Sziasztok
Mi úgy tervezzük/terveztük, hogy a nyáron összehozunk egy babát, ha sikerül Ezért eddig nem próbálkoztunk, novemberben abbahagytam a bogyót, a ciklusom beállt szépen 28-29 napra. Csak simán megszakításos módszerrel védekeztünk. A havim ma hatodik napja késik (ilyen még nem igazán fordult elő), ami nem gond, mert ha kicsit hamarabb jönne a babóca az sem baj, sőt, mostmár hogy bele gondoltunk, örülnénk is neki, ha véletlenül úgy sikerült volna. Napok óta szurkáló érzésem van alhasi tájékon, néha sugárzik a combomba is (de nem olyan mint a mestruációs görcseim szoktak lenni). Viszont tegnap is és ma is csináltam tesztet, negatívak lettek.
A véleményeteket szeretném kérni. Van köztetek olyan akinek ennyi ideje késett, babát várt és mégis negatív volt a teszt, vagy ez már nem baba és várjam, hogy megjön? A másik pedig, ha még napok múlva sem jön meg, forduljak dokihoz vagy csak egy ártalmatlan késés? (Év elején voltam dokinál rutin vizsgálaton, akkor azt mondta a doki, hogy szép a méhem, a petefészkeim, minden rendben, nem lát semmi problémát.)
Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat!