Sziasztok!
Nekem tegnap nem jött be a Babanet, hiába próbáltam...Pedig látom, ti írogattatok. Na, mindegy.
Stella!
Nagyon örülök, február vége már tényleg nagyon közeleg, és addig sem telik eseménytelenül a hónap! Nagyon drukkolok majd!
Judyt!
Gratulálok a két fiúhoz! Lányokot majd lesz később.
Megnéztem a képeket, bár én sem nagyon értek hozzá, az aláírt szövegek alapján azért kisilabizáltam. Nagyon érdekes, hogy két baba van a pocidban, én el se tudom képzelni, milyen lehet az.
Beírnád a táblába a próbálkozás kezdetének februárt? Bár a párom még mindig éjjelig dolgozik, és lassan kezdődik az esélyes része a hónapnak, de azért még nem késtünk le semmiről.
Tündi!
Kíváncsi vagyok a leletedre, remélem esélyes lesz ez a hónap, erősíthetnétek egymást Stellával.
Babus!
Kristóf tényleg nagyon szép baba. Látom, dúlnak benned a hormonok, én is ilyen érzelgős voltam az elején.
Teljesen normális, amiket most érzel. Pont tegnap írta egy barátnőm, 8 hónapos babával, hogy még most sem tudja felfogni, hogy van egy lánya.
Éva!
Sajnos mensi közeledtével a bacikat is sokkal könnyebb elkapni, én rendszeresen beteg szoktam lenni mensi előtt-alatt. Jobbulást kívánok!
Kivi!
Neked is, nem tudom, mitől lehetnek ilyen tüneteid.
Edina!
Igen, a csontjaid is tágulnak, csinálják a helyet a babának. Elég kellemetlen, ellenszert sajnos nem tudok rá, nekem is volt ilyen Petivel.
Na, megyek, mert Petya felébredt, és hiányol.
Mindenkinek jó hétvégét!
Timi