Tapasztalatom szerint amikor halványabb mint a tegnapi akkor már megvolt az ovu csúcs és az ovu végét még elcsípted. A nyák azt bizonyítja is, ilyenkor a fiúknak kedvez az együttlét.
Amikor halványat mutatott reggel hatkor, utánna mondjuk délben már ugyanolyan dupla csík volt és kb. du négykor már megint halványodott.
Az ovu csücsot elég macera elkapni csak nagyon sok teszteléssel és tapasztalattal lehetséges, hacsak nincs szerencséd.
A nyák viszont mindíg segít, mert hogyha halvány csíknál szexelsz és mint neked is ismét halvány csíkos lett a következö teszt ugy gondolod még mindíg lehet együtt lenni de a nyák bizonyítja, hogy akkor vagy a leg befogadóbb és a csücs meg volt.
Nekem az is nehezített a dolgon , hogy a ciklusaim nem egyformák 29 től 34 ig inkább hosszabbak voltak.
Mi mindíg csak addig akcióztunk amíg halványat mutatott mert utánna is ellenőriztem és megvolt pár órára rá a dupla csík. Mégsem lettem terhes
Én igen de volt aki ásványvizes flakonnal csinálta,
Igen akkor is alkalmaztam az ecetes öblítést de mindíg több vizzel mint ahogy a Ceizell mondta mert hogyha túl tömény az ellenkező hatást éred el vele tehát nem leszel terhes.
Legalább is sokan így védekeztek régen.