Sziasztok!
Ígéretemmel ellentétben tegnap nem jöttem. De meg tudom magyarázni!
Történt ugyanis, hogy meglátogatott sógornőm "babaruha-válogatás" címmel. Na itt volt 10-től egész délután 5-ig, mikoris tesómmal és az összes zsákmányolt, kinőtt babacuccal egyetemben büszkén, pocakosan távoztak az éppen elállt hóesésben (tudom, képzavar!).
Mi meg párocskámmal rohantunk a Bétexbe, ahol
vettünk még gyorsan 1 kisszőnyeget. Ja nem is újságoltam Nektek: szombaton féláron vettünk új szőnyeget a Bétex Budaörsi úti áruházában! Ott most március végéig 45%-os engedménnyel lehet vásárolni + törvásárlói kártyára kapsz még + 5%-ot! Ha valakit érdekel, szívesen kölcsönadom a kártyát.
Természetesen szívesen látlak Titeket 1 szőnyegtaposó partyn!
A másik, amit írni akartam Nektek, ha valakinek aktuális - most az Anitában is 50-70% -os engedménnyel árulják a szopis/kismama melltartókat!!!
Én kaptam egy vadiójat apától. Úgy örültem neki, mintha kincset kaptam volna.
Na jó, bevallom azért a szintén akkor vásárolt duplónak is legalább ennyire örültem. Komolyan mondom, én jobban eljátszom vele, mint Zoltán.
Végül itt egy lekicsinyített kép. Ez a fényképezővel készült, ami természetesen ha nem lemerül, akkor betelik.
A többi kép a telcsivel készült, de azt még nem tudtam letölteni a gépre.
És akkor részletesen vissza.
Nelli, szegény ks beteg Domcsinak sürgős gyógyulást kívánok! Gondolom, ez a hörgőgyulladás valami nem rendesen kikezelt felsőlégúti következménye ... Dorka szívecskéje rendesen műxik, az a lényeg. Az UH pedig csak meg fogja ezt erősíteni!
Bogi, tart még az 1 hét? Ha ne, hogy alakult? Mire jutottatok egymással? Hogy vagy?
Hicu, gratulálok Dudunak!!!
Még írjál magatokról!
Orsi, az albumod nem sikerült megnézni. Biztos csak én vagyok a béna ... Párod kalóz hajvágó-merényletét inkább nem minősítem.
Mondókázósba beneveznénk, de a mait már ugye lekéstük. Majd jövő héten nekikezdünk, ha nem jön semmi közbe.
Tornát is én kérdeztem, apa hozzájárulásával és anyagi támogatásával csatlakoznék.
Részletekért felhívhatlak valamikor?
Várakozós-dokis történet szörnyű. Az asszisztenst remélem Te is megfelelőképpen lebaltáztad a figyelmetlenségéért, trehányságáért!!! Még az az egy jó az egészben, hogy nem valami fertőzőt szedtetek össze!
Köszönöm, hogy írtál nekem, nagyon jól esett.
Fogak miatt ne aggódj, jönnek majd!
Hintaló: Manóink abba a korba léptek, amikor már sokkal többet szeretnének, mint amire még képesek. Sajnos ez az időszak nem múlhat el kék-zöld foltok nélkül, bármennyire is szeretnénk.
Zoltánom addig csetlett-botlott a földön szanaszét hagyott dolgaiban, míg megtanulta kikerülni. Mostmár sokkal óvatosabb. Az is tanulás, hogy el/le lehet esni, s az fáj. Nekünk is, nemcsak nekik. Na most jót okoskodtam, mi?
Nekünk nincs ilyen szupi frizuránk, de nagyon édi Dini a képeken. Nekem ő az a baba, aki szinte egyáltalán nem változott.
Buksi,
mi az, hogy csak Hicunak súgod, hogy Vencel áll??????? Engem legalább annyira érdekel!!!
Természetesen gratula hozzá!!! Ja és kezdd el felkötni a gatyát, mert nemsoká el is indul - hacsak azóta meg nem tette.
Nyelvtanfolyam: én igazodom, Ti döntsetek Inivel.
Babátlanul csak délután 3-4 után jöhet szóba, ha apával előre leegyeztetem, babával egész estig.
Disznótor ... hm, én is voltam már hasonlóképpen, mint Te, hogy el kell menni valahova, de tutira nem fogom jól érezni magam. Ez nem szégyen. S az is természetes, hogy félted a Fiad! Azért anyósék át is adhatták volna azt a nyereményt, mondjuk Nektek, gondolom Ti szívesen "úrizálnátok"!
Ja, hogy erre gondolni kellett volna, hát, nem csodálom, hogy nem jutottatok eszükbe a fene nagy önzésükkel ... Rogi hogy viseli?
Cikk: kicsit olyan, mint az időjárás-jelentés: kelet és nyugat felől frontok jönnek, s itt csapnak össze felettünk ...
De azért jó lenne megúszni ezt a vackot!
Vencelínó - nem csodálom, hogy naponta beleszeretsz!
Tünde, Kittinek gyógyulást! Még mehetnek a gyógypusszok?!
Suli: meglátjuk, felveszik-e a nappalira. Mert a ktg-térítésest nem bírnánk, s különben is! Most egyelőre felvett csomó angolt, mert úgy döntött, leteszi az emelt szintű érettségit. Tegnap csak angol órái voltak.
Szilvi, remélem Dorka remélem nem lett beteg! ACC-ről még nem hallottam, de köhögésre adhatsz neki kakukkfű-szirupot. A patikában lehet kapni.
Vigyázz a téli hajmosással, ha ennyire érzékeny vagy a huzatra!
Dr: igen, eddig a régihez jártunk, illetve tulajdoinképpen csak az 1 éves kontrollra mentünk vissza hozzá, s akkor írt fel popsikrémet is, dátum nélküli receptre. De nagyon örülök, hogy "megszabadultunk" tőle, igazából soha nem volt szimpi. Nem úgy az új! Nagyon kedves, aranyos, halkszavú, és úgy tűnik nagyon érti a dolgát. Ja és képzeld, mint megtudtam, valami neurológiai spec.-je van, rögtön a mozgásfejlődésre kérdezett rá.
Lakás: ha tudnád, hogy a tisztviselői hitelhez vagy 4x vittam be igazolást, s még azt is igazoltatnom kellett a Humánpol. osztállyal, hogy aláírhatja az, aki aláírta
Dorka táltosétvágyához 3x-os hurrá!
Csak így tovább!
Mensidhez lehet köze a vasnak is. Nem vagy véletlenül vérszegény?
Ildi, anyós rendbejött már? Remélem nem fertőződtetek!
Lencseleves - kérhetnénk a receptjét?
Mozi - juhhé!
Nagyapád vendégül látta Murphyt?!
Most akkor mi lesz a Suzuki-utalvánnyal?
Én csinálnék egy tesztet a helyedben, de ettől függetlenül is gratulálok és jelentem, irigykedem!
A 15 hóhoz is gratula!
Meg a kiránduláshoz is. Olyan édik vagytok a hattyúkkal!
Pizza
Ines, új frizut még szokom. Még igazából sehogysem áll, leginkább csak összevissza.
Ha kávézó, legyen az. Bővebben ld. Buksinál.
Szegény Oli, remélem hamar kibújnak a fogacskái, s nem kínozzák sokáig! Küldünk fájdalomenyhítőtündért, ha erre jár, mert nálunk
is 3x volt ébredés éjjel!
Megj.: hiányolom, hogy nem írsz gyakrabban. Van valami konkrát oka, vagy csak fáradtság/elfoglaltság?
Zitus, remélem hamar végetér ez a szenvedős időszakotok!
Rebi, ez a Levifiú nagyon édi
Hajni, szerintem sokkal jobban állt Neked a rövid haj.
Móki, de örülök, hogy írtál!
Ajjaj, megyek izgizni, mert aki kimarad, az lemarad.
Akinek nem írtam, ne haragudjon, pusszantom.
Boró