Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Heves megyében van eladó anyatej, kb 4liter fagyasztva,gyüjtőzacskóban. A kicsi babám szeptemberi, nagyon jól fejlődik,semmi puffasztót nem eszem,nem iszom. Nem dohányoztam sosem. Vizsgálati papírjaim folyamatban.
 
 


Sziasztok! Nekem is van steril anyatejtárolóban lefagyasztott anyatejem eladó Borsod megyében.Júniusban született a kisfiam. Nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzok, vitaminokat szedek.
 
 


@ronna07:
Szia!
Van még eladó anyatejed?
baba0529
Veresegyház
 
 

 
 

Anyatejet keresek nemrég született pici babámnak!!!!!!
Akinek van, írjon!
email: edit.borocz@gmail.com
Köszönöm szépen!
bedit1
Pécs
 
 


Anyatej eladó,érvényes egészségügyi papirok megvannak.Érdeklődni bundisa@freemail.hu
 
 


@nikoc:


Szia! Van még eladó anyatejcsid.
Köszönöm
 


@ronna07:


Szia!
Van még eladó anyatejcsid?
Köszönöm
 


Szia mindenki!

Nekünk van eladó anyatejünk, teljesen egészséges vagyok, nem dohányzok, nem iszok és próbálok gyógyszer mentesen élni XD

Elérhetőség: 06308849904
 


@saramoon: jó estét. szeretnék érdeklődni, hogy van-e még eladó tejcsije. engem érdekelne. írtam sms-t is. előre is köszönöm kedves saramoon
 


 


Sziasztok! Anyatej leado vagyok èrvènyes egèsèges papirokal.van plusz anyatej elado. Akit èrdekel jelentkezen angi377@freemail cimen. Morahalmon lakunk!
angi377
Morahalom
 
 


Sziasztok!Van felesleges 3-4 dl anyatejem naponta!Gyomaendrődön lakunk.2016.06.28. született meg második kislányom és szerencsére mint az első kislányomnál is rengeteg tejcsim van.Ha valakit érdekel irjon bátran:bey4423@citromail.hu
bey4423
Gyomaendrőd
 
 


Sziasztok! 
Pécsi vagyok és anyatej leadó vagyok. Jó minőségű, fagyasztott anyatejet kínálok eladásra. Kisfiam május végén született és kb 3 liter van lefagyasztva eddig.
Érd: ncsilla04@gmail.com
 


Sziasztok!


Július elején született a kisfiam. Tejem van bőven, azóta folyamatosan fejek. Jelenleg kb 10 liter van lefagyasztva anyajtejtartó zacskókban. Akinek szüksége van rá írjon bátran! kisfleur@gmail.com Helyileg Bp. XXl. kerület.

kisfleur
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!
Lenne eladó fagyasztott és friss anyatejem. Nem dohányzom,nem iszom kávét, nem eszem semmi puffasztót,fiatal vagyok(24),egészséges. Jelenleg teljes mennyiség friss adását is tudom vállalni,de azt ideiglenesen csak,az én babám tejfehérjés,ami azt jelenti ő nem bírja ha én tejterméket eszem,ez egy jó két hét lesz,mire kiürül a szervezetemből, addig fejem és fagyasztom a tejet,ezt én később sem adhatom oda neki,de kiönteni sem szeretném,mégiscsak anyatej. Ha a te babádnak szüksége lenne rá,írj rám :-) betti92@gmail.hu
 
 


Sziasztok!
Áprilisban született a kisfiam, és napi szinten van friss tejem eladó. A tej be lett vizsgálva és a papírok is megvannak róla.
Érdeklődni telefonon lehet: 0630-423-1855
 
 


A hirdetés már nem aktuális.
 
 


5 hónapos kisfiam van és van felesleges eladó anyatejem! Minden vizsgálat eredményét papíron meg tudom mutatni. Érdeklődni: 06304231855
 
 


Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e még eladó tejed?
Ha igen mennyibe kerül?
Köszi a választ!
Üdv,
Cseszlai Orsi
 
 


Sziasztok! 2-2,5 hónapja folyamatosan gyülekező, sterilen lefejt és tárolt kb. 20 liternyi anyatejet szeretnék eladni. Hivatalos leadó vagyok. Lányom 8 hónapos. Orvosi papírjaim rendben vannak.Kecskemét környékén a szállítás megoldható. Nem dohányzom, nem iszom és igyekszem egészségesen étkezni.Természetesen kérésre kóstolót adok frisset vagy fagyasztottat a babónak.
 
 


@manyek:
Szia! Most sikerult regisztralnom de elnezest ha többedszerre küldöm a mailt. Mennyibe kerül a fagyasztott tej? Köszi a gyors választ. A kesobbiekben is van/lesz meg tejed? Udv. Moni
 


Sziasztok! Fagyasztott/friss anyatejet keresunk 3 honapos kisbabanknak. Budapesten lakunk de bárhová elmegyünk nagyobb mennyiségért. Sajnos nem tudok szoptatni. Emailen illetve a 30-330-9885 telefonszámon, főleg smsben vagyok elérhető. Köszönettel. Móni
 


@manyek:
Engem érdekelne, én is kecskeméti vagyok, a kicsi fiam még nincs 3 hetes de kevés a tejem. Fel tudnál hívni a részletek miatt? 20/323-1513
 


Sziasztok! Januártól( feltehetőleg májusig) tejtesót keresünk 9 hónapos babónk mellé, tb-re. Kadafalviak, Ballószögiek, Helvéciaiak, Kecskemétiek előnyben.Hétközben a szállításban tudunk segíteni.
 
 


Sziasztok! Júniusban született a kisfiam. Azóta kb. 30-40 liter anyatejem van lefagyasztva, amely eladó. A saját kisfiamnak szántam, de ő nem issza meg a fagyasztott tejcsit, szerencsére nincs is szükségünk rá, mivel még mindig van bőven "friss". Nem szeretném kiönteni, ha valakit érdekel, akkor írjon bátran. Borsod megyében lakunk.
 
 


Sziasztok! Kb. 10 liter, steril zacskóban lefagyasztott anyatejünk megmaradt. Budapesten vagy Szentendrén tudnám átadni. Akit érdekel, írjon bátran!
 
 


Sziasztok!

Anyatejet keresek 2017.02.08-án született pici babának! Akinek van eladó kérem írjon!
kiralylany1
Jászapáti
 
 


@hkatabp:


Szia! Aktuális még a hirdetés? Nagyon jól jönne a tejecske a kislányomnak. Köszi a választ, Móni
 


Sziasztok!

Kb 15 liter 3 hónapnál nem régebbi lefagyasztott anyatej eladó Szentbalázson.
sancihun@gmail.com - on lehet érdeklődni.
 


Sziasztok!
3 hónapos kisfiam van aki egészséges , anyatejes. Mióta átalussza az éjszakákat, azóta fagyasztom a tejet, steril zacskókban. Nincs bevizsgálva de nincsenek káros szenvedélyeim. Akit érdekel, írja meg, hogy mennyit adna érte. Budapest, XIII. kerületben átvehető megegyezés után.
Bernadett
 
 


Sziasztok!

2016. decemberében született a kisfiam, jelenleg is küldjük az anyatejgyűjtőbe a számunkra "felesleges" tejcsit.
Miután hazajöttünk a kórházból teliraktuk a fagyasztót... :) Most ettől a kb 15 liternyi anyatejcsitől szeretnénk megválni, mivel még mindig van bőségesen. A fagyasztott tejcsi kisfiam 3 napos és 2 hetes kora között lefejt anyatej, aminek nagy része még előtej és azt mondják aranyat ér...
Ha érdekel, kérlek az alábbi email címre küldj üzenetet: lexandra0510@gmail.com
Köszönöm!
 
 


Anyatej eladó Fejér megyéből TB. Finanszírozással.
Januárban szültem, már 6 napos kortól van lefagyasztva tej. Rendelkezem a szükséges dokumentumokkal.
Jelentkezni lehet: varga.erzsebet@mentok.hu
 


Budapesten a XIII. kerületben eladó 2017. januártól steril zacskókban lefagyasztott anyatej. Kisfiam 2016. december végén született és csak anyatejet kap. Egészséges, boldog babuci :) Nagyon odafigyelek az életvitelemre: nem dohányzom, nem kávézom, egészségesen étkezem, sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, jógázom és vitaminokat (Femibion, D-vitamin) is szedek.  Ha valakit  érdekel, írjon és egyeztetünk :)
frufru
Budapest XIII. kerület
 
 


@frufru:
kedves frufru! engem erdekelne az anyatejed megvetele, kerlek ird meg hogyan erhetlek el! nagyon koszonom! laura
enzonini
Budapest XII. kerület
 
 


Irtam privátban.... :)
frufru
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

4,5 rekesznyi fagyasztott anyatej eladó (kb 35 liter). A tejek December és Március között lettek lefejve steril zacskókba. Nincsenek bevizsgálva, de a baba nagyon egészséges, és az anyukának sincs káros szenvedélye.
Helyszín Szentbalázs, Kaposvár mellett. Akit érdekel írjon: sancihun@gmail.com
 


@tutuj:
szia meg van még a tejed ? van egy 2 honapos kisfiam és a tápszert nem akarlya el fogadni nekem meg nincs anyi tejem
endzsi2017
Budapest XI. kerület
 
 


Kedves Anyukák!

Februárban szültem, és a kezdetektől többlet tejem van, amit 100-250 ml-es adagokban steril zacskókban lefagyasztottam. Amikor elkezdtem a tejet eltenni, nem az eladás volt a célom, hanem az a családunkra jellemző általános jelenség, hogy valószínűleg nagyon rövid ideig tudok majd szoptatni. Szerencsére nem így lett, és mostanára annyi tej összegyűlt, hogy nincs több hely a fagyasztóban. Jelenleg az első 3 havi adagot, kb. 10-15 litert kínálom eladásra.
Rólam annyit, hogy káros szenvedélyektől, gyógyszerektől mentes, magamra és környezetemre igényes, tudatos életmódot és a táplálkozást folytató sportember vagyok.
A tej valószínűleg jó minőségű, mivel a kislányom eddig minden hónapban több mint 1 kg-ot gyarapodott.
Teljes lelki nyugalommal, és jó szívvel ajánlom a tejet annak tudatában, hogy a szoptatás és a fejés során nagyon körültekintően jártam el, mind a higiéniát, mind a sterilizációt illetően.
A 20/8077-229 telefonszámon elérhető vagyok.

Üdvözlettel,
Réka

eperhab
Csákvár
 
 


Sziasztok!


 


Márciusban született gyermekünk és azóta gyűjtjük a tejet!Több liternyi gyűlt már össze!Vizsgálatok folyamatban vannak.Kislányunk egészséges és szépen nő!Helyileg Kisbér környékén található.Akit érdekel az aligamoto@gmail.com e-mail címre írjon!

aligamoto
Ácsteszér
 
 


Sziasztok!

Április 29-én született kisfiúnk, azóta steril zacskóban fagyasztjuk az anyatejet. Mára kb. 30 liternyi gyűlt össze. Múlt héten indítottam el a Heim Pál Anyatejgyűjtő állomásán a leadást, viszont Ők csak frissen fejt tejet visznek el, így eladnám a három hónapnál frissebben fagyasztott anyatejet. 
Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, étkezésre odafigyelek.
Kisfiúnk egészséges, szépen cseperedik.
Érdeklődni e-mailben: martonbett@gmail.com vagy akár telefonszámon: +3630/965 33 45

Üdvözlettel:
Betti
 
 


Sziasztok, kb 5-6 liternyi fagyasztott anyatej elado (2 honapon beluli mind) steril anyatej tarolo zacskokban. Del pest megyei regio. spmfiok@gmail.com
 
 


Sziasztok, körülbelül 10 liter tejcsi eladó, lefagyasztva steril zacskóikban, a X. Kerületben. A tejleadáshoz szükséges vizsgálatok készen vannak.
 
 


Sziasztok!
Szeretném eladni a többlet anyatejemet, feléves lesz a babucim és van kb. 50 AVENT es zacskóval lefagyasztva 2-3 dc van egy zacskóban. Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom cukros üdítőket, amennyire lehetséges bio élelmiszert fogyasztok. Továbbiakat privát üzenetben vagy telefonon megbeszéljük. E-mail: klau0925@hotmail.com Tel.:06707749496
 


Sziasztok!
Szeretném eladni a többlet anyatejemet, feléves lesz a babucim és van kb. 50 AVENT es zacskóval lefagyasztva 2-3 dc van egy zacskóban. Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom cukros üdítőket, amennyire lehetséges bio élelmiszert fogyasztok. Továbbiakat privát üzenetben vagy telefonon megbeszéljük. E-mail: klau0925@hotmail.com Tel.:06707749496
 


Sziasztok!
Eladó frissen fagyasztott anyatej.
210 ml zacskóba de valamelyikbe több is van.60 zacskóval biztosan megvan még több is. nem iszok,nem dohányzom.12 hetes a picikém.érdeklődni e- mail:novak-aniko@freemail.hu
abc1990
Bácsalmás
 
 


Sziasztok!

Eladasra kinalom tobblet anyatejem. Oktober 6-an kezdtem el lefagyasztani oket. Jelenleg 3 L all rendelkezesre, de ez naponta bovul kb 500 ml-vel.
Sterilen pumpalva es csomagolva tarolom oket. Keresre fotot is szivesen kuldok.

Rolam: 25 eves anyuka vagyok, kis babam 10 napja szuletett. Szuper egeszsegesek vagyunk mindketten. Nagyon megvalogatom mit eszem, taplalkozasom foleg zoldseg, gyumolcsok es sovany husokbol all. Gyumolcsokbol az apro magvasokat is kimagozom, mert attol felek hasfajos lesz a kisbabam. Nem dohanyzom, nem iszom, nem kavezok, nem iszok szensavas, cukros uditoket. A sajat babym is taplalom es szamomra elsodleges az o egeszsege es elegedettsege.

Erdeklodni a biankabazso@gmail.com email cimen tudtok :)
 
 


@dia95:
Szia,van még tejcsi? tel.számot, vagy e-mail címet kérnék :-)
foxhound
Budapest
 
 


foxhound
Budapest
 
 


@tklaudia:
Szia! Érdeklődnék mennyiért adod az anyatejcsit?
Válaszod köszönöm!
 


Szia,van még tejcsi?
foxhound
Budapest
 
 

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

cron