Babus, Nicol
A Tündi30 munkái albumot keressétek, úgy biztos hogy bejön.
Babus
Kipihented magad? Kristófka nem nyügi ma már?
Tim
Gratulálok és drukkolok tovább hogy minden rendben legyen! Nagyon ügyesek vagytok!!!!!!!
Vanda
Örülök hogy jelentkeztél és jól vagytok! Gratulálok az esküvőhőz!
Kinga
Nagyon örülök neked is, hoyg túl vagy a szomorkodáson! Így kell ezt csinálni!
A gyümölcskép hátlapja dekorpanelből lett kivágva. Ezt borítja be a nád, a gyümölcsök pedig ilyen habféle anyagból vannak, ezeket készen vettem, ilyet nem tudnék csinálni. Az egész ragasztópisztollyal lett összeragasztva.
Stella
Átküldöm a delfineket de csak holnap tudom, mert itt nincs meg.
Kipróbáltam este a PG-t, szórakoztam vele vagy fél órát, hál’Istennek nem mutatott páfrányokat, azon nagyon meglepődtem volna
Judyt
Küldöm neked is a delfinkéket holnap
Nagyon szépek az anyagok! Nekem az alsó jobban tetszik, hiába vannak macik a flsőn, de az alsó olyan szép azokkal a holdacskákkal
Édes álom... olyan harmóniát sugároz nekem
Évi
Elevit mellett esetleg folsavat szedhetsz még, bár a szükséges mennyiséget tartalmazza az elevit is. Vagy felváltva egyik nap ezt másik nap azt. Én egyébként C-vitamint szoktam mellette szedni néha.
Jófi
Fantasztikus vagy! Szuper eredményeid vannak megint, és reméljük, hogy az a petesejtecske jól összebújt egy kiskatonával! Nagyon drukkolok neked!
Judit
Örülök, hogy kis Atti mocorog, már csak neked kéne javulnod! Megvan már az a haskötő?
Lányok
Köszönöm szépen hogy megnéztétek az albumot és a dícséreteket is, nagyon aranyosak vagytok!
Tündi