Sziasztok!
Nelli Dorkájának sok boldogságot és ajándékot, Betty Liliének, Fruzsi Márkjának és Zsazsa Benedekjének pedig Nagyon Boldog Első Születésnapot kívánunk!
Buksi, a hajdani kapcsolatokról: én nem gondolom, hogy minősít az, hogy most milyen xy, akivel valaha együtt töltöttünk el napokat-heteket. Úgy gondolom, hogy akkor és ott őrá volt szükség ahhoz, hogy adjon valamit, amitől TE több leszel.
Szerintem a múltbéli kapcsolatok által is leszünk olyanokká, amilyenek most vagyunk, azok révén is tanulunk meg szeretni, elfogadni, kompromisszumokat kötni, adni és kapni. Nagyon zagyva, de remélem azért érthető, hogy mit akartam írni.
Bébiszitter: még jó, hogy nem kezdődött el a kemó. Költői a kérdés, de az EÜ-ben dolgozók felelőssége hol marad? Tudom, kevés pénz ..., de könyörgöm, emberekkel foglalkoznak!!!!
Ez a mondókás nagyon tetszik. Lehet csatlakozni? Szeretnék. Biztos Kincsem is imádná.
Ja a francia nyelvtanfolyamot hol tartjuk? Nálad, nálam vagy Iniéknél?
Fúrás: nálunk szabályozva van, hogy mikor lehet barkácsolni (hétközben pl. csak este 7-ig, vasárnap egyáltalán), illetve be kell jelenteni a közös képviselőnek, ha lakásfelújítás van, ami ugye porral, kosszal, zajjal jár. Nálatok nincs ilyen? Csak mert ha van, akkor csendháborítást követ el a "kedvesszomszéd", aminek lehetnek következményei. De ennek érdemes alaposabban
utánanézni.
Új ókula?
Muti!
A gyermekeink iránt érzett szerelem szerintem már sosem fog elmúlni, s a legtartósabb lesz az életünkben!
De ez így természetes.
uccsó kontrollhoz gratula!
Hova utaztok és mennyi időre?
Ildi, hurrrrrrá!!!! Gratula a hipi szupi olcsóbb üléshez!!!
Bíbolyás
Na mindenre gondoltam, csak erre nem.
Baglyok - legalább nincs egeretek.
Na jó, ezt már nem ragozom tovább.
Ines, szédülés, hányinger? Kívánós nem vagy véletlem?
Szívesen olvasnék Oli úr művelt dolgairól ...
Nelli, Domcsinak gyógyulást! Dorkáról és a tanácsadóról feltétlenül számolj be!
Virág: elég gyakran kapok. Mindig megkérdezem, hogy "Úristen, mit követtél el!?" de mindig kiderül, hogy "Semmit, csak szeretlek és gondoltam örülnél neki!" Na a folytatást nem írom le.
Rebi, anyós nem hazudtolta meg önmagát.
Szerintem kellene egy újabb ÖTYE, s akkor az anyós-Rebi kapcsolatot is szépen rendbeszednénk!
Levi 4kézlábazásához, huncutkodásához gratula!
Összement? Nekem sokszor szopi közben van ilyen érzésem, amikor nemtudomhogy úgy befészkeli magát az ölembe. Olyan kis gombócra össze tud kucorodni ... meg tudnám zabálni. Olyankor a születése utáni hetek jutnak eszembe.
Ed, Kincsinek sürgős gyógyulást! Remélem csak egy futó vírus, s nem komolyabb! A macsektől nem szedhetett össze valamit? Most olvasom, hogy jobban van!
Micsoda nevek!!!
A Bűvellő aranyos, de nem tudnék elképzelni mögé gyereket.
Vajon miért is gondoltam, hogy már elutaztatok? Hm?
Tünde, szuper ülést vettetek! Nekem tetszik mind a színvilága, mind pedig a formája. Kívánom, hogy Kitty utazzon sokat, s érezze jól magát benne!
Gavallér a Párod!
Képzeld, nagyfiam sulit akar váltani, s a Te szakod is kinézte magának, illetve már be is adta a papírjait. Bár nem sok eséllyel indul a nappalin a pontjai miatt, de meglátjuk. Ez a diploma egyébként mire lesz jó?
Hajni, majonéz
Haj: addig ne vágd le, amíg Te nem érzed úgy, hogy ez az állapot már tarthatatlan! Fúrást lásd Buksinál.
Noresz, a képek alapján a sítábor remek lehetett, kicsit irigykedem.
Az út miatt kevésbé. Mi az ősszel az ablaktörlőt hagytuk a szállóban, s elmentünk esős/havas időben síelni. Kb. hasonló volt a szitu, csak mi hóval mostuk, mert ásványvíz nem volt nálunk.
Gyógyulást! Máté?
Zitus, Shrek
Erre a zörejre mit mondanak a dokik, mitől van, mi várható?
Orsko, esküvő
De a lényeg, hogy végül mégiscsak jól sikerült! Tortafigurák
Erről a tornáról írnál kicsit bővebben? (hol, mikor milyen, mennyiért...?)
Ajándék: nálunk ugye zsúfolt a december, ezért azt csináltuk, hogy minden héten kapott valami újat, még januárra is jutott bőven. Így nem egyszerre zúdult rá az egész, de mégis mindenki ajándékozási kedve ki lett elégítve. Nálunk nem igazán oldható meg a közös ajándék kérdés. Azt szoktuk mondani, hgy mindene megvan, semmit nem kérünk.
Ha mégis kapunk valamit, akkor azt köszönkük szépen, örülünk, aztán ha nem jó, elrakjuk, jó mélyen a szekrénykébe.
Ez van.
Hicu, maradt még azért ép hallgatnivaló?
Séta?
Lakás: mi jól megszívtuk, tehát vigyázzatok! Úgy mentünk bele a mostani lakásnak a megvételébe, hogy 30 M-ig hitelképesek vagyunk! Szerződés megköttetett, előleg kifizettetett (annyi kp-nk volt baráti kölcsönnel együtt), aztán meg utána kiderült, hogy csak 15 M-t ad a bank. Ott volt a választási lehetőség: vagy vár az eladó, míg pénzt szerzünk (hónapok!), vagy odavész az előleg. Várt, mert ő meg 2 másik lakás megvételébe ugrott bele, s ott is vártak. A végén késedelmi kamatként még fél millát ki kellett fizetnünk ... Szóval vigyázzatok!!!! Nálatok szóba jöhet még a szocpol is, nálunk az eleve kiesett. Amúgy meg drukkolok, hogy sikerüljön!
Maci
Szilvi, mexikói leányzó csúcs!
Móki, Te is valahogy hasonlóan látod a dolgokat az exekel kapcsolatban.
Hajrá fogacskák!
És persze ügyik vagytok a kajával is!
Bogi, Képeken nagyon aranyos a kiscsaj!
Házasságodhoz nem lehet mit hozzáfűzni.
Egy kapcsolatot megjavítani szerintem nem késő mindaddig, míg ezt mindkét fél akarja! Pláne 2 opicivel! De érdekelne, hogy Te pl. miért nem vagy képes változtatni azon, amin tudnál?
A férjed viselkedésére nincs mentség. Nem is kommentálnám. Az utolsó ember tesz ilyent várandós asszonnyal!
Ne hari, de az szerintem butaság, amit a szexről írtál, hogy mindenáron, mert az 2 emberről szól. Ami a "beszéljünk róla" részt illeti, abban igazad van. Ettől függetlenül nem lehurrogni akarlak, s gyere mesélj máskor is, oszd meg velünk a bánatod! Apropó, a család mit szól ehhez az egészhez?
Andi, pusz!
Rólunk: megvolt a hajvágás. Összegyűjtöttem borítékba a levágottat.
Zoltán olyan kerekfejű, kisfiús lett ... este fürinél elsirattam az én kisbabám ... Hát nem butaság? Apa nem győzött vigasztalni, hogy miért vágattuk le, ha ennyire nem akartam? Ugyanis kettőnk közül ő jobban akarta.
Tegnapelőtt meg KincsemFiamZoltánom kézenfogva odavezetett a pelenkázóhoz a szobájába, s mutatta, hogy tegyem tisztába. Pedig csak kicsit pisis volt, s fürdésig még volt fél óra.
Na ezt azóta se művelte többet, így a bilireszoktatást még halasztjuk.
Kint van 2 felső rágónk! Nyűg és nyálzás még ezerrel, valószínüleg jönnek az alsók is ...
Tegnap meglátogattuk az új védőnénink és dokinénink. Nagyon aranyosak. Dokinéni még homeóval is foglalkozik, ezért külön örülök! Maga a hely gyerekkoromra emlékeztet a falra rajzolt mesefigurákkal, a mindenki fehér köpenyben lepusztult kórházi hangulatával ...
Közben, míg ezt írtam, tízóraizott a fiam.
Cicizés közben a fülét büngyürgette. Eddig csak a haját simizte. Tietek szokott ilyeneket művelni?
Babamentes ÖTYE?
Kellemes 7végét kíván mindenkinek
Boró és Zoltánja