust. De sajnos ez egyelőre nem reális. Napok óta semmit sem erősödött a csík. Muszáj "lazán" venni, mert egyébként beleőrülnék. Egy másik topicban kicsit aktívabb voltam december végéig, de végül onnan is eltűntem, mert azt éreztem, hogy minden egyes apró jelre figyelek, és azt vártam mindenkitől, hogy erősítsenek meg, hogy igen ez már a terhességgel kapcsolatos tünetek. Túlságosan ráfeszültem a témára, csak ezzel foglalkoztam, állandóan a fórumokat bújtam, olvastam, kerestem, hátha, hátha, hátha... És jött a mensi, és befordultam. Szóval muszáj volt változtatni.
Ja, azt elfelejtettem írni az előbb, hogy a férjemnek is kértünk időpontot, andrológiai vizsgálatra. Most már ő is issza az Inofolicot, D vitamint szedünk, illetve elkezdtünk gyógyteázni. Szóval a mi részünkről mindent megteszünk, ezután a dokik jönnek, hogy jöhessen a baba.