Sziasztok!
Tündi, Annácska!
Sajnálom.
De majd a következQ hónap! Remélem, ebben a hónapban már együtt izgulhatunk! Nekem ma ért véget a mensim, úgyhogy ma biztosan meghozzuk a döntést apával, várjunk-e még, vagy belevágjunk újra.
Feltéve, hogy ma idQben hazaér, képzeljétek, egész hétvégén dolgozott, csak éjjel jött tegnap is haza. De remélem, most egy kicsit könnyebb idQszak jön.
Stella!
Szerdán akkor tudsz beszélni a dokival? Vagy mikor derül ki a hogyan tovább?
Babások!
Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van, de azért vigyázzatok nagyon magatokra!
Judit!
Én igaziból, amikor Petit vártam, nem is tudtam, hogy naponta mozognia kell, illetve érezni kell a mozgását, én soha nem izgultam, és soha nem jutott eszembe semmi rossz, amikor nem éreztem mozogni! Mert persze, hogy voltak ilyen napok! A frontok ugyanúgy hatnak a babákra, ahogy Babus is írta! És még szerintem is ráérsz a rendszeres mozgás érzésére, még nagyon picike a baba. Majd eljön az az idQ is, amikor gyakrabban érzed. De ha nagyon aggódsz, lehet, hogy egy soron kívüli UH-t megér, mert a túlzott aggódás sem jó. Ja, és esetleg próbáld ki a narancsot is, Peti arra indult be mindig.
Szép napot mindenkinek! Olyan tavasz-hangulat van ma, olyan jó lenne, ha így maradna!
Timi