Sziasztok! Most írok először ide, és most először vagyok ilyen helyzetben, mint most, remélem tudtok a tanácsaitokkal segíteni.
Úgy kezdődött az egész, hogy elkezdtem görcsölni, megduzzadtak a melleim, kijöttek a pattanások stb, egy héttel azelőtt, mielőtt meg kellett volna jönnie. Aztán "szenvedtem" a tünetekkel, de betudtam a mensinek, de nem jött meg. Már öt napja nem jött meg, de a szúrkáló fájdalom a méhemben megmaradt a mellérzékenységgel együtt. Tegnap a derekam is fájt, émelyegni is szoktam, de nem vészesen, inkább a kajáktól való undor az, ami jellemző. Ma észrevettem, hogy a mellbimbóim mintha, pontosabban a mellbimó udvar körül besötétedett. A hasam egy icipicit nagyobb, de nem a baba miatt, gondolom a méhszalagok, vagy valami. Csináltam ma reggel tesztet (gabriel) és negatív lett. De a tünetek ugyanúgy vannak, enyhébbek ugyan, kivéve a melleim, azok ugyanolyanok, pedig a mensinél már el szokott múlni ilyenkorra az érzékenysége.
Szóval (bocsánat, hogy ennyit beszélek
) szinte egyértelmű volt számomra, hogy baba, de a tesz negatív lett... Mire gondoljak? Talán ciszta? De az miért okoz ilyen tüneteket?
Előre is köszönöm a válaszokat!