Halli Csajok,
alakul a létszám
.
Mostmár csak a kóbórlóknak kellene visszatalálni
SOK LESZEK, ELŐRE IS BOCSESZ.
Brigi, Krisszie, Renci,
merre vagytok elveszve???
Köszke a játékról írtakat. azt hittem, nem foglalkozom eleget Eszterrel. De megnyugtató, hogy Ti is hasonlókat játszotok
.
Ez az odaadom, majd mégsem nálunk is megy, hatalmas vigyorral ötvözve, mert adom a Csajom alá a lapátot, hogy neeeeeeeeem adod? Olyankor hatalmasat kacarászik.
A rámolás nagyon megy, kedvence az éjjeliszekrényem fiókja - főleg a digi lázmérő. Van ordítás, ha nem kapja meg - mostmár eltettem máshova.
A táncolás is nagyon megy, zenét hall, már nyomja is - Komár Laci elmehet a sunyiba a lábrogyasztással
DD!
A bújócskát még mindnig szereti és bebújni minden kis zegzugos helyre.
Zsuzsi,
nem semmik a követelmények, az embernek egy életre elveszik a kedvét mindnetől, akkora elvárásokat támasztanak. Hogy viseli Ricsi mindezt?
Ági,
arra a megoldásra jutottam, hogy szerezzetek be igazi fapapucsot és nyomjátok keményen a steptáncot, ha a szívbeteg "elvtárs" csövet üt. Ha elharapódzik, meg kell mondani, hogy az ortopédorvos írta fel, mert lúdtalpas a család és csak a jó fapapucs a gyógymód.
Nagyon sajnállak Benneteket a bunkó miatt, sztem nem is lehet vele beszélni sem. Mellesleg - társasház, ahol akarva-akaratla átszűrődnek zajok. Ezzel vagy együtt kell élni, vagy ki kell költözni tanyára. Ott egyedül lehet és kuss van.
Nagyon felháborított, amit írtál, nem csodálom, hogy kibuktál.
Off: Mi új téglában lakunk (4 éve épült), de a hangvezetés az brutális. 2 emelettel feljebb 4 gyerek van (8hó, 4 év-ő az egyetlen lány, 9 és 11 év) és van olyan, hogy este 11-kor még dorbézolnak. Ne tudd meg, mit élünk át olyankor! Pedig nem közvetlen szomszéd.
De eszünkbe sem jutott felmenni rinyálni.
Még egy: mellettünk 4 éves lány, 7 éves fiútesóval - reggelente arra ébredünk, hogy rohangálnak es verekednek, meg ordibálnak. Iszonyú.
De amikor idejöttünk, tudtuk, hogy nem vagyunk egyedül, tolerálni kell.
Most arra várunk, hogy Eszter nagyobb lesz és majd ő is ordít (tudod, dögöljön meg a szomszéd tehene is), meg kergetőzik a tesóval, stb.
On:
Mellesleg mi lenne, ha mezítláb lenne Bogi - úgy még a sarka is dübögne.
HA semmi nem megy, próbálj beszélni a közös képviselővel, hogy mit lehet csinálni ilyenkor.
Jól tudod, a protexin bifidusz - mindig adom, így legalább nem viseli meg a kicsi beleit a gyogyó
.
Nem tudjátok, Szegeden (ill. vidéken
) van ilyen Tücsökzeés foglalkozás?
Szép napot és jókedvet kívánok!
Kriszti