Sziasztok! Uj vagyok a fórumon es nagyon szeretnek ha valaki segíteni tudna, mert ugy érzem lássam befolyózok a bizonytalanságtól.
Férjemmel ebben a hónapban kezdtünk próbálkozni. Utolsó ciklus elso napja május 23 volt, altalaban 27 napos a cikluson, de kb az eszek 30%-ban 30 napos, eddigi leghosszabb 31 nap volt.
Junius 17-en penteken csináltam egy First Response tesztet ami halvanyan de viszonylag egyértelműen pozitív lett. Eléggé meglepődtem de örültem es alig vártam h teszteljek ujra, gondolva h majd sötétedik a teszt. Szombaton reggel csináltam megint egy ugyanolyan tesztet, megint pozitív de ugyanolyan halványan. Csináltam egy ClearBlue digitalisat is, ami szinten pozitív lett, azt írta 1-2 héttel vagyok a fogamzas után.
Ugyanezt ujra vasárnap is eljátszottam, pontosan ugyanazzal az eredménnyel, FR halvány csík, semmivel Bem erősebb mintát elso, es CB digitális ugyanazzal a pozitív 1-2 het eredménnyel. Mivel olvastam h a csiknak elvileg erősödnie kellene, hiszen a HCG megduplázódik nagyjából 48 óránként, eléggé elkeseredett h semmit sem erősödött a csík.
Gondoltam majd ma reggel hátha. Megcsináltam még egy FR tesztet reggeli elso vizeletből, ugyanolyan halvány csík. Próbáltam leállítani magam es nem a legrosszabbra gondolni, de nem sok sikerrel egy par óra múlva megcsináltam még egy CB digitalisat is de azt mar nem a reggeli elso vizeletből hanem par órával utána, es negatív lett.
((((((
Meg nincs jele h megjönne, de attól tartok h ez nem jo irányba halad es h nem marad meg...
Valakinek tapasztalatok? Mikorra kell elvileg "besotetedni" a csiknak? Gondolom ha pozitív után negatívat tesztel az ember az sehogy sem jo. A legelő pénteki CB nem reggeli vizeletből volt es megis pozitív lett.
Kérlek írjatok véleményt, h van-e remény?