Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kétségbe vagyok esve,de talàn tul reagàlom és korai. Kb 3napja voltunk együtt a pàrommal,de nem védekezünk mert babát szeretnék. Sajnos a mestruaciom csak ho vegen van de mivel 9_10en volt aktusom en mar 12en tesztet meg csinaltam. De nagyon el vagyok keseredve Negativ lett! Koran csinaltam a tesztet? Vagy mi lehet az oka h negativ? Van valami ami miatt aggodnom kell?! Nagyon szomoru vagyok :(
picieke
Romania
 
 


@picieke:
Szia.korai volt nagyon,még beágyazódni sem volt ideje.
 
 


@picieke:
Tesztet a következő menstruáció előtt pár nappal érdemes csinálni.
A hcg hormon nem mindenkinél úgy termelődik.
 

 
 

Sziasztok, már telejesen kétségbe vagyok esve. Kb. 3 hónapja próbálkozunk a babával, mindig rendszeres a mensim. Utoljára dec 26.án volt. De most már 6 napja késik, annyi tesztet csináltam már de mind negatív, tünetem csak annyi hogy szurkál a hasam, és olyan mintha meg akarna jönni. Nagyon ki vagyok már. Dokihoz voltam dec elején, azt mondta minden rendben van. Szerintetek a negatív tesztek ellenére lehet hogy babás vagyok?
 


Sziasztok! Hogy vagytok? Én kb 5-6 évig szedtem a fogamzásgátlót, miután abbahagytam 40-45 naponta jött meg a mensim. Amikor az éves rákszűrésen voltam egy orvos azt mondta, hogy ha ez nem javul akkor hormonvizsgálatra kell mennem. Miután befejeztem a gyógyszert rá kb fél évre lett pozitív a teszt :) Sokszor idegeskedtem hogy nem fog sikerülni és sokszor sírtam amikor negatív lett a teszt, de tavaly június 6-án megjelent a 2 csík, akkor voltam kb 2 hetes terhes :) Nekem is azt mondta mindenki, hogy ne idegeskedjek majd akkor összejön a baba, de mindig ott volt bennem, hogy mi van ha nem sikerül. Barátnőm befejezte az utolsó levél gyógyszert, megjött neki, utána azonnal össze is jött a baba. Szerintem ez sok mindentől függ. Nem mondom, hogy ne idegeskedj mert úgyis fogsz, csak próbálj meg kevésbé rágörcsölni a dologra.
 
 


@picieke:

Ne aggódj!Én is átételtem ezt,több pénzt költöttem tesztekre,mint kenyérre :) Beszélj a dokiddal őszintén.Én magánorvost fogadtam,ő végre törődik legalább a helyzettel. Beszedtem a Clostilbegyt gyógyszert és már kaptam 2 tüszőrepesztő szurit is.Ne add fel!Mi 4.éve próbáljozunk a 2.babával és még a remény él,de már nem idegeskedek rajta :( :)
laura89
Békéscsaba
 
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Sziasztok!

Mi újság veletek? Mi újság Meuska31?
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron